پیشنهاد‌های علی سیریزی (٣,٦٠٢)

بازدید
٢,٣١٣
تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٧

سس خردل از ترکیب دانه های زرد و کوچک خردل با آبلیمو، آبغوره یا سرکه و افزودنی های دیگر به دست می آید. خردل طعم تندی دارد و معمولا به همراه انواع ساند ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

پودر دانه خردل است که در طعم دهندگی غذا موثر است.

پیشنهاد
٠

ادویه جوز هندی نوعی ادویه است که از پودر کردن هسته میوه گیاه جوز بویا به دست می آید. جوز هندی تقویت کننده سیستم گوارش و دفع ادرار است و می تواند مان ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

جوز هندی : هسته میوه جوز هندی تا حدودی به گردو شباهت دارد اما باریک و کوچکتر از آن است.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

Paprika Spices _ ادویه پاپریکا ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٦

Paprika نام نوعی فلفل دمله ای است ولی در امر اشپزی به ادویه پاپریکا گویند. ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته ...

پیشنهاد
٠

ادویه پاپریکا : ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و می ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢

ادویه پاپریکا : ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و می ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢

اصطلاح آمریکانو برمیگردد به سالهای ۱۹۷۰ کلمه کافه آمریکانو یک کلمه ایتالیایی است که عده ای می گویند در زمان جنگ جهانی دوم یک سرباز آمریکایی عادت داشت ...

پیشنهاد
١

اسپرسو ریسترتو یا به اختصار ریسترتو معنای اسپرسوی کوتاه شده یا بریده شده می دهد و از ریشه ی restrict می آید به معنای محدودشده. ریسترتو فلسفه ی مینی م ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

اسپرسو ریسترتو یا به اختصار ریسترتو معنای اسپرسوی کوتاه شده یا بریده شده می دهد و از ریشه ی restrict می آید به معنای محدودشده. ریسترتو فلسفه ی مینی م ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

این محصول در سال ۱۹۶۱ توسط شرکت کارنیشن به بازار ارائه شد. یک بطری باز نشده از کافی میت می تواند تا دو سال بدون نگهداری در یخچال سالم بماند و پس از ب ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٤

نستله نام شرکتی ایت که در سال ۱۸۶۶ توسط هنری نستله تأسیس و در حال حاضر دارای ۴۴۷ کارخانه در ۱۹۴ کشور جهان می باشد و شمار کارکنان آن بالغ بر ۳۳۳ هزار ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

لاته ماکیاتو Latte macchiato و کافه ماکیاتو cafe macchiato نوشیدنی ایتالیایی است، در زبان ایتالیایی لاته به معنی شیر و ماکیاتو، خال خال، علامت گذاری ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢

کبوشی همان کشیش است که در اصل از نام فرقه ای از راهبان کاتولیک به دست امده که به انها کاپوچین می گفتند و معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاه ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

کاپوسن یا کاپوچین نام فرقه ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می گذارند. ایتالیایی ها کف شیر و قهوهٔ پ ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

کاپوچین" نام فرقه ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می گذارند. ایتالیایی ها کف شیر و قهوهٔ پاشیده شده ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

کاپوچینو، نام نوشیدنی است که به صورت ترکیبی از دو شات قهوه اسپرسو، شکر و مقداری شیر به اندازه معین تشکیل می شود

پیشنهاد
١

کاپوچینو ترکیبی از شیر و قهوه است. این نوشیدنی اصالتاً، ایتالیایی است. برای تهیه کاپوچینو، مطابق مراحل زیر پیش بروید: شیر را روی گاز درون ظرفی مناسب ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

قهوه دارک رست اسیدیته کمتری از انواع دیگر دارند و به دلیل اینکه زیاد برشته می شود، به رنگ قهوه ای تیره دیده می شود. دارای سطح روغنی هستند و عطر و طعم ...

پیشنهاد
٠

قهوه دارک رست اسیدیته کمتری از انواع دیگر دارند و به دلیل اینکه زیاد برشته می شود، به رنگ قهوه ای تیره دیده می شود. دارای سطح روغنی هستند و عطر و طعم ...

پیشنهاد
٠

قهوه مدیوم رست اسیدیته کمتری از لایت رست دارد و از آنجایی که بیشتر برشته می شود به رنگ قهوه ای دیده می شود، نسبت به لایت رست شیرین تر بوده و سطح آن خ ...

پیشنهاد
٠

قهوه لایت رست : این نوع قهوه بسیار خوش طعم و خوش عطر بوده و اسیدیته بیشتری دارد و از آنجایی که کمتر برشته می شود، دارای رنگ روشن تری و عطر قوی تری نس ...

پیشنهاد
١

برشتگی تیره یا Dark Roast: قهوه دارک رست رنگ تیره شکلات مانند و حتی سیاه دارد، سطح آن آغشته به کمی روغن است، کافئین آن به کمترین مقدار و تلخی به بیشت ...

پیشنهاد
٠

برشتگی متوسط - تیره یا Medium - dark roast: در این درجه رست کم کم نشانه هایی از روغن قهوه پدیدار می شود، بادی قهوه سنگین تر و طعم آن به سمت تلخی بیشت ...

پیشنهاد
٠

برشتگی متوسط - تیره یا Medium - dark roast: در این درجه رست کم کم نشانه هایی از روغن قهوه پدیدار می شود، بادی قهوه سنگین تر و طعم آن به سمت تلخی بیشت ...

