پیشنهادهای حسن حاتمی (٢١٥)
پف نبات پفنبات خامه ای پفنبات را بسیاری از بچه ها دوست دارند، باید توجه داشته باشید که نمونه هایی که از کشورهای غیراسلامی وارد میشوند از ژلاتین حرا ...
پرک فلفل قرمز پرک یا لایه نازکی فلفل قرمز است که عملاً فلفل را خاکه نمیکنند بلکه با فشار آنرا خرد میکنندبصورتیکه دانه فلفل کامل در محصول نهایی یافته ...
Canned Fruit میوه قوطی ای مثل کمپوت آلبالو و آناناس Jarred Fruit میوه شیشه ای مثل میوه های داخل بلوری و شیشه که برای محافظت و استفاده در فصل دیگر ...
Conserved = محفوظ شده، مصون شده Conservation Areas = منطقه محافظت شده کنسرو = قوطی شده
تُردک برنج نوعی تردک و از خانواده لب شوره ها است که از تنوری و یا در مواردی کبابی کردن خمیر برنج پخته معمولاً به روشهای بدون روغن تولید میشود که اندا ...
برگک برنج برگک برنج که با اسم چیپس برنج هم شناخته میشود، لب شوره ای مانند برگک سیب زمینی است که با طعم ها و روش های مختلفی آنرا میسازند. طعم های ن ...
نانی کم کالری که از برنجک ( برنج پف کرده ) طبخ میکنند و بعنوان مشتهی، میان وعده، یا پیش غذا همراه با چاشنی ها صرف میکنند. منشأ و تاریخچه طبخ این نان ...
نان برنجک محصولی کم کالری از برنج پف کرده است که بعنوان نانی پرهیزی نیز میتواند صرف شود. تفاوتی چند بین نان برنجک، تردک برنج، برگک برنج، و نان برنجی ...
نان برشته روش ایتالیایی که بعد از ورود اسلام به قسمتهایی از اروپا در قرن پانزدهم میلادی با این روش آشنا شدند بخواهیم بگوییم نوعی مشتهی و اشتهاآور که ...
نوعی چاشنی که از سس سفید تخم مرغ که به آن مایونز هم میگویند به همراه خیارشور، جعفری، ترخون، آبلیمو و پیاز میسازند. مورد استفاده این نوع چاشنی بیشتر ...
مزه مزه ها نوعی چاشنی هستند، با این تفاوت که معمولاً چاشنی را داخل، یا روی غذا می ریزیم یا میمالیم، اما در زمان استفاده از مزه، مواد غذایی را داخل م ...
مزه مزه ها نوعی چاشنی هستند، با این تفاوت که معمولاً چاشنی را داخل، یا روی غذا می ریزیم یا میمالیم، اما در زمان استفاده از مزه، مواد غذایی را داخل م ...
سرکه عسل شیره سرکه عسل که از ترکیب سرکه و عسل ساخته میشود و طعم ترش و شیرین میدهد. معمولاً برای کاهش وزن یا ماندگار کردن میوه ها برای استفاده در فصول ...
سرکه عسل شیره سرکه عسل که از ترکیب سرکه و عسل ساخته میشود و طعم ترش و شیرین میدهد. معمولاً برای کاهش وزن یا ماندگار کردن میوه ها برای استفاده در فصول ...
شیره نشاسته، گلوکز قنادی، شربت گلوکز، شیره ذرت همه اصطلاحاتی هستند که اغلب به جای هم برای اشاره به همان نوع شیره نشاسته استفاده می شوند. همه آنها از ...
نان کماج انواع مختلف مغزدار ، بزرگ، کوچک و کماج تابه ای دارد که در ایران و علی الخصوص مازندران و آذربایجان طبخ میشود. اخیراً با معرفی بیشتر بین مرد ...
کماج نان کماج
خمیربادام به صورت شیرینی معمولاً با پوششی از شکلات، یا بدلیل شکل گیری راحت با ساختن خمیربادام میوه ای، ستاره و اشکال دیگر برای تزئینات روی شیرینی بکا ...
خمیربادام
نان حصیری نان بستنی حصیری نان حلوا حصیری
لرزانک
ورآور فرق خمیر مایه با ورآور در آن است که در خمیرمایه ( مثل مایه خمیر ترش، یا شیمیایی ) ساختارهای زنده وجود دارند و زمان بیشتری برای ورآوردن خمیر طو ...
