تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

مغزی قنادی آنچه میان لقمه یا شیرینی بریزند، مانند مربا، مغزهای آجیل و شکلات و غیره

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

مغذی

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
١

ته مانده مخمر و دور ریز کارخانه های آبجوسازی در استرالیاست که بدلیل طعم شور و تند و زننده و دلایلی دیگر تنها برخی از استرالیایی ها از آن استفاده میکن ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

لرزانک مرکبات بصورت تحت اللفظی میشود مربای مرکبات در تقابل و تضاد با مرباهای دیگر میوه ها. یعنی مربای پرتقال میشود Marmalade مربای هویج میشود Jam. ا ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

فندق خامه ای فندق خامه ای و فندق هر دو انواع محبوب آجیل هستند که هر کدام ویژگی ها، طعم ها و کاربردهای منحصر به فرد خود را دارند. بیایید آنها را با ه ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

فندق خامه ای فندق خامه ای و فندق هر دو انواع محبوب آجیل هستند که هر کدام ویژگی ها، طعم ها و کاربردهای منحصر به فرد خود را دارند. بیایید آنها را با ه ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

فندق خامه ای فندق خامه ای و فندق هر دو انواع محبوب آجیل هستند که هر کدام ویژگی ها، طعم ها و کاربردهای منحصر به فرد خود را دارند. بیایید آنها را با ه ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

پف نبات پفنبات خامه ای پفنبات را بسیاری از بچه ها دوست دارند، باید توجه داشته باشید که نمونه هایی که از کشورهای غیراسلامی وارد میشوند از ژلاتین حرا ...

پیشنهاد
٠

پرک فلفل قرمز پرک یا لایه نازکی فلفل قرمز است که عملاً فلفل را خاکه نمیکنند بلکه با فشار آنرا خرد میکنندبصورتیکه دانه فلفل کامل در محصول نهایی یافته ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

Canned Fruit میوه قوطی ای مثل کمپوت آلبالو و آناناس Jarred Fruit میوه شیشه ای مثل میوه های داخل بلوری و شیشه که برای محافظت و استفاده در فصل دیگر ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٢

Conserved = محفوظ شده، مصون شده Conservation Areas = منطقه محافظت شده کنسرو = قوطی شده

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

تُردک برنج نوعی تردک و از خانواده لب شوره ها است که از تنوری و یا در مواردی کبابی کردن خمیر برنج پخته معمولاً به روشهای بدون روغن تولید میشود که اندا ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

برگک برنج برگک برنج که با اسم چیپس برنج هم شناخته میشود، لب شوره ای مانند برگک سیب زمینی است که با طعم ها و روش های مختلفی آنرا میسازند. طعم های ن ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

نانی کم کالری که از برنجک ( برنج پف کرده ) طبخ میکنند و بعنوان مشتهی، میان وعده، یا پیش غذا همراه با چاشنی ها صرف میکنند. منشأ و تاریخچه طبخ این نان ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

نان برنجک محصولی کم کالری از برنج پف کرده است که بعنوان نانی پرهیزی نیز میتواند صرف شود. تفاوتی چند بین نان برنجک، تردک برنج، برگک برنج، و نان برنجی ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

نان برشته روش ایتالیایی که بعد از ورود اسلام به قسمتهایی از اروپا در قرن پانزدهم میلادی با این روش آشنا شدند بخواهیم بگوییم نوعی مشتهی و اشتهاآور که ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

نوعی چاشنی که از سس سفید تخم مرغ که به آن مایونز هم میگویند به همراه خیارشور، جعفری، ترخون، آبلیمو و پیاز میسازند. مورد استفاده این نوع چاشنی بیشتر ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

مزه مزه ها نوعی چاشنی هستند، با این تفاوت که معمولاً چاشنی را داخل، یا روی غذا می ریزیم یا میمالیم، اما در زمان استفاده از مزه، مواد غذایی را داخل م ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٣

مزه مزه ها نوعی چاشنی هستند، با این تفاوت که معمولاً چاشنی را داخل، یا روی غذا می ریزیم یا میمالیم، اما در زمان استفاده از مزه، مواد غذایی را داخل م ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

سرکه عسل شیره سرکه عسل که از ترکیب سرکه و عسل ساخته میشود و طعم ترش و شیرین میدهد. معمولاً برای کاهش وزن یا ماندگار کردن میوه ها برای استفاده در فصول ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

