پرسش خود را بپرسید

کتاب (در خیانت روشنفکران) اثر کیست ؟

تاریخ
٢ ماه پیش
بازدید
٤١٢

کتاب (در خیانت روشنفکران) اثر کیست ؟
الف)صادق هدایت 
 ب) زرین کوب
ج) ملک الشعرای بهار 
د) جلال آل احمد

٢٥,٧٢٤
طلایی
٥
نقره‌ای
٢٩٥
برنزی
٤٨٣
عکس پرسش

٣ پاسخ

مرتب سازی بر اساس:

با سلام

گزینه چهارم : جلال آل احمد 

١٥,٩٥٧
طلایی
١١
نقره‌ای
٢٩٧
برنزی
٦٢
تاریخ
٢ ماه پیش

جلال آل احمد 

البته نام کامل کتاب در خدمت و خیانت روشنفکران است

وی در ابتدای کتاب تعاریفی از روشنفکری ارائه میدهد

٢٠,٥٧٧
طلایی
٥
نقره‌ای
٨٤٦
برنزی
١,٥٢٦
تاریخ
٢ ماه پیش

درود بر شما دکتر جان🙏

دقت و نکته سنجی شما رو عمیقأ تحسین میکنم🙏

د) جلال آل احمد

علاوه بر آن کتابی به همین نام از یک نویسنده خارجی وجود دارد .

کتاب «در خیانت روشنفکران» اثر آلکساندر سولژنیتسین (Alexander Solzhenitsyn) است. این کتاب در واقع نقدی است بر روشنفکران و نویسندگان روسیه در دوران شوروی، که به‌خصوص در مواجهه با رژیم استبدادی و کمونیستی آن زمان به نوعی هم‌دستی و خیانت نسبت به ملت خود داشتند.

درباره‌ی کتاب:

سولژنیتسین در این اثر به بررسی وضعیت روشنفکران روسی در دوران شوروی می‌پردازد و نحوه‌ی تأثیرگذاری این گروه از افراد در شکل‌گیری وضعیت اجتماعی و سیاسی کشور را نقد می‌کند. او معتقد است که بسیاری از روشنفکران به‌جای مقابله با رژیم استبدادی و فساد آن، به نوعی با آن همراهی کردند و در شرایطی که باید فریاد اعتراض می‌زدند، سکوت کردند یا حتی به تثبیت قدرت حاکمان کمک کردند.

سولژنیتسین در این کتاب و سایر آثارش، به شدت به ظلم و فساد در دوران حکومت شوروی اعتراض کرده و با نگاهی تند و انتقادی، فساد نخبگان و روشنفکران هم‌دست با قدرت را بررسی می‌کند.

کتاب «در خیانت روشنفکران» در واقع حاصل تجارب شخصی او در دوران زندان و تبعید در شوروی است و به نوعی نمایانگر نگرانی‌های او درباره‌ی نقش نویسندگان و اندیشمندان در تغییرات اجتماعی و سیاسی می‌باشد.

این کتاب یکی از آثار مهم سولژنیتسین است که به نقد فرهنگ و جامعه‌ی شوروی پرداخته و در آن به «وجدان» و «مسئولیت اخلاقی» افراد در برابر قدرت‌های حاکم تأکید دارد.

١,٠٥٥,٨٣٨
طلایی
١,٧٧٥
نقره‌ای
٢٤,٣١٩
برنزی
١٠,٢٥٠
تاریخ
٢ ماه پیش

سلام حاج علی آقاجان. بنده ارادت زیادی بشما استاد عزیز دارم. و سپاس از اطلاعات ارزشمند تون🙏
بله همینطوره.
کتاب دیگه ای هم داره بنام مجمع الجزایر گولاگ ولی در مجموع تحقیقات ناقصی داشته گرچه ستمگریها رو جسورانه افشا کرده و رک بودنش رو دوست دارم ولی نتوانسته شفاف حقیقت رو ببینه که سران شوروی در بین دو ملت روس ( نژاد یهود و غیر یهود ) امتیازات رو منحصر به یهود دونسته و غیر یهود رو همردیف حیوانات بلکه پایین تر محسوب میکنن.

اَلکساندر ایسایِویچ سولژنیتسین در نظر حکومت یه مغول ترکمنی با دی ان ای غیر یهودی بود که بخاطر مخالفت با استالین گمانم حدود ۲۰ سال هم زندان و تبعید بود و با استقبال یهودیان غرب مواجه شد و مدال نوبل هم گرفت. همین مدال شکاف آمریکا و شوروی رو عمیق تر کرد. سیاست پدر مادر نداره خدا به زمین گرم بزنتشون 😀

پاسخ شما