پیشنهادهای علی سیریزی (٣,٦٠٢)
سس خردل از ترکیب دانه های زرد و کوچک خردل با آبلیمو، آبغوره یا سرکه و افزودنی های دیگر به دست می آید. خردل طعم تندی دارد و معمولا به همراه انواع ساند ...
پودر دانه خردل است که در طعم دهندگی غذا موثر است.
ادویه جوز هندی نوعی ادویه است که از پودر کردن هسته میوه گیاه جوز بویا به دست می آید. جوز هندی تقویت کننده سیستم گوارش و دفع ادرار است و می تواند مان ...
جوز هندی : هسته میوه جوز هندی تا حدودی به گردو شباهت دارد اما باریک و کوچکتر از آن است.
Paprika Spices _ ادویه پاپریکا ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به ...
Paprika نام نوعی فلفل دمله ای است ولی در امر اشپزی به ادویه پاپریکا گویند. ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته ...
ادویه پاپریکا : ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و می ...
ادویه پاپریکا : ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و می ...
اصطلاح آمریکانو برمیگردد به سالهای ۱۹۷۰ کلمه کافه آمریکانو یک کلمه ایتالیایی است که عده ای می گویند در زمان جنگ جهانی دوم یک سرباز آمریکایی عادت داشت ...
اسپرسو ریسترتو یا به اختصار ریسترتو معنای اسپرسوی کوتاه شده یا بریده شده می دهد و از ریشه ی restrict می آید به معنای محدودشده. ریسترتو فلسفه ی مینی م ...
اسپرسو ریسترتو یا به اختصار ریسترتو معنای اسپرسوی کوتاه شده یا بریده شده می دهد و از ریشه ی restrict می آید به معنای محدودشده. ریسترتو فلسفه ی مینی م ...
این محصول در سال ۱۹۶۱ توسط شرکت کارنیشن به بازار ارائه شد. یک بطری باز نشده از کافی میت می تواند تا دو سال بدون نگهداری در یخچال سالم بماند و پس از ب ...
نستله نام شرکتی ایت که در سال ۱۸۶۶ توسط هنری نستله تأسیس و در حال حاضر دارای ۴۴۷ کارخانه در ۱۹۴ کشور جهان می باشد و شمار کارکنان آن بالغ بر ۳۳۳ هزار ...
لاته ماکیاتو Latte macchiato و کافه ماکیاتو cafe macchiato نوشیدنی ایتالیایی است، در زبان ایتالیایی لاته به معنی شیر و ماکیاتو، خال خال، علامت گذاری ...
کبوشی همان کشیش است که در اصل از نام فرقه ای از راهبان کاتولیک به دست امده که به انها کاپوچین می گفتند و معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاه ...
کاپوسن یا کاپوچین نام فرقه ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می گذارند. ایتالیایی ها کف شیر و قهوهٔ پ ...
کاپوچین" نام فرقه ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می گذارند. ایتالیایی ها کف شیر و قهوهٔ پاشیده شده ...
کاپوچینو، نام نوشیدنی است که به صورت ترکیبی از دو شات قهوه اسپرسو، شکر و مقداری شیر به اندازه معین تشکیل می شود
کاپوچینو ترکیبی از شیر و قهوه است. این نوشیدنی اصالتاً، ایتالیایی است. برای تهیه کاپوچینو، مطابق مراحل زیر پیش بروید: شیر را روی گاز درون ظرفی مناسب ...
قهوه دارک رست اسیدیته کمتری از انواع دیگر دارند و به دلیل اینکه زیاد برشته می شود، به رنگ قهوه ای تیره دیده می شود. دارای سطح روغنی هستند و عطر و طعم ...
قهوه دارک رست اسیدیته کمتری از انواع دیگر دارند و به دلیل اینکه زیاد برشته می شود، به رنگ قهوه ای تیره دیده می شود. دارای سطح روغنی هستند و عطر و طعم ...
قهوه مدیوم رست اسیدیته کمتری از لایت رست دارد و از آنجایی که بیشتر برشته می شود به رنگ قهوه ای دیده می شود، نسبت به لایت رست شیرین تر بوده و سطح آن خ ...
قهوه لایت رست : این نوع قهوه بسیار خوش طعم و خوش عطر بوده و اسیدیته بیشتری دارد و از آنجایی که کمتر برشته می شود، دارای رنگ روشن تری و عطر قوی تری نس ...
برشتگی تیره یا Dark Roast: قهوه دارک رست رنگ تیره شکلات مانند و حتی سیاه دارد، سطح آن آغشته به کمی روغن است، کافئین آن به کمترین مقدار و تلخی به بیشت ...
برشتگی متوسط - تیره یا Medium - dark roast: در این درجه رست کم کم نشانه هایی از روغن قهوه پدیدار می شود، بادی قهوه سنگین تر و طعم آن به سمت تلخی بیشت ...
برشتگی متوسط - تیره یا Medium - dark roast: در این درجه رست کم کم نشانه هایی از روغن قهوه پدیدار می شود، بادی قهوه سنگین تر و طعم آن به سمت تلخی بیشت ...
