پرسش خود را بپرسید
٠ رأی
٣ پاسخ
٢٥٢ بازدید

کلمه امّا ، ولی ، ولکن، عربی هستند که به زبان فارسی وارد شده اند , قبل از آمدن این کلمات زبان فارسی امّا و ولی نداشت ؟  واقعاً در زندگی قبل از حمله اعراب ایرانیان امّا و ولی نداشتند ؟ 

١ سال پیش
١ رأی
٣ پاسخ
٢١٢ بازدید

پیج تو حالتای تکست کتاب و شعر و ایناس ، یه اسم با ریشه فارسی میخوام و اینکه خوشنوا باشه 

١٠
١ سال پیش
١ رأی
٢ پاسخ
٣٢٢ بازدید
١ رأی
٤ پاسخ
٧٧٢ بازدید

مرتبط با نجوم باشه و حس خوبی منتقل کنه

١ سال پیش
٠ رأی
تیک ٤ پاسخ
٢٢٠ بازدید

آیا میتوان بجای واژه عادت ، واژه خو را بکار برد ؟ مثلا ، من به سیگار خو دارم ، بجای اینکه بگویم من به سیگار عادت دارم ، واژه خو مترادف کلمه عادت در فرهنگ لغات آمده است و اصلا بنظر نمیرسد که بتوان این دو کلمه را بجای هم بکار برد ، پس عادت در زبان فارسی چیست ؟ 

١ سال پیش
٢ رأی
٢ پاسخ
٢٣٥ بازدید

سلام دوستان من چند وقتیه دارم شاهنامه میخونم و با کلمه 《مراو》 مواجه شدم اگه معنیش رو بلدید ممنون میشم بهم بگید

٣ رأی
٣ پاسخ
٣٣٠ بازدید

دوگونگ  Dougong  چی هست و کارش چیه ؟ کی میدونه قدمت این فناوری چقدره ؟؟

١ سال پیش
٢ رأی
٢ پاسخ
٢٠٢ بازدید

آیا واژه «حیدر» را می‌توان به «حی» (به معنای «بیا» یا «برو») و «در» (به معنای «بکش») تقسیم کرد و آیا چنین تفسیری در منابع علمی مربوط به کاربرد آن در شکار در ایران باستان ذکر شده است؟ لطفاً یک منبع آکادمیک برای این موضوع ارائه دهید.

١ سال پیش
٢ رأی
٣ پاسخ
٧٣٠ بازدید

میخوام بدونم ریشه و معنی فامیلی آقایاری چیه؟ برای کدوم شهر و کشوره؟

١ سال پیش
اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.