پیشنهادهای حسن حاتمی (٢١٥)
شامی کباب شامی
پفنبات را بصورت خالی، و همچنین برخی پفنبات را بعنوان تفریحی در اردو روی آتش کباب کرده و میل میکنند. پف نبات در رنگها و اشکال مختلف تهیه میشود.
آبنبات کشی نوعی از تنقلات کوچک و با قابلیت کشسانی و ارتجاعی می باشند. آب نبات کشی با طعم های مختلف از جمله نوشابه ای، شکری، ترش و شیرین و طعم میوه ای ...
آبنبات کشی
نان حصیری نوعی نان سخت ترد، بسیار نازک، خشک و معمولاً شیرین است که اغلب برای تزئین بستنی استفاده می گردد. نان حصیری همچنین به صورت نان شیرینی به همرا ...
شکلات نان حصیری نوعی شکلات نانی است که داخل آن لایه های بسیار نازک و سخت تُرد از نان حصیری استفاده شده است. گاهی با مغزی های مختلفی مثل مغزی شکلات، م ...
شیرینی نان حصیری نوعی شیرینی ایرانی لایه لایه است که با نان حصیری تهیه شده و بدلیل راحتی در حمل و نقل، ماندگاری و سهولت مصرف معمولاً برای پذیرایی در ...
۱ واژه بیگانه: cookie ( علوم و فنّاوری غذا ) واژه مصوب: کلوچک تعریف: فراورده ای آردی شبیه به بیسکویت با بافتی نرم تر و قابلیت جویدن بهتر و معمولاً ب ...
۱ واژه بیگانه: cookie ( علوم و فنّاوری غذا ) واژه مصوب: کلوچک تعریف: فراورده ای آردی شبیه به بیسکویت با بافتی نرم تر و قابلیت جویدن بهتر و معمولاً ب ...
انگشت پیچ انگشت پیچ که در همدان و تبریز و شهرهای دیگر ایران مدتهای مدیداست که درست میکنند، اخیراً برخی بدون اطلاع از این میراث فرهنگی ناملموس همدان ...
شیرینی انگشت پیچ انگشت پیچ که برخی به فنگلیش به مرنگ میگویند یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می آید. مواد اولیه انگشت پیچ را سفید ...
همان toffee یا نرمنبات خودمان مثل ریس تبریز است، که گاهی اوقات میتواند سطحی صاف مانند نرمنبات نداشته باشد و مقداری شکر روی آن بریزند، ولی تفاوتی نمیت ...
شیره نیشکر تفاوت شیره، با عصاره جوانه و عرقیات: شیره را از نیشکر، و میوه هایی مثل انگور، خرما و غیره میگیرند که طعم و میزان شیرینی آن کاملاٌ بستگی ...
�عصاره جوانه� عصاره جوانه جو | عصاره جوانه گندم | عصاره جوانه برنج | عصاره جوانه جو دوسر عصاره جوانه غلات مانند گندم و جو را قرنهاست که ایرانیان برا ...
عصاره جوانه به عصاره جوانه گندم Wheat Malt میگویند که از آن سمنو میسازیم به عصاره جوانه جو Barley Malt میگویند که از آن در ساخت شیرینی جات و ماءالشع ...
عصاره جوانه به عصاره جوانه گندم Wheat Malt میگویند که از آن سمنو میسازیم به عصاره جوانه جو Barley Malt میگویند که از آن در ساخت شیرینی جات و ماءالشع ...
fondant واژه مصوب: انگبینه شهد کم رطوبتی که از جوشاندن و سرد کردن سریع محلول غلیظ قند و شربت گلوکوز و سایر ترکیبات به دست می آید [علوم و فناوری غذا]
انگبینه یا به لفظ برخی عامه فندانت یا فوندانت یک نوع یخ چینه یا پوشش تزیینی در تزیین کیک و کار شیرینی پزی است. انگبینه ظاهری صاف و یکنواخت و خمیری با ...
انگبینه یا به لفظ برخی عامه فندانت یا فوندانت یک نوع یخ چینه یا پوشش تزیینی در تزیین کیک و کار شیرینی پزی است. انگبینه ظاهری صاف و یکنواخت و خمیری با ...
برشته کن نان و نان شیرینی که انواع نان تا ضخامتی محدود را گرم یا برشته میکند و چند نوع دارد که یک نوع آن در ظاهر شبیه به تندپز است. تندپز یا برشته ...
toaster واژه مصوب: برشته کن دستگاهی که با آن نان را گرم یا برشته کنند [عمومی]
از سِتر بمعنی پرده و حجاب می آید ز عقد لؤلؤ طاوس بر کند شهپر ز شاخ بسد طوطی برون زند منقار بباغ جامۀ تستر بود به از تستر براغ مشک تتاری بود به از ت ...
