تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

پشمک ایرانی که از پنیر، شکر، گلاب و پودر پسته یا بادام تهیه می شه و بافت نرم و لطیفی داره. این نوع پشمک بیشتر در ایران شناخته شده است. مثال: Persian ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

پشمک با طعم زعفرانی که در آن از پودر زعفران استفاده می شه تا طعم خاصی به این دسر شیرین بده. این نوع پشمک در بعضی از جشن ها و مهمانی ها سرو می شه. مث ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

پشمک هایی که از شکر و بافت های نازک تهیه می شن و اغلب برای تزیین کیک ها یا دسرها استفاده می شن. این نوع پشمک به طور خاص برای تزیین های شیک به کار می ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

پشمک با طعم پسته که در آن پودر پسته برای افزودن طعم و بافتی خوشمزه به پشمک استفاده می شه. این نوع پشمک معمولاً در مهمانی ها یا به عنوان دسر سرو می شه ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

پشمک با طعم گل رز که در آن از گلاب برای ایجاد طعم خوشبو و خوشمزه استفاده می شه. این نوع پشمک به ویژه در مناطق مختلف ایران محبوب است. مثال: Rose Pash ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

پشمک با طعم بادام که معمولاً در آن بادام آسیاب شده یا پودر شده استفاده می شه. این نوع پشمک برای افرادی که به طعم های مغزی علاقه دارند، مناسب است. مث ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

پشمک هایی که با شکر و طعم های مختلف مانند توت فرنگی، نعناع و لیمو درست می شن و معمولاً در فستیوال ها و جشن ها به فروش می رسن. مثال: Candy Floss با ط ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

پشمک رنگی که معمولاً در رنگ های مختلف برای جلب توجه و زیبایی بیشتر تهیه می شه. این نوع پشمک بیشتر در نمایشگاه ها یا فستیوال ها سرو می شه. مثال: Colo ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

شیرین پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که برنج همراه با خلال بادام، زرشک و شکر تهیه می شود و معمولاً به عنوان غذای مخصوص برای مراسم های جشن استفاد ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

دلمه فلفل یکی از انواع دلمه است که در آن فلفل های سبز و قرمز با برنج، گوشت و سبزیجات پر می شود. این غذا به طور معمول به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سر ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Saffron Ice Cream ( Bastani Sonnati ) بستنی سنتی ایرانی یا بستنی زعفرانی یکی از دسرهای محبوب است که از زعفران، گلاب و پسته تهیه می شود. این بستنی در ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

خورش بادمجان یکی از خورش های ایرانی است که بادمجان های سرخ شده در آن به همراه گوشت یا مرغ، رب گوجه فرنگی و ادویه ها تهیه می شود. این خورش معمولاً با ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

کشک بادمجان یکی از غذاهای ساده و لذیذ ایرانی است که از بادمجان سرخ شده، کشک، سیر و پیاز تهیه می شود. این غذا به عنوان پیش غذا یا غذای سبک سرو می شود. ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
١

گز یکی از شیرینی های معروف اصفهان است که از مغز پسته، بادام و گلاب تهیه می شود و به عنوان یک سوغات شیرین و مغذی شناخته می شود. مثال: Gaz از اصفهان، ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
١

زعفران یکی از سوغات گران بهای ایران است که به دلیل رنگ، طعم و عطر خاص خود در غذاهای ایرانی و جهانی مورد استفاده قرار می گیرد. ایران بزرگترین تولیدکنن ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
١

پشمک یا همان پنیر شیرین یکی از شیرینی های پفی و نخ مانند است که در برخی مناطق ایران به ویژه در اصفهان تولید می شود. مثال: Pashmak از اصفهان یک سوغات ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Saffron Jam ( Marmalade ) مربای زعفرانی یکی از دسرهای محبوب ایرانی است که با زعفران و گلاب تهیه می شود و طعمی خاص و دلپذیر دارد. مثال: Saffron Jam ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

