فرق کوکتل و موکتل
١ پاسخ
کوکتل
کوکتل ها نوشیدنیهای الکلی هستند که معمولاً با آب میوه و ترکیبات دیگر تهیه میشوند. کوکتلها بسته به نوع آن معمولاً قبل و یا بعد از شام سرو میشوند. به عنوان نمونه کوکتل whisky sour و martini قبل از شام سرو شده و کوکتلهای شیرین و خامهای همانند انواع فراپه ها بعد از شام سرو میشوند. آماده سازی کوکتل شامل یک روش استاندارد است که در آن آب انواع میوهها به همراه الکل ترکیب میشوند.
چند نمونه از کوکتل ها
کوکتلها معمولاً بهدلیل ترکیب شدن با الکل دارای مزه تلخ و ترش اند که از انواع آنها میتوان به منهتن (Manhattan)، الکساندر (Alexander)، درتی مارتینی (Dirty Martini)، فرنچ کنکشن (French Connection) و گرین راشن (Green Russians) اشاره کرد.
موکتل
موکتل ها نیز یکی دیگر از انواع نوشیدنیهای سرد محبوباند که غیر الکلی هستند. در ترکیب موکتلها از انواع آب میوهها، چای سرد و بسیاری از ترکیبات دیگر استفاده میشود و افرادی که اهل نوشیدنیهای الکلی نیستند از موکتل استفاده میکنند. این دسته نوشیدنیها معمولا دارای طعم شیرین بوده و در آنها در کنار انواع آب میوهها از سیروپ شکر نیز استفاده میشود. روش تهیه موکتلها معمولاً دارای استاندارد خاصی نیست و به سادگی میتوان آنها را در منزل تهیه کرد.
چند نمونه از موکتل ها
توجه داشته باشید، درصورتیکه موکتلها چند ساعت پس از تهیه نوشیده نشوند طعم و مزه اصلی خود را از دست میدهند. برخی از انواع موکتلها میتوان به موهیتو (Mojito)، فایر آیس (fired iced) ، کویینز پانچ (queens punch) نوشابه خامهای ایتالیایی (Italian cream soda) اشاره کرد.