پرسش خود را بپرسید
٢ رأی
تیک ٨ پاسخ
١,٨٠٩ بازدید
١٦,٠٠٠
تومان

به نام خداوند بخشنده بخشاینده بگو پناه می برم به پروردگار سپيده دم (۱) از شر آنچه آفريده (۲) و از شر تاريكی چون فراگيرد  ۳ و از شر دمندگان افسون در گره ‏ها (۴) و از شر [هر] حسود آنگاه كه حسد ورزد (۵ منظور از '  دمندگان افسون در گره ها ' چیست ؟  و دقیقا این دمندگان چه می کنند؟ لطفا دقیق و کوتاه . 

٣ هفته پیش
٢ رأی
٥ پاسخ
٩٥ بازدید

از دوستان و بزرگوارانی که در باره مسئله هبوط آدم تشریک مساعی کردند بسیار سپاسگزارم ، از شما درخواست دارم که در این مورد که عرض میکنم همچنان مساعدت فرمایید ،  ذلک الکتاب لا ریب فیه هدیً للمتقین، ...

٣ هفته پیش
٠ رأی
٣ پاسخ
٩٦ بازدید

پس از آنکه آدم و زوجش از میوه ممنوعه خوردند خطاب آمد که اهبطوا بعضکم ببعضٍ عدّوٌ و مجدداً در آیه بعد میفرمایند ، اهبطوا منها جمیعاً ، منظور از جمیعاً چه مخلوقاتی بودند ؟ آیا خداوند همه مخلوقات اعم از ...

٤ هفته پیش
١ رأی
تیک ٦ پاسخ
١,٠٢٤ بازدید

در مورد آیه و اذ قال ربّک للملائکة انّی جاعلٌ فی الارض خلیفة ، و پس از اینکه فرشتگان سجده کردند و ابلیس ابی کرد ، میفرمایند یا آدم اسکن انت و زوجک فی الجنة ، مگر قرار بر خلیفه شدن آدم در زمین نبود ؟ پس چرا اسکن انت و زوجک فی الجنة ؟ و در ثانی این خلیفه بودن آدم فقط بر روی زمین اعتبار دارد ؟ آن آدمی که رفت روی کره ماه و یا کره مریخ ، آنجا دیگر خلیفه نخواهد بود ؟ 

٤ هفته پیش
١ رأی
تیک ٥ پاسخ
٣٩٠ بازدید

در سوره کهف آیه 47 میفرمایند  یوم نسیرّ الجبال  و تری الارض بارزةً و حشرناهم فلم نغاد ر منهم احداً تفسیر این آیه چیست ؟ و زمین را بارز میبینی ، یعنی بعد از اینکه کوه ها کنار رفتند ؟ کل زمین را بارز میبینی ؟ حشرنا فعل ماضی ست یعنی قبل از این روز محشور شده اند ؟ 

٤ هفته پیش
١ رأی
٣ پاسخ
٦١ بازدید

در سوره شمس در دو آیه کلمه سوٌی آمده است ، و نفسٍ و ما سوّئها ، و در آیه دیگر ، فدمدم علیهم ربهّم بذنبهم فسوئها،  اولاً مفهوم سوّئها در دو آیه چیست ؟ ثانیاً در آیه دوم ضمیر مؤنث مفرد غایب  به کدام اسم اشاره میکند ؟ 

١ ماه پیش
٠ رأی
تیک ١ پاسخ
٥٧ بازدید

انّ الذین امنوا و عملواالصالحات سیجعل لهم الرحمن وّداً ،  ( سوره مریم آیه ۹۶) این چگونه محبتی است ؟ وقتی که انّ الله رحیمٌ ودودٌ ذاتی ست ؟ یعنی ذاتا مهربان و با محبت است پس چه محبتی بعد از ایمان آوردن و عمل نیک ؟ 

١ ماه پیش
٣ رأی
٣ پاسخ
١٧١ بازدید

ذکریاضّارُّ   ‌،ذکریاضّارو به چه معناست،یا برای چی بیشتر خوب هست! (میدونم که ذکر گفتن نام خدا باعث آرامش و قوّت قلب میشه) یا اینکه منظور از   ذکر درونی‌ یا ذکر بزرگ درونیمو ن  چیه؟! لطفا‌آدرس منبع جواب‌ روهم‌ بزارید. متشکرم

١ ماه پیش
رأی
٢ پاسخ
١٤٥ بازدید

سوره غافر آیه ۴۶   النّار یعرضون علیها غدوّاً و عشیّاً و یوم  تقوم ُ السّاعة ادخلوا آل فرعون اشّد العذاب ، ( آتش بر آنان صبح و شام عرضه میشود ، و روز قیامة فرعونیان را بر عذاب شدید وارد کنید)  با توجه به اینکه غدوّ صبح و عشیّاً شام فقط از خورشید مشخص میشود ، چطور آتش از صبح  تا شام  در جهنم وجود دارد ولی  در هنگام شب نیست ؟ 

١ ماه پیش
٠ رأی
١ پاسخ
١٠٥ بازدید

در سوره طه ، وقتی حضرت موسی به سمت آتشی که دیده بود رفت و رسید  ، نودی یا موسی ، انّی انا ربّک فاخلع نعلک ، انّک بواد المقدس طوی ، و انا اخترتک فاستمع لما یوحی ، انٌنی انا الله لا اله الا انا فاع ...

١ ماه پیش