پیشنهاد
٠

برشتگی متوسط یا Medium roast یا میان برشت: در برشتگی متوسط نیز هنوز روغن قهوه روی آن به چشم نمی خورد، همچنین میزان کافئین نسبت به قهوه های تیره تر بی ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

برشتگی متوسط یا Medium roast یا میان برشت: در برشتگی متوسط نیز هنوز روغن قهوه روی آن به چشم نمی خورد، همچنین میزان کافئین نسبت به قهوه های تیره تر بی ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

برشته کردن روشن یا Light Roast: برشت روشن رنگی قهوه ای روشن دارد و خبری از روغن قهوه روی دانه ها وجود ندارد. در برشتگی روشن میزان کافئین بیشتر از سای ...

پیشنهاد
٠

برشته کردن روشن یا Light Roast: برشت روشن رنگی قهوه ای روشن دارد و خبری از روغن قهوه روی دانه ها وجود ندارد. در برشتگی روشن میزان کافئین بیشتر از سای ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

برشته کردن روشن یا Light Roast: برشت روشن رنگی قهوه ای روشن دارد و خبری از روغن قهوه روی دانه ها وجود ندارد. در برشتگی روشن میزان کافئین بیشتر از سای ...

پیشنهاد
٠

انواع رُست قهوه: انواع رست قهوه چهار نوع ایت : ۱_ light ۲_ medium ۳_ medium dark ۴_ dark این چهار درجه رست در بازه زمانی سیزده دقیقه و بازه دمای ...

پیشنهاد
٠

انواع دان قهوه یا میوه قهوه از سه نوع درخت تولید می شود، عربیکا، روبوستا و لیبریکا که هر کدام از این نوع قهوه ها، ویژگی های مختص خود را دارند، ویژگی ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

قهوه سبز Green Coffee را می توان قهوه بو داده نشده یا برشته نشده تعریف کرد. اما وقتی صحبت از قهوه سبز می شود داستان از آن قرار است که دانه قهوه رُست ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

قهوه سبز Green Coffee را می توان قهوه بو داده نشده یا برشته نشده تعریف کرد. اما وقتی صحبت از قهوه سبز می شود داستان از آن قرار است که دانه قهوه رُست ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١٦

برشته کردن ، در مورد قهوه بو دادن می باشد.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

قهوه ترک: این نوع قهوه رایج در کشور ترکیه میراثی از امپراطوری عثمانی است و از انواع بسیار محبوب و شناخته شده در ایران است اگر طعم قهوه ترک را در خود ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

قهوه اسپرسو: این نوع قهوه نیز با بافتی درشت تر از حالت آردی به صورت تجاری عرضه می شود و از نظر درصد برشته و رست کردن بین ۶۵ تا ۷۵ درصد است، از نظر طع ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

قهوه اسپرسو: این نوع قهوه نیز با بافتی درشت تر از حالت آردی به صورت تجاری عرضه می شود و از نظر درصد برشته و رست کردن بین ۶۵ تا ۷۵ درصد است، از نظر طع ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

قهوه فرانسه: این نوع قهوه از نظر دانه بندی آسیاب به صورتی درشت تر از حالت آردی و به اصطلاح گرَند کافی ، آسیاب می شود. درصد برشتگی به عنوان معیار بو د ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

نسکافه نوعی قهوه فوری یا Instant coffee : قهوه فوری نوعی از قهوه است که با روش های متفاوت صنعتی فراوری و خشک شده که حاصل آن “کریستال”های قهوه است که ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٣

قهوه فوری یا Instant coffee : قهوه فوری نوعی از قهوه است که با روش های متفاوت صنعتی فراوری و خشک شده که حاصل آن “کریستال”های قهوه است که دم آوردن و ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢٠

قهوه فوری یا Instant coffee : قهوه فوری نوعی از قهوه است که با روش های متفاوت صنعتی فراوری و خشک شده که حاصل آن “کریستال”های قهوه است که دم آوردن و ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

بودادن یا رُست قهوه ( ( رست به ضمه حرف ر ) ) یعنی دانه قهوه که در ابتدا سبز یا شیری رنگ است را با حرارت به رنگ قهوه ای در اوردن.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢

رُست قهوه ( ( رست به ضمه حرف ر ) ) یعنی بو دادن قهوه یعنی دانه قهوه که در ابتدا سبز یا شیری رنگ است را با حرارت به رنگ قهوه ای در اوردن.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

Excellenca coffee _ قهوه اکسلسا : درخت آن حدود 25 متر ارتفاع دارد. دانه های قهوه تولید شده از آن مانند دانه های قهوه لیبریکا بزرگ هستند، شکلی نامتقار ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

درخت آن حدود 25 متر ارتفاع دارد. دانه های قهوه تولید شده از آن مانند دانه های قهوه لیبریکا بزرگ هستند، شکلی نامتقارن و نامنظم دارند و دارای عطر و طعم ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

قهوه لیبریکا یکی از انواع دانه های قهوه است که امروزه بسیار کمیاب شده ولی در تاریخ قهوه جهان جایگاه مهمی دارد. درخت قهوه لیبریکا تا ارتفاع 20 متر رش ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

قهوه لیبریکا یکی از انواع دانه های قهوه است که امروزه بسیار کمیاب شده ولی در تاریخ قهوه جهان جایگاه مهمی دارد. درخت قهوه لیبریکا تا ارتفاع 20 متر رش ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

دانه های قهوه روبوستا کوچک بوده و بافت صافی دارند، کیفیت پایین تری از عربیکا دارند. قهوه روبوستا اسیدیته پایین تر و مزه ای تلخ تر از عربیکا دارد و ب ...