پرسش خود را بپرسید

علوم شیمی و فیزیک

تاریخ
٤ ماه پیش
بازدید
١٤٠

فرق بین کره گیاهی( مارگارین) و کره حیوانی را بدون اینکه مزه کنیم ، چطور میتوانیم تشخیص دهیم ؟ 

٥,٢٤٧
طلایی
٣
نقره‌ای
١٠٦
برنزی
٩٢

١ پاسخ

مرتب سازی بر اساس:

با  ذوب کردن و جامد کردن مجدد کره  در سرما ،شاهد جدا     شدن دو فاز آبی و چربی آن هستیم . فاز آبی یا دوغ کره در پایین تشکیل میشود اما در مورد مارگارین این امر صدق نمیکند

١١٤
طلایی
٠
نقره‌ای
٩
برنزی
٥
تاریخ
٤ ماه پیش

پاسخ شما