پرسش خود را بپرسید

شرکت خاص و عام را توضیح دهید

تاریخ
١ ماه پیش
بازدید
٨٥

تعریف کلی للطفا

٥٨
طلایی
٠
نقره‌ای
٠
برنزی
٤

٢ پاسخ

مرتب سازی بر اساس:

شرکت سهامی خود به دودسته شرکت «سهامی عام و شرکت«سهامی خاص» تقسیم می‌شود. طبق قانون تجارت شرکتی که قسمتی از سرمایه آن از طریق فروش سهام به مردم تأمین شود، شرکت «سهامی عام» نامیده می‌شود و شرکتی که تمام سرمایه آنها در زمان تأسیس منحصراً توسط مؤسسین شرکت تأمین شود، شرکت سهامی خاص نامیده می‌شود.

* باز نشر از سایت: 👇

https://irfarabi.com/amoozin/difference-public-private-stock/

٣٩,٠٨٤
طلایی
٤٧
نقره‌ای
٨٩٧
برنزی
٢٦٧
تاریخ
١ ماه پیش

شرکت سهامی خاص:

شرکت سهامی خاص به نوعی از شرکت گفته می‌شود که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت سهامداران آن به میزان سرمایه‌ای که در شرکت دارند محدود می‌شود. در این نوع شرکت، سهامداران نمی‌توانند سهام خود را به عموم مردم عرضه کنند. برخی ویژگی‌های شرکت سهامی خاص عبارتند از:

  1. تعداد سهامداران: حداقل تعداد سهامداران در این نوع شرکت سه نفر است.
  2. سرمایه اولیه: مقدار سرمایه اولیه شرکت سهامی خاص معمولاً توسط مؤسسان شرکت تعیین می‌شود و باید به صورت نقدی و غیرنقدی تأمین شود.
  3. مدیریت شرکت: مدیران شرکت سهامی خاص معمولاً از بین سهامداران انتخاب می‌شوند و مدت زمان مدیریت آنها نیز توسط اساسنامه شرکت تعیین می‌شود.
  4. انتقال سهام: انتقال سهام در شرکت سهامی خاص با محدودیت‌هایی همراه است و نیازمند موافقت دیگر سهامداران و هیئت مدیره است.

شرکت سهامی عام:

شرکت سهامی عام به نوعی از شرکت گفته می‌شود که می‌تواند سهام خود را به عموم مردم عرضه کند و از طریق بازار بورس سرمایه جذب کند. مسئولیت سهامداران این شرکت نیز به میزان سرمایه‌ای که در شرکت دارند محدود می‌شود. برخی ویژگی‌های شرکت سهامی عام عبارتند از:

  1. تعداد سهامداران: حداقل تعداد سهامداران در شرکت سهامی عام پنج نفر است.
  2. سرمایه اولیه: سرمایه اولیه شرکت سهامی عام باید حداقل به مقدار معینی باشد که توسط قانون تعیین می‌شود و باید به صورت نقدی تأمین شود.
  3. عرضه سهام: شرکت سهامی عام می‌تواند سهام خود را از طریق بورس و بازارهای مالی به عموم مردم عرضه کند.
  4. مدیریت شرکت: مدیران شرکت سهامی عام معمولاً توسط مجمع عمومی سهامداران انتخاب می‌شوند و مسئولیت مدیریت شرکت را بر عهده دارند.
  5. انتقال سهام: انتقال سهام در شرکت سهامی عام به آسانی و بدون نیاز به موافقت دیگر سهامداران و هیئت مدیره صورت می‌گیرد.
٣٧,٩٣٣
طلایی
٣٨
نقره‌ای
٥٦٩
برنزی
١١٩
تاریخ
١ ماه پیش

پاسخ شما