پرسش خود را بپرسید

عواملی ایجاد آلت کوین‌ها

تاریخ
١ هفته پیش
بازدید
٢١

چه عواملی باعث ایجاد

 آلت کوین‌ها

 شده‌اند؟ چه مشکلاتی در بیت کوین وجود داشت که باعث شد آلت کوین‌ها ایجاد شوند؟

٢٥٦
طلایی
٠
نقره‌ای
٠
برنزی
١١

١ پاسخ

مرتب سازی بر اساس:

دلیل حضور آلت کوین‌ها بعد از حضور پر رنگ رمز ارز بیت کوین این بود که بتوانند کم و کاستی‌های این ارز دیجیتال را فراهم آورند و چیزهایی که بیت کوین قادر به انجام آن‌ها نبود را از طریق این آلت کوین‌ها تحقق ببخشند. در واقع روی کار آمدن اکثر آلت کوین‌ها برای رسیدن به اهداف بالاتر تولید کنندگان و طراحان آن‌ها و همچنین دست یافتن به سرمایه بیشتر با حل مشکلات پیش روی بیت کوین بود.

برای اینکه آلت کوین‌ها بتوانند سرمایه بیشتری را به خود جذب کنند دارای ICOهایی بودند که با عنوان عرضه اولیه توکن‌ها شناخته می‌شدند. بیشتری جذب سرمایه توسط ICO متعلق به Block.one یا همان شرکت ارائه دهنده EOS بود که توانست سرمایه و دارایی بسیاری را از طریق آلت کوین‌ها به دست آورد. علاوه بر Block.one می‌توان به موارد زیر که در زمینه جذب سرمایه بر روی ICO بسیار موفق عمل کردند اشاره کرد:

• شبکه Open Source تلگرام با جذب سرمایه در حدود 1.7 میلیارد دلار

• شرکت هوبی با جذب سرمایه ای برابر با 300 میلیون دلار

• فایل کوین یا Filecoin که سرمایه‌ای در حدود 257 میلیون دلار را جذب کرد.

• دراگون کوین یا Dragon Coin با جذب سرمایه‌ای برابر با 320 میلیون دلار

• پروژه HDac با جذب سرمایه در حدود 258 میلیون دلار

• تزوس یا پروژه Tezos با سرمایه‌ای در حدود 232 میلیون دلار

• سیرین لبز یا sirin Labs که سرمایه‌ای در حدود 157.9 میلیون دلار را جذب کرده است.

• شرکت بانکور یا Bancor با جذب سرمایه برابر با 152 میلیون دلار

آلت کوین‌ها بر اساس دلایل مختلفی به روی کار آمدند که هر کدام از آن‌ها دارای ارزش‌های متفاوتی نیز می‌باشند. دلیل اصلی برای به وجود آمدن آلت کوین‌ها را می‌توان برطرف کردن مشکلات موجود بر روی رمز ارز بیت کوین دانست که از این مشکلات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

افزایش سرعت تراکنش‌ها

رمز ارز بیت کوین دارای مشکل سرعت پایین در انجام تراکنش‌ها می‌باشد به این معنی که تعداد تراکنش‌های کمتری در طول مدت زمان مشخصی انجام می‌شوند. از این رو، برخی از آلتکوین‌ها برای برطرف ساختن این مشکل به روی کار آمدند و توانستند این مشکل را تا حدودی حل کنند به این معنی که تعداد بیشتری از تراکنش‌ها را می‌تواسنتند به کمک آن‌ها در ثانیه انجام بدهند.

به همین دلیل آلت کوین‌ها تلاش کردند تا بر روی بلاک چین‌های خود امکاناتی را فراهم کنند تا بتوانند تراکنش‌های بسیار زیادی را در ثانیه انجام بدهند. از جمله بلاک چین‌هایی که این عملیات را با سرعت بسیار بالایی انجام می‌دهند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• بلاک چین فیوچرپیا یا Futurepia که می‌تواند 300 هزار تراکنش در ثانیه انجام بدهد.

• بلاک چین EOS در حدود 3 هزار تراکنش در یک ثانیه نیز انجام می‌دهد.

• و ریپل با انجام 1700 تراکنش در ثانیه در رتبه سوم قرار دارد.

