پرسش خود را بپرسید

علوم شیمی و فیزیک

تاریخ
١ هفته پیش
بازدید
١٠٢

فرق بین کره گیاهی( مارگارین) و کره حیوانی را بدون اینکه مزه کنیم ، چطور میتوانیم تشخیص دهیم ؟ 

٣,٦٢٧
طلایی
٣
نقره‌ای
٧١
برنزی
٢٨

١ پاسخ

مرتب سازی بر اساس:

با  ذوب کردن و جامد کردن مجدد کره  در سرما ،شاهد جدا     شدن دو فاز آبی و چربی آن هستیم . فاز آبی یا دوغ کره در پایین تشکیل میشود اما در مورد مارگارین این امر صدق نمیکند

٦١
طلایی
٠
نقره‌ای
٣
برنزی
٣
تاریخ
١ هفته پیش

پاسخ شما