پیشنهادهای مرجان (١,٠٥٨)
Saffron Jam ( Marmalade ) مربای زعفرانی یکی از دسرهای محبوب ایرانی است که با زعفران و گلاب تهیه می شود و طعمی خاص و دلپذیر دارد. مثال: Saffron Jam ...
خرما یکی از خوراکی های پرطرفدار و مغذی در ایران است و مناطق جنوبی ایران مانند خوزستان و بوشهر بهترین خرماها را تولید می کنند. مثال: Persian Dates از ...
فالوده یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که در شیراز رواج دارد. این دسر از رشته های نازک برنجی، شربت گلاب و یخ ساخته می شود. مثال: Faloodeh از شیراز، یک ...
کلوچه یکی از شیرینی های ایرانی است که در برخی مناطق ایران مانند کرمانشاه و تبریز تولید می شود. این شیرینی معمولاً از ترکیب آرد، کره و مغزهای مختلف ته ...
Nougat ( Saffron Nougat ) نوقا یا همان گز زعفرانی یکی از انواع شیرینی هایی است که در ایران و به ویژه در اصفهان تولید می شود. این شیرینی ترکیبی از مغ ...
Taffy ( Pulled Toffee ) تافی کش دار یکی از سوغات های شیرین ایرانی است که در برخی مناطق مانند گیلان تولید می شود. این تافی ها از شکر، عسل و کره تهیه ...
میگوی خلیج فارس یکی از محصولات دریایی مرغوب ایران است که در جنوب کشور و به ویژه در استان های بوشهر و هرمزگان به دست می آید. این میگو به خاطر اندازه و ...
ماهی های ایران به ویژه ماهی هایی مانند ماهی شوریده، ماهی سفید، ماهی کیلکا و ماهی کپور که در دریاچه ها و رودخانه های مختلف ایران به ویژه در شمال کشور ...
تخم ماهی، به ویژه تخم ماهی تاس ماهیان و فیل ماهی، در ایران به عنوان یک خوراکی لوکس و ارزشمند شناخته می شود. این محصول بیشتر از مناطق شمالی ایران و در ...
Smoked Fish ( Mahi Doodi ) ماهی دودی یکی از انواع ماهی های خشک شده است که در بسیاری از مناطق شمالی ایران به ویژه در گیلان و مازندران تولید می شود. ا ...
میگو و خرچنگ های دریای عمان که در بندر چابهار و دیگر مناطق جنوبی ایران صید می شوند، از انواع دیگر محصولات دریایی هستند که به عنوان سوغاتی می توانند ب ...
میگوی خشک یکی از محصولات دریایی است که در مناطق جنوبی ایران مانند بوشهر و هرمزگان تولید می شود. این میگوها به وسیله خشک کردن طعمی منحصر به فرد پیدا م ...
ماهی خشکه خور یکی از محصولاتی است که در مناطق شمالی کشور ایران به ویژه در گیلان و مازندران به صورت سنتی تولید می شود. این ماهی ها با خشک شدن طعمی متف ...
ماهی تندوری یک نوع غذای دریایی است که در برخی از مناطق ایران به ویژه در نواحی جنوبی و اطراف خلیج فارس تهیه می شود. ماهی ها پس از مزه دار شدن با ادویه ...
سوپ ماهی و میگو یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی در مناطق شمالی و جنوبی ایران است. این سوپ از انواع ماهی ها، میگوها و مواد مختلف دیگر تهیه می شود و می توا ...
Caviar ( خاویار ) Caviar یکی از محصولات دریایی گران قیمت است که از تخم ماهی های خاص گرفته می شود. این محصول بیشتر در روسیه و کشورهای اطراف دریای خزر ...
Shrimp یا میگو یکی از رایج ترین محصولات دریایی است که در بسیاری از نقاط دنیا تولید می شود. میگو از مناطق مختلف جهان مانند دریای کارائیب، خلیج مکزیک، ...