شیرینی گل محمدی
ذرتک و ذرت بو داده هر دو از لبچره های محبوب بین مردم هستند، اما هریک از انواع مختلفی از ذرت تهیه می شوند و به روش های متفاوتی فرآوری می شوند. در اینج ...
چوب شور
برگک ورقه نازک خشک شده سیب زمینی و میوه [علوم و فناوری غذا]
واژه مصوب: chips برگک ورقه نازک خشک شده سیب زمینی و میوه [علوم و فناوری غذا]
واژه مصوب: chips برگک ورقه نازک خشک شده سیب زمینی و میوه [علوم و فناوری غذا]
پفک
اشپل تخم ماهی
اشپل تخم ماهی طرز تهیه: - سرخ کردن - شور کردن ( دودی کردن و نمک سود کردن ) - - - قوطی کردن اشپل شور - - - فروش باز اشپل شور در بازار و بقالی ط ...
گوشت قورمه گوشتی که برای ماندگاری بالا، آنرا میپزند و سپس در پایان مرحله پخت مقداری نمک به آن میزنند، سپس آنرا سرد کرده و استفاده میکنند. در قدیم آن ...
پردازش شده به منظور خاصی مانند، محافظت و افزایش طول عمر و افزودن یا کاستن از خواص ماده اولیه
نوعی خوراک نی رشته و غذای چینی ( به چینی 面条 تلفظ: می اِن تیائو ) رشته های باریکی از آرد و آب و گاهی تخم مرغ مانند رشته سوپ که معمولاً داخل یک چاشنی آ ...
پنیر خامه ای پرچرب همان پنیرخامه ای خودمان با درصد بسیار بالایی از چربی دارد. پنیر خامه ای چرب بیش از دو برابر چرب تر از پنیر خامه ای معمولی است در ...
پنیر خامه ای چرب اسم ایتالیایی پنیر خامه ای که بسیار چرب ( حدود۷۰% چربی ) است در مقابل پنیر خامه ای معمولی که حدوداً فقط ۳۳% چربی دارد.
پنیر شیر ترش که برخی به تقلید از انگلیسی آنرا لاکتیک مینامند نوعی از فراوری پنیر است که بجای استفاده از مایه پنیر، بگذارند که باکتری شیر ترش شده آنرا ...
پنیر دَلَمه همان پنیر سفید خودمان است که مقداری شل به اصطلاح دلمه شده باشد و مزه و طعم خامه ای بیشتر بدهد. این پنیر را میتوان همراه صبحانه، افطار یا ...
پنیر کبابی که برخی از افراد به تقلید از انگلیسی آنرا هالومی مینامند پنیری نرم و سفید و بسیار شور مزه است، که بدلیل چسبندگی بافتهای آن میتوان آنرا داخ ...
پنیر بامزه یا به انگلیسی Tasty Cheese که میان برخی به تقلید از انگلیسی چدار مینامند پنیری خشک و سفت و چرب و زرد رنگ است، که معمولاً با بریدن بصورت لا ...
سرمان کلاه نرود، بسیاری از این اسامی موجود در بازار اسامی متفرقه یک جنس هستند. پنیر موزارلا = پنیر پیتزا پنیر چدار = پنیر بامزه ( tasty cheese ) پ ...
سرمان کلاه نرود، بسیاری از این اسامی موجود در بازار اسامی متفرقه یک جنس هستند. پنیر موزارلا = پنیر پیتزا پنیر چدار = پنیر بامزه ( tasty cheese ) پ ...
واژه مصوب semolina مینارد ذراتی با درخشش شیشه ای که پس از الک کردن آرد گندم دوروم در غربال باقی می ماند [علوم و فناوری غذا]
مغزی قنادی آنچه میان لقمه یا شیرینی بریزند، مانند مربا، مغزهای آجیل و شکلات و غیره
مغذی
ته مانده مخمر و دور ریز کارخانه های آبجوسازی در استرالیاست که بدلیل طعم شور و تند و زننده و دلایلی دیگر تنها برخی از استرالیایی ها از آن استفاده میکن ...
لرزانک مرکبات بصورت تحت اللفظی میشود مربای مرکبات در تقابل و تضاد با مرباهای دیگر میوه ها. یعنی مربای پرتقال میشود Marmalade مربای هویج میشود Jam. ا ...
فندق خامه ای فندق خامه ای و فندق هر دو انواع محبوب آجیل هستند که هر کدام ویژگی ها، طعم ها و کاربردهای منحصر به فرد خود را دارند. بیایید آنها را با ه ...
فندق خامه ای فندق خامه ای و فندق هر دو انواع محبوب آجیل هستند که هر کدام ویژگی ها، طعم ها و کاربردهای منحصر به فرد خود را دارند. بیایید آنها را با ه ...
فندق خامه ای فندق خامه ای و فندق هر دو انواع محبوب آجیل هستند که هر کدام ویژگی ها، طعم ها و کاربردهای منحصر به فرد خود را دارند. بیایید آنها را با ه ...