ورآور فرق خمیر مایه با ورآور در آن است که در خمیرمایه ( مثل مایه خمیر ترش، یا شیمیایی ) ساختارهای زنده وجود دارند و زمان بیشتری برای ورآوردن خمیر طو ...
ورآور فرق خمیر مایه با ورآور در آن است که در خمیرمایه ( مثل مایه خمیر ترش، یا شیمیایی ) ساختارهای زنده وجود دارند و زمان بیشتری برای ورآوردن خمیر طو ...
baking powder ورآور شیمیایی پودری برای ورآمدن خمیر که در پخت نان و شیرینی از آن استفاده می شود متـ. ورآور ۲ [تغذیه]
افشاندنی ها معمولاً روی شیرینی و پی غذا افشاندنی های خوراکی را می افشانند
افشاندنی ها معمولاً روی کیک و پی غذا ها مواد خوردنی شیرین ریز را می افشانند
افشاندن
کروچنده ویژگی ماده غذایی ای که در هنگام جویدن در دهان به علت شکنندگی صدا ایجاد می کند [علوم و فناوری غذا] وقتی صدای قرچ و قروچ میکند مانند دندان قر ...
بقالی : خرده فروشی با مقدار سفارشی و بدون امکان مشتری برای دست زدن به اجناس بدون اجازه فروشنده همان بقالی و لبنیاتی است که مشتری نمیتواند خودش دست ب ...
غرفه حاضری فروشی فروشگاه یا غرفه ای که مواد غذایی خاصی مثل گوشت، پنیر و انواع مخلفات سفره را بصورت خرده فروشی معمولاً با قیمتی بالاتر عرضه میکند. م ...
دورپخت یا دو رو پخت شیرینی، نان یا غذایی که دو رویش پخته شده باشد. سمبوسه نوعی غذای دورپخت است. همچنین شیرینی های میان پر و پیراشکی نوعی دیگر از دور ...
دورپخت دو رو پخت شیرینی، نان یا غذایی که دو رویش پخته شده باشد. سمبوسه نوعی غذای دورپخت است. همچنین شیرینی های میان پر و پیراشکی نوعی دیگر از دورپخت ...
خمیر باقلوا
خمیر باقلوا
خمیر باقلوا
خمیر باقلوا
عنبه غلط است، بلکه انبه هندی است
زغال اخته آبی
تمشک
مخلفات غذا یا مخلفات سبز، کلمه فارسی است که سالاد فنگلیش جای آن را غصب کرده است.
مخلفات غذا مخلفات کنار غذا مخلفات سفره مخلفات میز سبزیانه اینجا مخلفات شیرازی را میبینیم
مخلفات غذا مخلفات کنار غذا مخلفات سفره مخلفات میز اینجا تصویر مخلفات شیرازی را مبینیم
لقمه لقمه پیچ دستپیچ دست پیچ لقمه قاضی که بصورت لقمه غازی هم مینویسند = در حال حاضر یک نوع شیرینی است، اما در زمان نه چندان دور تا دهه ۶۰ و ۷۰ شمسی ...
لقمه لقمه پیچ دستپیچ دست پیچ
تره بار: میوه و صیفی جات و سبزیجات
تفاوتها: تره بار یا تربار: تره بار به میوه محصولات کشاورزی که در غذا استفاده میشوند و معمولاً به تنهایی بعنوان میوه صرف نمیشوند گفته میشود. برخی از ...
Strained yogurt, Greek yogurt, yogurt cheese, sack yogurt, or kerned yogurt is yogurt that has been strained to remove most of its whey, resulting in ...
آنچه در کشورهای غربی ماست یونانی ( یا به انگلیسی greek yoghurt ) گفته میشود، همان ماست چکیده ایرانی است. علت استفاده این نام در غرب بدلیل نزدیکتر ب ...
شیرخاگین مانند فرنی، از غذاهای لبنی است که از شیر حیوانی یا خامه و تخم مرغ و شکر تهیه میکنند. ماده غذایی پخته مرکب از شیر و تخم مرغ و شکر که با نشاست ...