Lobster ( خرچنگ ) Lobster یکی از گونه های دریایی است که به ویژه در آب های سرد مانند آب های شمالی اقیانوس اطلس و شمال پاسیفیک صید می شود. خرچنگ ها به ...
Salmon ( ماهی سالمون ) Salmon یکی از ماهی های آب سرد است که در بسیاری از کشورها، از جمله نروژ، کانادا، و ایالات متحده به طور گسترده ای پرورش داده می ...
Tuna ( ماهی تن ) Tuna یکی از ماهی های پرطرفدار در سطح جهانی است که در بسیاری از کشورهای جهان صید می شود. این ماهی معمولاً در اقیانوس های آرام و اطلس ...
Cod یکی از ماهی های مهم تجاری است که به طور عمده در اقیانوس اطلس شمالی صید می شود. این ماهی به ویژه در آشپزی کشورهای اسکاندیناوی و بریتانیا محبوب است ...
Mussels یا صدف خوراکی یکی از محصولات دریایی است که در اقیانوس ها و دریاهای مختلف صید می شود. این صدف ها به ویژه در آشپزی کشورهای اروپایی محبوب هستند ...
Oysters یا صدف صدفی یکی دیگر از محصولات دریایی است که در مناطق مختلف جهان صید می شود. این صدف ها به ویژه در مناطقی مانند فرانسه، ایالات متحده و ژاپن ...
Clams ( مرداب کلم ) Clams یکی دیگر از انواع صدف ها هستند که در مناطق مختلف اقیانوس ها یافت می شوند. این صدف ها در آشپزی کشورهای مختلف به ویژه در آمر ...
Sea Urchin ( خارپشت دریایی ) Sea Urchin یا خارپشت دریایی یکی از محصولاتی است که در برخی از کشورهای آسیایی و غربی به ویژه ژاپن و فرانسه مصرف می شود. ...
سیب زمینی سرخ شده یکی از معروف ترین همراه ها در منوی فست فود است که از برش های سیب زمینی که در روغن داغ سرخ می شوند، تهیه می شود. این غذا معمولاً به ...
ناگت مرغ تکه های کوچک گوشت مرغ هستند که به طور معمول در آرد پوشیده شده و سپس سرخ می شوند. این غذا یکی از گزینه های پرطرفدار در فست فودها و مخصوصاً بر ...
رپ یک نوع فست فود است که در آن مواد غذایی مختلف مانند مرغ، گوشت، سبزیجات و سس ها در یک لایه نان یا پیتا پیچیده می شوند. این نوع غذا به خاطر راحتی در ...
تاکو یک غذای فست فودی است که در آن مواد غذایی مانند گوشت چرخ کرده، سبزیجات و پنیر در یک نان ترد و بسته شده پیچیده می شود. این غذا به ویژه در مکزیک و ...
بوری تو نوعی فست فود مکزیکی است که در آن گوشت، برنج، لوبیا، پنیر و سبزیجات در یک لایه نان بزرگ پیچیده می شود. این غذا معمولاً با سس های مختلفی سرو می ...
مایونز سسی کرمی است که معمولاً از تخم مرغ، روغن و سرکه یا لیمو تهیه می شود. این سس با طعم ملایم و خامه ای خود به طور گسترده در ساندویچ ها، سالادها و ...
خردل سسی زرد رنگ و تند است که از دانه های خردل تهیه می شود. این سس معمولاً با طعم تند و تیزی که دارد به عنوان همراه با غذاهایی مثل هات داگ یا ساندویچ ...
سس باربیکیو یک سس غلیظ و شیرین است که معمولاً از گوجه فرنگی، سرکه، شکر، ادویه ها و طعم دهنده های مختلف تهیه می شود. این سس به ویژه برای گریل کردن گوش ...
