تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

تخم ماهی، به ویژه تخم ماهی تاس ماهیان و فیل ماهی، در ایران به عنوان یک خوراکی لوکس و ارزشمند شناخته می شود. این محصول بیشتر از مناطق شمالی ایران و در ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Smoked Fish ( Mahi Doodi ) ماهی دودی یکی از انواع ماهی های خشک شده است که در بسیاری از مناطق شمالی ایران به ویژه در گیلان و مازندران تولید می شود. ا ...

پیشنهاد
٠

میگو و خرچنگ های دریای عمان که در بندر چابهار و دیگر مناطق جنوبی ایران صید می شوند، از انواع دیگر محصولات دریایی هستند که به عنوان سوغاتی می توانند ب ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

میگوی خشک یکی از محصولات دریایی است که در مناطق جنوبی ایران مانند بوشهر و هرمزگان تولید می شود. این میگوها به وسیله خشک کردن طعمی منحصر به فرد پیدا م ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

ماهی خشکه خور یکی از محصولاتی است که در مناطق شمالی کشور ایران به ویژه در گیلان و مازندران به صورت سنتی تولید می شود. این ماهی ها با خشک شدن طعمی متف ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

ماهی تندوری یک نوع غذای دریایی است که در برخی از مناطق ایران به ویژه در نواحی جنوبی و اطراف خلیج فارس تهیه می شود. ماهی ها پس از مزه دار شدن با ادویه ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

سوپ ماهی و میگو یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی در مناطق شمالی و جنوبی ایران است. این سوپ از انواع ماهی ها، میگوها و مواد مختلف دیگر تهیه می شود و می توا ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Caviar ( خاویار ) Caviar یکی از محصولات دریایی گران قیمت است که از تخم ماهی های خاص گرفته می شود. این محصول بیشتر در روسیه و کشورهای اطراف دریای خزر ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Shrimp یا میگو یکی از رایج ترین محصولات دریایی است که در بسیاری از نقاط دنیا تولید می شود. میگو از مناطق مختلف جهان مانند دریای کارائیب، خلیج مکزیک، ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Lobster ( خرچنگ ) Lobster یکی از گونه های دریایی است که به ویژه در آب های سرد مانند آب های شمالی اقیانوس اطلس و شمال پاسیفیک صید می شود. خرچنگ ها به ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Salmon ( ماهی سالمون ) Salmon یکی از ماهی های آب سرد است که در بسیاری از کشورها، از جمله نروژ، کانادا، و ایالات متحده به طور گسترده ای پرورش داده می ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Tuna ( ماهی تن ) Tuna یکی از ماهی های پرطرفدار در سطح جهانی است که در بسیاری از کشورهای جهان صید می شود. این ماهی معمولاً در اقیانوس های آرام و اطلس ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Cod یکی از ماهی های مهم تجاری است که به طور عمده در اقیانوس اطلس شمالی صید می شود. این ماهی به ویژه در آشپزی کشورهای اسکاندیناوی و بریتانیا محبوب است ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Mussels یا صدف خوراکی یکی از محصولات دریایی است که در اقیانوس ها و دریاهای مختلف صید می شود. این صدف ها به ویژه در آشپزی کشورهای اروپایی محبوب هستند ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Oysters یا صدف صدفی یکی دیگر از محصولات دریایی است که در مناطق مختلف جهان صید می شود. این صدف ها به ویژه در مناطقی مانند فرانسه، ایالات متحده و ژاپن ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Clams ( مرداب کلم ) Clams یکی دیگر از انواع صدف ها هستند که در مناطق مختلف اقیانوس ها یافت می شوند. این صدف ها در آشپزی کشورهای مختلف به ویژه در آمر ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Sea Urchin ( خارپشت دریایی ) Sea Urchin یا خارپشت دریایی یکی از محصولاتی است که در برخی از کشورهای آسیایی و غربی به ویژه ژاپن و فرانسه مصرف می شود. ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