سرکه عسل شیره سرکه عسل که از ترکیب سرکه و عسل ساخته میشود و طعم ترش و شیرین میدهد. معمولاً برای کاهش وزن یا ماندگار کردن میوه ها برای استفاده در فصول ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

شیره نشاسته، گلوکز قنادی، شربت گلوکز، شیره ذرت همه اصطلاحاتی هستند که اغلب به جای هم برای اشاره به همان نوع شیره نشاسته استفاده می شوند. همه آنها از ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

نان کماج انواع مختلف مغزدار ، بزرگ، کوچک و کماج تابه ای دارد که در ایران و علی الخصوص مازندران و آذربایجان طبخ میشود. اخیراً با معرفی بیشتر بین مرد ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

کماج نان کماج

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

خمیربادام به صورت شیرینی معمولاً با پوششی از شکلات، یا بدلیل شکل گیری راحت با ساختن خمیربادام میوه ای، ستاره و اشکال دیگر برای تزئینات روی شیرینی بکا ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

خمیربادام

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
١

نان حصیری نان بستنی حصیری نان حلوا حصیری

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

لرزانک

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

ورآور فرق خمیر مایه با ورآور در آن است که در خمیرمایه ( مثل مایه خمیر ترش، یا شیمیایی ) ساختارهای زنده وجود دارند و زمان بیشتری برای ورآوردن خمیر طو ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

ورآور فرق خمیر مایه با ورآور در آن است که در خمیرمایه ( مثل مایه خمیر ترش، یا شیمیایی ) ساختارهای زنده وجود دارند و زمان بیشتری برای ورآوردن خمیر طو ...

پیشنهاد
١

ورآور فرق خمیر مایه با ورآور در آن است که در خمیرمایه ( مثل مایه خمیر ترش، یا شیمیایی ) ساختارهای زنده وجود دارند و زمان بیشتری برای ورآوردن خمیر طو ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

baking powder ورآور شیمیایی پودری برای ورآمدن خمیر که در پخت نان و شیرینی از آن استفاده می شود متـ. ورآور ۲ [تغذیه]

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

افشاندنی ها معمولاً روی شیرینی و پی غذا افشاندنی های خوراکی را می افشانند

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٣

افشاندنی ها معمولاً روی کیک و پی غذا ها مواد خوردنی شیرین ریز را می افشانند

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٣

افشاندن

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

کروچنده ویژگی ماده غذایی ای که در هنگام جویدن در دهان به علت شکنندگی صدا ایجاد می کند [علوم و فناوری غذا] وقتی صدای قرچ و قروچ میکند مانند دندان قر ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٣

بقالی : خرده فروشی با مقدار سفارشی و بدون امکان مشتری برای دست زدن به اجناس بدون اجازه فروشنده همان بقالی و لبنیاتی است که مشتری نمیتواند خودش دست ب ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٤

غرفه حاضری فروشی فروشگاه یا غرفه ای که مواد غذایی خاصی مثل گوشت، پنیر و انواع مخلفات سفره را بصورت خرده فروشی معمولاً با قیمتی بالاتر عرضه میکند. م ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

دورپخت یا دو رو پخت شیرینی، نان یا غذایی که دو رویش پخته شده باشد. سمبوسه نوعی غذای دورپخت است. همچنین شیرینی های میان پر و پیراشکی نوعی دیگر از دور ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٤

دورپخت دو رو پخت شیرینی، نان یا غذایی که دو رویش پخته شده باشد. سمبوسه نوعی غذای دورپخت است. همچنین شیرینی های میان پر و پیراشکی نوعی دیگر از دورپخت ...

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

خمیر باقلوا

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

خمیر باقلوا

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

خمیر باقلوا

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

خمیر باقلوا

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٢

عنبه غلط است، بلکه انبه هندی است

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

زغال اخته آبی

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

تمشک

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

مخلفات غذا یا مخلفات سبز، کلمه فارسی است که سالاد فنگلیش جای آن را غصب کرده است.

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

مخلفات غذا مخلفات کنار غذا مخلفات سفره مخلفات میز سبزیانه اینجا مخلفات شیرازی را میبینیم

تاریخ
١ سال پیش
پیشنهاد
٠

مخلفات غذا مخلفات کنار غذا مخلفات سفره مخلفات میز اینجا تصویر مخلفات شیرازی را مبینیم