میزان هزینه کارمزد دریافتی

یکی دیگر از مشکلاتی که رمز ارز بیت کوین با آن مواجه بود، بالا بودن هزینه انجام تراکنش‌ها یا همان کارمزد تراکنش‌ها می‌باشد. در واقع می‌توان چنین گفت که سرعت انجام تراکنش‌ها بر روی رمز ارز بیت کوین پایین و هزینه دریافتی برای انجام آن‌ها بالا است. همچنین سیستم پاداش دهی به ماینرها که در مورد مسئله فعال نگه داشتن بلاک چین بیت کوین می‌باشد از کارمزدهای دریافت شده بر روی تراکنش‌ها استفاده می‌کند.

حال برای رفع این مشکل آلتکوین‌هایی به روی کار آمدند که می‌توانستند کارمزدهای بسیار پایین و گاهی اوقات ناچیز را برای انجام تراکنش‌های خود دریافت کنند که این به گونه‌ای است که هیچ هزینه دیگری برای پرداخت وجود ندارد. برخی از آلتکوین‌هایی که برای انجام تراکنش‌های خود کارمزدهای بسیار پایینی دریافت می‌کنند به شرح زیر می‌باشند:

• کوین EOS که هیچ کارمزدی را برای انجام تراکنش‌های خود دریافت نمی‌کند و به این دلیل نوع پروتکلی است که برای آن تعریف شده است. برای انجام تراکنش‌ها بر روی این کوین به این صورت عمل می‌شود که، حساب‌های کاربران بایستی توکن‌های خود را به عنوان یک منبع در اختیار آنها بگذارند و درعوض آن مقدار استفاده از آن‌ها را به عنوان تراکنش دریافت نمایند. توکن‌هایی که در اختیار قرار داده شده بود از بین نخواهند رفت و یا حتی خرج نمی‌شوند و می‌توان با گذشت زمان آن‌ها را به صورت کامل بازگرداند.

• آیوتا یا IOTA که در این نوع توکن هم نیز هیچ کارمزدی برای انجام تراکنش‌ها دریافت نمی‌شود. تمامی کاربرانی که قصد انجام تراکنش بر روی این توکن را دارند باید در ابتدا دو تراکنش دیگر را نیز تایید کنند و مسئله گواه اثبات کار یا POW را حل نمایند. با این کار باعث می‌شوند تا از بروز حملات اسپم به شبکه جلوگیری شود به این دلیل که قبل از اینکه تراکنش مورد نظر قابل مشاهده باشد بایستی CPU به کار گرفته شود.

حفظ حریم خصوصی

بعضی از آلتکوین‌ها با این هدف به روی کار آمدند تا حریم خصوصی را هر چه بیشتر حفظ کنند و امنیت آن را بر روی شبکه بسیار افزایش بدهند. از این رو ویژگی‌های منحصر به فردی را بر روی بلاک چین‌های خود با هدف رسیدن به این کارکرد معرفی نموده‌اند تا بتوانند قرار دادن امنیت را در اولویت خود بگذارند. برخی از کوین‌هایی که بسیار به امنیت و حفظ حریم خصوصی اهمیت می‌دهند می‌توان به مونرو، زیکش، ورج و ... اشاره کرد که توانسته اند با ارائه یک لایه امنتیتی بالاتر، شناسایی و به دست آوردن اطلاعات شخصی کاربران خود را دشوارتر کنند.

حل مشکلات پروتکل

برخی از آلتکوین‌ها برای اینکه بتوانند مشکلات موجود بر روی پروتکل رمز ارز بیت کوین را به درستی حل کنند، به جای استفاده از الگوریتم گواه اثبات کار یا POW که بر روی بیت کوین قرار دارد، جایگزین‌های دیگری همچون استفاده از گواه اثبات سهام و یا POS استفاده می‌کنند. علاوه بر آن از الگوریتم‌های دیگری مانند گواه اثبات سهام وکالت داده شده و یا گراف‌های جهت دار غیرمدور برای انجام این کار نیز استفاده کرده‌اند.

باز نشر از سایت: 👇

https://virgool.io/@m_35688753/با-وجود-بیت-کوین-دلیل-حضور-آلتکوین-چه-بود-npcqoxaklzkz
٣٩,٠٨٤
طلایی
٤٧
نقره‌ای
٨٩٧
برنزی
٢٦٧
تاریخ
١ هفته پیش

پاسخ شما