سیب زمینی سرخ شده یکی از معروف ترین همراه ها در منوی فست فود است که از برش های سیب زمینی که در روغن داغ سرخ می شوند، تهیه می شود. این غذا معمولاً به ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

ناگت مرغ تکه های کوچک گوشت مرغ هستند که به طور معمول در آرد پوشیده شده و سپس سرخ می شوند. این غذا یکی از گزینه های پرطرفدار در فست فودها و مخصوصاً بر ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

رپ یک نوع فست فود است که در آن مواد غذایی مختلف مانند مرغ، گوشت، سبزیجات و سس ها در یک لایه نان یا پیتا پیچیده می شوند. این نوع غذا به خاطر راحتی در ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
١

تاکو یک غذای فست فودی است که در آن مواد غذایی مانند گوشت چرخ کرده، سبزیجات و پنیر در یک نان ترد و بسته شده پیچیده می شود. این غذا به ویژه در مکزیک و ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

بوری تو نوعی فست فود مکزیکی است که در آن گوشت، برنج، لوبیا، پنیر و سبزیجات در یک لایه نان بزرگ پیچیده می شود. این غذا معمولاً با سس های مختلفی سرو می ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
١

مایونز سسی کرمی است که معمولاً از تخم مرغ، روغن و سرکه یا لیمو تهیه می شود. این سس با طعم ملایم و خامه ای خود به طور گسترده در ساندویچ ها، سالادها و ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
١

خردل سسی زرد رنگ و تند است که از دانه های خردل تهیه می شود. این سس معمولاً با طعم تند و تیزی که دارد به عنوان همراه با غذاهایی مثل هات داگ یا ساندویچ ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

سس باربیکیو یک سس غلیظ و شیرین است که معمولاً از گوجه فرنگی، سرکه، شکر، ادویه ها و طعم دهنده های مختلف تهیه می شود. این سس به ویژه برای گریل کردن گوش ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

کچاپ یکی از انواع سس ها است که معمولاً از گوجه فرنگی، شکر و سرکه تهیه می شود. این سس طعم شیرین و ترشی دارد و یکی از پرکاربردترین سس ها در دنیا است که ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

سس رانچ یک سس خامه ای است که معمولاً از خامه ترش، مایونز، سبزیجات معطر و سیر تهیه می شود. این سس به ویژه در سالادها و به عنوان دیپ برای سبزیجات و غذا ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

سس تارتار یک سس کرمی است که معمولاً از مایونز، کچاپ، ترشی، پیاز و سبزیجات معطر تهیه می شود. این سس معمولاً با غذاهایی مانند ماهی و سیب زمینی سرخ شده ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

سس تند یک سس با طعم تند و داغ است که معمولاً از فلفل های تند، سرکه و ادویه جات تهیه می شود. این سس برای افزودن تندی به غذاهایی مانند تاکو، پیتزا و ان ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٣

سس سویا یک سس شور و مایع است که از تخمیر دانه های سویا به دست می آید. این سس به ویژه در غذاهای آسیایی مانند سوشی، پاستا و غذاهای سرخ شده به کار می رو ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

پستو یک سس ایتالیایی است که معمولاً از ریحان تازه، سیر، پنیر پارمزان، کاج و روغن زیتون تهیه می شود. این سس به ویژه برای پاستاها و ساندویچ ها محبوب اس ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٣

سالسا یک سس تند و تازه است که معمولاً از گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، سیر و سبزیجات معطر تهیه می شود. این سس به ویژه در غذاهای مکزیکی مانند تاکو و نان های ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

کباب حلا یک نوع کباب عربی است که در آن گوشت چرخ کرده به همراه ادویه جات معطر و مغز گردو یا کشمش تهیه می شود. این کباب طعمی شیرین و ملس دارد و معمولاً ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

کباب برگ یکی از معروف ترین انواع کباب ایرانی است که از قطعات گوشت گوسفند یا گاو تهیه می شود و به صورت استیک های ضخیم کباب می شود. این کباب معمولاً در ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

