پرسش خود را بپرسید

حضرت علی علیه السلام ترسناكترین فتنه برای مؤمنین را، فتنه چه كسی می‌داند؟

تاریخ
١١ ماه پیش
بازدید
٥٤٢

حضرت علی علیه السلام ترسناكترین فتنه برای مؤمنین را، فتنه چه كسی می‌داند؟

٢,٥٣٩
طلایی
١
نقره‌ای
٨
برنزی
١١٤

٥ پاسخ

مرتب سازی بر اساس:

امام علي(علیه السلام) در فرازي از خطبه 93 «نهج البلاغه»، به سراغ «فتنه بنی اميّه» می رود و می فرمايد: (آگاه باشيد! وحشتناك ترين فتنه ها از نظر من براى شما، فتنه بنی اميّه است؛ چرا كه فتنه اى است كور و تاريك)؛ «أَلَا وَ إِنَّ أَخْوَفَ الْفِتَنِ عِنْدِي عَلَيْكُمْ فِتْنَةُ بَنِي اُمَيَّةَ، فإِنَّهَا فِتْنَةٌ عَمْيَاءُ مُظْلِمَةٌ».
«فتنه هاى كور و تاريك» به فتنه هايی گفته مي شود كه هيچ كس و هيچ چيز را به رسميّت نمی شناسد و همه ارزشها را پايمال می كند و نيكان را بدون توجّه به سوابق و شخصيّت آنها درهم می كوبد و فتنه بنی اميّه براستی چنين بود!!

٧٠,٠٩٨
طلایی
٣٦
نقره‌ای
٢٢٦
برنزی
٢٢٦
تاریخ
١١ ماه پیش

امام علي(علیه السلام) در فرازي از خطبه 93 «نهج البلاغه»، به سراغ «فتنه بنی اميّه» می رود و می فرمايد: (آگاه باشيد! وحشتناک ترين فتنه ها از نظر من براى شما، فتنه بنی اميّه است؛ چرا كه فتنه اى است كور و تاريک).

١٧٢,١٤٦
طلایی
١٦٣
نقره‌ای
٤,٤٨٧
برنزی
١,٤٨٠
تاریخ
١١ ماه پیش

حضرت علی علیه‌السلام گفتند که بدترین فتنه برای مؤمنین فتنه‌ای است که از طرف کسی بیاید که به ظاهر خوب و دیندار به نظر می‌رسد، اما در باطن نفاق و فساد دارد. یعنی، کسی که با ظاهری خوب و درست عمل می‌کند ولی در درونش مشکل دارد. این نوع فتنه به خاطر اینکه به راحتی می‌تواند مؤمنین را فریب دهد و نفاق را پنهان کند، بسیار خطرناک است.

١,١٩٦
طلایی
٠
نقره‌ای
٨
برنزی
١٤
تاریخ
١١ ماه پیش

شیفته گی و حب دنیا

٠
طلایی
٠
نقره‌ای
١
برنزی
٠
تاریخ
١١ ماه پیش

با سلام

فتنه بنی امیه

البته بنده هم نمی‌دانستم، جستجو کردم.

١٢,٥٧١
طلایی
١٠
نقره‌ای
٢٣٢
برنزی
٤٤
تاریخ
١١ ماه پیش

پاسخ شما