پرسش خود را بپرسید

همه‌ی دیدگاه‌ها

١ رأی

عروج یعنی آگاه شدن پیامبر ، آنقدر گسترده شد تا از موضوعاتی که در فاصله های دور بود ، ایشان آگاه شد . مشاهده شون کرد. اما دلیل نداره که فهمیده شده باشن یا بهشون تسلط پیدا کرده باشن .
و انسان خلیفه مخلوقات روی زمین هست و نه هیچ سیاره دیگری . چون در منظومه هائ دیگر ، موجوداتی به مراتب هوشمندتر و لطیف تر و انسان گونه تر از آدم هست . آدم در حالِ حمل یک جز حیوانی و یک جز انسانی است .

١ ماه پیش
٠ رأی

سلام ، ممنونم بابت پاسخ ، ولی عمل به فروع دین ، اصول دین رو اثبات نمیکنه !؟! هدیً للمتقین ، برای متقین هم تعریف داره ، الذین یؤمنون بالغیب و یقیمون الصلوة و مما رزقناهم ینفقون ، والذین یؤمنون بما انزل الیک و ما انزل من قبلک و بالاخره هم یوقنون ، که به ترتیب همه اینها بستگی به همون ایمان به غیب داره ، وجود خدا برای همه ثابت شده است ، ولی یکی بودن خدا برای مشرکان و کافران قابل حل نیست ، اگر به فرض کسی در عالم غیب چیزی شبیه به اژدها که خیلی هم عظیم الجثه است ببیند ، چه حالی خواهد شد؟

١ ماه پیش
١ رأی

من به سوالات ایشون به عنوان چالشی برای فهم خودم نگاه میکنم، سوال خوب راهی به سمت حقیقت داره، دنبال جدل نباش

١ ماه پیش
١ رأی

و البته این موضوع رو هم خدمت شما عرض کنم که حتی عده ای از زبان شناسان آمریکایی و انگلیسی ادعا کردند که زبان انگلیسی زبانی هست که در روز رستاخیز همه من جمله خدا و فرشتگان بزبان انگلیسی صحبت خواهند کرد، البته با این استدلال میکنند که زبان انگلیسی اونقدر منطقی هست و اونقدر دقیق که برای فراگیری این زبان نیازی به طی دوره های تخصصی نیست ، اسم مدعیان را الان بخاطر ندارم ، بابت توجه جنابعالی سپاسگزارم

١ ماه پیش
٠ رأی

جواب آنقدر کامل هست که نتونستید دوباره سوال کنید . رفتید دنبال سوال بگردید؟
اگر سوال احمقانه پیدا نکردید ، تیک پاسخ صحیح یادتون نره !!
ممنون

١ ماه پیش
٠ رأی

ببخشید سوالات شما احمقانه و کودکانه است . جواب داده شده ، شما باز همان جواب رو ، جور دیگه ازش سوال درست می کنی .
مشکل شما جواب گرفتن نیست ، شما نیاز به توجه و نوازش بیشتر داری .
باشد تا خداوند به درد و رنج شما پایانی بگذارد

١ ماه پیش
٠ رأی

میفرماید : و زمینهایی هستند که خشک و بی حاصلند . اگر بذری بر آن بیفتد و ما باران فراوان بر آن زمین بریزیم ، باز خشک و بی حاصلند .
و ما این مثال ها را برای عاقلان آوردیم تا فرق زمین خشک و بی حاصل با ذهن کنجکاو را بشناسند .

١ ماه پیش
١ رأی

درود بر شما خوب توضیح دادید🌺
زحمت کشیدین سرکاربانو
یعنی با این اوصاف میشه نتیجه گرفت هلوع یعنی : آدمی کم جنبه. بی خیر و برکت. بی فکر. سرگشته و بی هدف. کم طاقت. لئیم. سست. حریص و نامتعادل.
خب
با توجه به اینکه قرآن انسان رو ( ضعیف. عجول. جهول. کفور. هلوع ) خطاب کرده که همه از باب ( فعول و فعیل ) هستن و ( کثرت ) رو میرسونن.
یعنی بسیار ناتوان و شتاب زده و نادان و ناسپاس و. .
آیا در فارسی این کلمه هلوع معادل داره؟
یعنی کلمه ای که به تنهایی معادلش باشه؟
و در عربی مشابه و متضادش هست؟

١ ماه پیش