جوجه کباب از مرغ که به تکه های کوچک تقسیم شده و سپس در مخلوطی از زعفران، ماست و ادویه جات مختلف مرینیت شده، تهیه می شود. این کباب معمولاً در کنار برن ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

Cocktails ( کوکتل ها ) کوکتل ها انواع مختلفی از نوشیدنی های الکلی هستند که از ترکیب الکل های مختلف با آب میوه ها، شربت ها و طعم دهنده ها تهیه می شون ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

Frappe ( فراپه ) فراپه یک نوشیدنی سرد است که معمولاً از قهوه، شیر، شکر و یخ تهیه می شود. این نوشیدنی بسیار معروف در یونان است و به ویژه در روزهای گر ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

Cocktail ( کوکتل ) کوکتل نوشیدنی ای است که از ترکیب چندین ماده مانند میوه ها، شربت ها، آبمیوه ها و الکل های مختلف تهیه می شود. هر کوکتل طعمی خاص دار ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

Beer ( آبجو ) آبجو یک نوشیدنی الکلی است که از تخمیر دانه های غلات ( معمولاً جو ) تهیه می شود. این نوشیدنی معمولاً حاوی درصدی از الکل است و در انواع ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

Whiskey ( ویسکی ) ویسکی یک نوشیدنی الکلی است که از تقطیر غلات ( مثل جو، ذرت یا چاودار ) تهیه می شود. این نوشیدنی در طی فرایندهای مختلف به ویژه در بش ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
١

Wine ( شراب ) شراب یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های الکلی است که از تخمیر انگور تهیه می شود. انواع مختلفی از شراب ها وجود دارد مانند شراب قرمز، سفید و ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
١

Vodka ( ودکا ) ودکا یکی از معروف ترین نوشیدنی های الکلی است که از تخمیر غلات یا سیب زمینی تهیه می شود. این نوشیدنی معمولاً بسیار صاف است و طعم خاصی ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
١

Tequila ( تکیلا ) تکیلا نوشیدنی الکلی است که از گیاه آگاو تولید می شود و معمولاً در مکزیک تولید می شود. این نوشیدنی طعمی خاص و تند دارد و به طور معم ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
١

Mojito ( موهیتو ) موهیتو یک کوکتل معروف است که از ترکیب نعناع، شکر، لیمو، آب جوش و رام تهیه می شود. این نوشیدنی طعمی تازه و شیرین دارد و بسیار محبوب ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Margarita ( مارگاریتا ) مارگاریتا یکی از معروف ترین کوکتل های الکلی است که از ترکیب تکیلا، لیمو و تریپل سک تهیه می شود. این نوشیدنی به ویژه در کشوره ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

دایکیری یک کوکتل الکلی است که از روم سفید، شکر، لیمو و یخ تهیه می شود. این نوشیدنی طعمی خوشمزه و دلپذیر دارد و معمولاً در بارهای کوکتیلی سرو می شود. ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
١

سانگریا یک نوشیدنی اسپانیایی است که از ترکیب شراب قرمز، میوه های تازه، شکر و گلابی یا سایر نوشیدنی های غیر الکلی تهیه می شود. این نوشیدنی به ویژه در ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٢

Bar ( بار ) بار به مکانی اطلاق می شود که در آن نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی به مشتریان سرو می شود. بارها معمولاً در رستوران ها، هتل ها یا به طور مس ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
١

Wine Bar ( بار شراب ) بار شراب جایی است که در آن انواع مختلف شراب ها سرو می شود. این نوع بارها معمولاً فضایی آرام و دنج دارند و مشتریان می توانند ان ...

تاریخ
٦ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Cocktail Bar ( بار کوکتل ) بار کوکتل به نوعی از بار اطلاق می شود که در آن انواع مختلف کوکتل های الکلی و غیر الکلی سرو می شود. در این نوع بارها، مهار ...