کچاپ یکی از انواع سس ها است که معمولاً از گوجه فرنگی، شکر و سرکه تهیه می شود. این سس طعم شیرین و ترشی دارد و یکی از پرکاربردترین سس ها در دنیا است که ...
سس رانچ یک سس خامه ای است که معمولاً از خامه ترش، مایونز، سبزیجات معطر و سیر تهیه می شود. این سس به ویژه در سالادها و به عنوان دیپ برای سبزیجات و غذا ...
سس تارتار یک سس کرمی است که معمولاً از مایونز، کچاپ، ترشی، پیاز و سبزیجات معطر تهیه می شود. این سس معمولاً با غذاهایی مانند ماهی و سیب زمینی سرخ شده ...
سس تند یک سس با طعم تند و داغ است که معمولاً از فلفل های تند، سرکه و ادویه جات تهیه می شود. این سس برای افزودن تندی به غذاهایی مانند تاکو، پیتزا و ان ...
سس سویا یک سس شور و مایع است که از تخمیر دانه های سویا به دست می آید. این سس به ویژه در غذاهای آسیایی مانند سوشی، پاستا و غذاهای سرخ شده به کار می رو ...
پستو یک سس ایتالیایی است که معمولاً از ریحان تازه، سیر، پنیر پارمزان، کاج و روغن زیتون تهیه می شود. این سس به ویژه برای پاستاها و ساندویچ ها محبوب اس ...
سالسا یک سس تند و تازه است که معمولاً از گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، سیر و سبزیجات معطر تهیه می شود. این سس به ویژه در غذاهای مکزیکی مانند تاکو و نان های ...
کباب حلا یک نوع کباب عربی است که در آن گوشت چرخ کرده به همراه ادویه جات معطر و مغز گردو یا کشمش تهیه می شود. این کباب طعمی شیرین و ملس دارد و معمولاً ...
کباب برگ یکی از معروف ترین انواع کباب ایرانی است که از قطعات گوشت گوسفند یا گاو تهیه می شود و به صورت استیک های ضخیم کباب می شود. این کباب معمولاً در ...
جوجه کباب از مرغ که به تکه های کوچک تقسیم شده و سپس در مخلوطی از زعفران، ماست و ادویه جات مختلف مرینیت شده، تهیه می شود. این کباب معمولاً در کنار برن ...
Cocktails ( کوکتل ها ) کوکتل ها انواع مختلفی از نوشیدنی های الکلی هستند که از ترکیب الکل های مختلف با آب میوه ها، شربت ها و طعم دهنده ها تهیه می شون ...
Frappe ( فراپه ) فراپه یک نوشیدنی سرد است که معمولاً از قهوه، شیر، شکر و یخ تهیه می شود. این نوشیدنی بسیار معروف در یونان است و به ویژه در روزهای گر ...
Cocktail ( کوکتل ) کوکتل نوشیدنی ای است که از ترکیب چندین ماده مانند میوه ها، شربت ها، آبمیوه ها و الکل های مختلف تهیه می شود. هر کوکتل طعمی خاص دار ...
Beer ( آبجو ) آبجو یک نوشیدنی الکلی است که از تخمیر دانه های غلات ( معمولاً جو ) تهیه می شود. این نوشیدنی معمولاً حاوی درصدی از الکل است و در انواع ...
Whiskey ( ویسکی ) ویسکی یک نوشیدنی الکلی است که از تقطیر غلات ( مثل جو، ذرت یا چاودار ) تهیه می شود. این نوشیدنی در طی فرایندهای مختلف به ویژه در بش ...
Wine ( شراب ) شراب یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های الکلی است که از تخمیر انگور تهیه می شود. انواع مختلفی از شراب ها وجود دارد مانند شراب قرمز، سفید و ...
Vodka ( ودکا ) ودکا یکی از معروف ترین نوشیدنی های الکلی است که از تخمیر غلات یا سیب زمینی تهیه می شود. این نوشیدنی معمولاً بسیار صاف است و طعم خاصی ...