پنیر دلمه

فرهنگستان زبان و ادب

{curd cheese} [علوم و فنّاوری غذا] پنیر نیمه نرم با بافت خامه ای و طعم ملایم حاصل از لخته شدن پروتئین شیر

پیشنهاد کاربران

پنیر دَلَمه همان پنیر سفید خودمان است که مقداری شل به اصطلاح دلمه شده باشد و مزه و طعم خامه ای بیشتر بدهد. این پنیر را میتوان همراه صبحانه، افطار یا بعنوان میان وعده صرف کرد. تصویر آنرا در زیر میبینید.
...
[مشاهده متن کامل]

سرمان کلاه نرود، بسیاری از این اسامی موجود در بازار اسامی متفرقه یک جنس هستند.
پنیر موزارلا = پنیر پیتزا
پنیر چدار = پنیر بامزه ( tasty cheese )
پنیر هالومی = پنیر کبابی
پنیر کاتج = پنیر دَلَمه : پنیر نیمه نرم با بافت خامه ای و طعم ملایم حاصل از لخته شدن پروتئین شیر
پنیر پارمزان = پنیر پارمسان
پنیر لاکتیک = پنیر شیر ترش ( sour milk cheese )
پنیر فتا و پنیر دانمارکی = پنیر سفید
فتا : فتا در یونانی ( φέτα ) معنی تکه و لایه میدهد، و در کشورهای غربی دو نوع پنیر سفید به اسامی پنیر سفید ایرانی و یونانی معروف است. Persian Cheese یا Persian Feta و Greek Feta. پنیر سفید میتواند از شیر گاو، گوسفند، بز و شتر تهیه شود و تفاوتی در نام آن که پنیر سفید باشد ایجاد نمیکند مگر اینکه بگویند پنیر سفید گاوی، گوسفندی و بزی.
قابل ذکر است آن پنیر ایرانی که در غرب معروف است، تکه ای پنیر سفیدخودمان است که داخل یک ظرف پر از روغن زیتون همراه با تعدادی برگ زعتر تازه، برگ بو، سیر و دانه های فلفل سیاه میفروشند. گاهی این اقلام را عوض میکنند مثلا شوید بجای برگ و زعتر میریزند و غیره
اینجا تصاویری از پنیر دلمه در یک کاسه، و انواع پنیر سفید ایرانی را میبینیم:

پنیر دلمهپنیر دلمه

بپرس