خرما یکی از خوراکی های پرطرفدار و مغذی در ایران است و مناطق جنوبی ایران مانند خوزستان و بوشهر بهترین خرماها را تولید می کنند. مثال: Persian Dates از ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

فالوده یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که در شیراز رواج دارد. این دسر از رشته های نازک برنجی، شربت گلاب و یخ ساخته می شود. مثال: Faloodeh از شیراز، یک ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

کلوچه یکی از شیرینی های ایرانی است که در برخی مناطق ایران مانند کرمانشاه و تبریز تولید می شود. این شیرینی معمولاً از ترکیب آرد، کره و مغزهای مختلف ته ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
١

Nougat ( Saffron Nougat ) نوقا یا همان گز زعفرانی یکی از انواع شیرینی هایی است که در ایران و به ویژه در اصفهان تولید می شود. این شیرینی ترکیبی از مغ ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Taffy ( Pulled Toffee ) تافی کش دار یکی از سوغات های شیرین ایرانی است که در برخی مناطق مانند گیلان تولید می شود. این تافی ها از شکر، عسل و کره تهیه ...

پیشنهاد
٠

میگوی خلیج فارس یکی از محصولات دریایی مرغوب ایران است که در جنوب کشور و به ویژه در استان های بوشهر و هرمزگان به دست می آید. این میگو به خاطر اندازه و ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

ماهی های ایران به ویژه ماهی هایی مانند ماهی شوریده، ماهی سفید، ماهی کیلکا و ماهی کپور که در دریاچه ها و رودخانه های مختلف ایران به ویژه در شمال کشور ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

تخم ماهی، به ویژه تخم ماهی تاس ماهیان و فیل ماهی، در ایران به عنوان یک خوراکی لوکس و ارزشمند شناخته می شود. این محصول بیشتر از مناطق شمالی ایران و در ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Smoked Fish ( Mahi Doodi ) ماهی دودی یکی از انواع ماهی های خشک شده است که در بسیاری از مناطق شمالی ایران به ویژه در گیلان و مازندران تولید می شود. ا ...

پیشنهاد
٠

میگو و خرچنگ های دریای عمان که در بندر چابهار و دیگر مناطق جنوبی ایران صید می شوند، از انواع دیگر محصولات دریایی هستند که به عنوان سوغاتی می توانند ب ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

میگوی خشک یکی از محصولات دریایی است که در مناطق جنوبی ایران مانند بوشهر و هرمزگان تولید می شود. این میگوها به وسیله خشک کردن طعمی منحصر به فرد پیدا م ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

ماهی خشکه خور یکی از محصولاتی است که در مناطق شمالی کشور ایران به ویژه در گیلان و مازندران به صورت سنتی تولید می شود. این ماهی ها با خشک شدن طعمی متف ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

ماهی تندوری یک نوع غذای دریایی است که در برخی از مناطق ایران به ویژه در نواحی جنوبی و اطراف خلیج فارس تهیه می شود. ماهی ها پس از مزه دار شدن با ادویه ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

