کاربد واژه مسجدالاقصی پیش از فتح اورشیلم
درود واژه مسجدالاقصی باتوجه به اینکه فتح اورشلیم درسال شانزده هجری در زمان عمر انجام گرفته واعراب پس از فتح واژه مسجدالاقصی را به کاربردندچگونه واژه مسجدالاقصی که واژه ای عربی است وپس از فتح اورشلیم براین مکان نهاده شده پیش از فتح درقرآن به کار رفته؟
٤ پاسخ
اگه منظور شما کلمه مسجد الاقصی که عربی است بله این کلمه قبل از فتح مسلمین کاربرد نداشته واصلا ساخته نشده اما اگر ساختمان مسجدالاقصی منظورتان باشد قبل از ظهور اسلام هم بوده
مطمئناً واژه مسجد الاقصی بعد از بعثت پیامبر ساخته شده
علامه طباطبایی درباره مسجد الاقصی درتفسیر المیزان آورده:: «اسراء و معراج پیامبر اسلام از مسجدالحرام به سوی مسجد الأقصی بود و آن همان [مسجد موجود در] بیتالمقدس و همان هیکل سلیمان است که خدا آن را برای بنی اسرائیل هم مقدس گرداند.» و میگوید: «روایات بسیاری وارد شده که مقصود از مسجد الاقصی، همان بیتالمقدس است.
اما منظور من از نظر تاریخ زبان شناسی ست چگونه ممکن است واژه ای در قرآن درزمان حیات پیامبر اکرم آمده درحالیکه تا سال شانزده هجری که هنوز به دست مسلمانان فتح نشده این واژه اصلا وجود خارجی نداشته ؟
واژه دارالسلام بکار رفته که همان joreselam ( البته واژه غلط املایی داره )
سلام ، بذار راحت باشند ،
god only knows who is who
درود لطفا نخست سوال را بخوانید وبفهمید سپس پاسخ دهیدوجبهه بگیرید به نظرم هیچکدام از پاسخ ها ربطی به سوال ندارد دقت فرمایید سوال میگه واژه ای پیش از ساختش چگونه امکان کاربردش هست باز تاکید سوال را با دقت بخوانید