جلب یک نقش توی مافیا هست که یک بار میتواند رای یک نفر را بسوزاند و یکبار هم میتواند دو رای به یک نفر یا یک رای به دونفر بدهد.
در زبان عامیانه و محاورهای، «جلب» به معنای فرد بدذات، نابکار و حقه باز است. این کاربرد بیشتر در گفتار غیررسمی و با بار منفی به کار میرود. آدم هفت خط آدم زرنگ(از نوع منفی بیشتر)
وقتی تو تبلیغات میگن conversion rate بالاعه یا پایینه منظور چیه؟ کسی هست بتونه خیلی ساده توضیح بده؟
نرخ تبدیل، درصد کاربرانی را ثبت میکند که یک اقدام مطلوب را انجام دادهاند. نرخ تبدیل با در نظر گرفتن تعداد کل کاربرانی که که به سمت موردی کشیده میشوند یا مطلبی جلب توجه آنان را میکند (به عنوان مثال ...
در این بیت شعر «هم» یعنی چه؟ «یکی زان دو میگفت با دیگری که هم روز محشر بود داوری».
به معنی اگاه باش " نیز" خارج از آن" به یاد دار" پس از"
قرار گرفته در کنار دریای تیرنی؛ قرار گرفته در مجاورت دریای تیرنی
در این بیت شعر «هم» یعنی چه؟ «یکی زان دو میگفت با دیگری که هم روز محشر بود داوری».
همانا. . . برای تاکید آمده
معنی کلمه "ورطه" در مصرع " خواست کزان ورطه قدم درکشد"
گرداب، منجلاب
در این بیت از حافظ شیرازی لاتقل به چه معناست؟ بی خبرند زاهدان،نقش بخوان و لاتقل مست ریا ست محتسب،باده بده و لاتخف صفحه 176 سپهر سخن
یعنی هیچ مگو
یعنی «قرار گرفته بر دریای تیرنی» دریای تیرنی مجاور جزیره ی سیسیل ایتالیا است.
آیا انبوه سازی مسکن توسط دولت(مستقیم یا غیرمستقیم)، توانسته آنطورکه انتظار میرفت در حل معضل مسکن راهگشا باشد؟ اگه"خیر"،چرا؟ آیابه نظر شمااصلا مشکل کمبود مسکن خالی داریم که تولید انبوه آن بتواند راهگشا باشد؟
کلا هر گونه دخالت دولت در بازار موجب برهم خوردن تعادل خواهد شد. اگر دولت دست به انبوه سازی مسکن بزند، اولا که از نظر مدیریتی از مسیر خود خارج خواهد شد و بماند رانت ها و دزدی هایی که در این میان خواهد شد. بعد اگر دولت بخواهد زیر قیمت بازار مسکن را ارائه دهد از جیب مردم خواهد بود و تورم زا. . . اگر هم بخواهد به قیمت بازار بدهد که هیچ سودی به حال خریدار ندارد.
اگر نحوه تفکر و سوداهای بشری در اقلیم های متفاوت بسیار متفاوت باشند ، پس قوانین هم باید با تفاوت سوداها و تفاوت در نحوه تفکر مطابقت داشته باشد ، ولی در مرحله کنونی تکامل ما جهان معنوی آن نظم جهان مادی را ندارد ؟ چرا ؟
جهان مادی و علوم بر اساس واقعیت های عینی است و جهان به اصطلاح معنوی بر اساس شهود ذهنی. به دلیل تفاوت ذهنیت ها و همچنین عدم گنجایش باورها در حیطه ی «خطاپذیری»، باورها و معنویات تفاوت بسیار با یکدیگر دارند، بر خلاف علوم که بارها محک زده می شوند و ابطال پذیری دارند.