سوپ ماهی و میگو یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی در مناطق شمالی و جنوبی ایران است. این سوپ از انواع ماهی ها، میگوها و مواد مختلف دیگر تهیه می شود و می توا ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Caviar ( خاویار ) Caviar یکی از محصولات دریایی گران قیمت است که از تخم ماهی های خاص گرفته می شود. این محصول بیشتر در روسیه و کشورهای اطراف دریای خزر ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Shrimp یا میگو یکی از رایج ترین محصولات دریایی است که در بسیاری از نقاط دنیا تولید می شود. میگو از مناطق مختلف جهان مانند دریای کارائیب، خلیج مکزیک، ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Lobster ( خرچنگ ) Lobster یکی از گونه های دریایی است که به ویژه در آب های سرد مانند آب های شمالی اقیانوس اطلس و شمال پاسیفیک صید می شود. خرچنگ ها به ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Salmon ( ماهی سالمون ) Salmon یکی از ماهی های آب سرد است که در بسیاری از کشورها، از جمله نروژ، کانادا، و ایالات متحده به طور گسترده ای پرورش داده می ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Tuna ( ماهی تن ) Tuna یکی از ماهی های پرطرفدار در سطح جهانی است که در بسیاری از کشورهای جهان صید می شود. این ماهی معمولاً در اقیانوس های آرام و اطلس ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Cod یکی از ماهی های مهم تجاری است که به طور عمده در اقیانوس اطلس شمالی صید می شود. این ماهی به ویژه در آشپزی کشورهای اسکاندیناوی و بریتانیا محبوب است ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Mussels یا صدف خوراکی یکی از محصولات دریایی است که در اقیانوس ها و دریاهای مختلف صید می شود. این صدف ها به ویژه در آشپزی کشورهای اروپایی محبوب هستند ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Oysters یا صدف صدفی یکی دیگر از محصولات دریایی است که در مناطق مختلف جهان صید می شود. این صدف ها به ویژه در مناطقی مانند فرانسه، ایالات متحده و ژاپن ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Clams ( مرداب کلم ) Clams یکی دیگر از انواع صدف ها هستند که در مناطق مختلف اقیانوس ها یافت می شوند. این صدف ها در آشپزی کشورهای مختلف به ویژه در آمر ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

Sea Urchin ( خارپشت دریایی ) Sea Urchin یا خارپشت دریایی یکی از محصولاتی است که در برخی از کشورهای آسیایی و غربی به ویژه ژاپن و فرانسه مصرف می شود. ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

سیب زمینی سرخ شده یکی از معروف ترین همراه ها در منوی فست فود است که از برش های سیب زمینی که در روغن داغ سرخ می شوند، تهیه می شود. این غذا معمولاً به ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

ناگت مرغ تکه های کوچک گوشت مرغ هستند که به طور معمول در آرد پوشیده شده و سپس سرخ می شوند. این غذا یکی از گزینه های پرطرفدار در فست فودها و مخصوصاً بر ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٢

رپ یک نوع فست فود است که در آن مواد غذایی مختلف مانند مرغ، گوشت، سبزیجات و سس ها در یک لایه نان یا پیتا پیچیده می شوند. این نوع غذا به خاطر راحتی در ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
١

تاکو یک غذای فست فودی است که در آن مواد غذایی مانند گوشت چرخ کرده، سبزیجات و پنیر در یک نان ترد و بسته شده پیچیده می شود. این غذا به ویژه در مکزیک و ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

بوری تو نوعی فست فود مکزیکی است که در آن گوشت، برنج، لوبیا، پنیر و سبزیجات در یک لایه نان بزرگ پیچیده می شود. این غذا معمولاً با سس های مختلفی سرو می ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
١

مایونز سسی کرمی است که معمولاً از تخم مرغ، روغن و سرکه یا لیمو تهیه می شود. این سس با طعم ملایم و خامه ای خود به طور گسترده در ساندویچ ها، سالادها و ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
١

خردل سسی زرد رنگ و تند است که از دانه های خردل تهیه می شود. این سس معمولاً با طعم تند و تیزی که دارد به عنوان همراه با غذاهایی مثل هات داگ یا ساندویچ ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٠

سس باربیکیو یک سس غلیظ و شیرین است که معمولاً از گوجه فرنگی، سرکه، شکر، ادویه ها و طعم دهنده های مختلف تهیه می شود. این سس به ویژه برای گریل کردن گوش ...

تاریخ
٣ ماه پیش
پیشنهاد
٢

کچاپ یکی از انواع سس ها است که معمولاً از گوجه فرنگی، شکر و سرکه تهیه می شود. این سس طعم شیرین و ترشی دارد و یکی از پرکاربردترین سس ها در دنیا است که ...