برشتگی متوسط یا Medium roast یا میان برشت: در برشتگی متوسط نیز هنوز روغن قهوه روی آن به چشم نمی خورد، همچنین میزان کافئین نسبت به قهوه های تیره تر بی ...
برشتگی متوسط یا Medium roast یا میان برشت: در برشتگی متوسط نیز هنوز روغن قهوه روی آن به چشم نمی خورد، همچنین میزان کافئین نسبت به قهوه های تیره تر بی ...
برشته کردن روشن یا Light Roast: برشت روشن رنگی قهوه ای روشن دارد و خبری از روغن قهوه روی دانه ها وجود ندارد. در برشتگی روشن میزان کافئین بیشتر از سای ...
برشته کردن روشن یا Light Roast: برشت روشن رنگی قهوه ای روشن دارد و خبری از روغن قهوه روی دانه ها وجود ندارد. در برشتگی روشن میزان کافئین بیشتر از سای ...
برشته کردن روشن یا Light Roast: برشت روشن رنگی قهوه ای روشن دارد و خبری از روغن قهوه روی دانه ها وجود ندارد. در برشتگی روشن میزان کافئین بیشتر از سای ...
انواع رُست قهوه: انواع رست قهوه چهار نوع ایت : ۱_ light ۲_ medium ۳_ medium dark ۴_ dark این چهار درجه رست در بازه زمانی سیزده دقیقه و بازه دمای ...
انواع دان قهوه یا میوه قهوه از سه نوع درخت تولید می شود، عربیکا، روبوستا و لیبریکا که هر کدام از این نوع قهوه ها، ویژگی های مختص خود را دارند، ویژگی ...
قهوه سبز Green Coffee را می توان قهوه بو داده نشده یا برشته نشده تعریف کرد. اما وقتی صحبت از قهوه سبز می شود داستان از آن قرار است که دانه قهوه رُست ...
قهوه سبز Green Coffee را می توان قهوه بو داده نشده یا برشته نشده تعریف کرد. اما وقتی صحبت از قهوه سبز می شود داستان از آن قرار است که دانه قهوه رُست ...
برشته کردن ، در مورد قهوه بو دادن می باشد.
قهوه ترک: این نوع قهوه رایج در کشور ترکیه میراثی از امپراطوری عثمانی است و از انواع بسیار محبوب و شناخته شده در ایران است اگر طعم قهوه ترک را در خود ...
قهوه اسپرسو: این نوع قهوه نیز با بافتی درشت تر از حالت آردی به صورت تجاری عرضه می شود و از نظر درصد برشته و رست کردن بین ۶۵ تا ۷۵ درصد است، از نظر طع ...
قهوه اسپرسو: این نوع قهوه نیز با بافتی درشت تر از حالت آردی به صورت تجاری عرضه می شود و از نظر درصد برشته و رست کردن بین ۶۵ تا ۷۵ درصد است، از نظر طع ...
قهوه فرانسه: این نوع قهوه از نظر دانه بندی آسیاب به صورتی درشت تر از حالت آردی و به اصطلاح گرَند کافی ، آسیاب می شود. درصد برشتگی به عنوان معیار بو د ...
نسکافه نوعی قهوه فوری یا Instant coffee : قهوه فوری نوعی از قهوه است که با روش های متفاوت صنعتی فراوری و خشک شده که حاصل آن “کریستال”های قهوه است که ...
قهوه فوری یا Instant coffee : قهوه فوری نوعی از قهوه است که با روش های متفاوت صنعتی فراوری و خشک شده که حاصل آن “کریستال”های قهوه است که دم آوردن و ...
قهوه فوری یا Instant coffee : قهوه فوری نوعی از قهوه است که با روش های متفاوت صنعتی فراوری و خشک شده که حاصل آن “کریستال”های قهوه است که دم آوردن و ...
بودادن یا رُست قهوه ( ( رست به ضمه حرف ر ) ) یعنی دانه قهوه که در ابتدا سبز یا شیری رنگ است را با حرارت به رنگ قهوه ای در اوردن.
رُست قهوه ( ( رست به ضمه حرف ر ) ) یعنی بو دادن قهوه یعنی دانه قهوه که در ابتدا سبز یا شیری رنگ است را با حرارت به رنگ قهوه ای در اوردن.
Excellenca coffee _ قهوه اکسلسا : درخت آن حدود 25 متر ارتفاع دارد. دانه های قهوه تولید شده از آن مانند دانه های قهوه لیبریکا بزرگ هستند، شکلی نامتقار ...
درخت آن حدود 25 متر ارتفاع دارد. دانه های قهوه تولید شده از آن مانند دانه های قهوه لیبریکا بزرگ هستند، شکلی نامتقارن و نامنظم دارند و دارای عطر و طعم ...
قهوه لیبریکا یکی از انواع دانه های قهوه است که امروزه بسیار کمیاب شده ولی در تاریخ قهوه جهان جایگاه مهمی دارد. درخت قهوه لیبریکا تا ارتفاع 20 متر رش ...
قهوه لیبریکا یکی از انواع دانه های قهوه است که امروزه بسیار کمیاب شده ولی در تاریخ قهوه جهان جایگاه مهمی دارد. درخت قهوه لیبریکا تا ارتفاع 20 متر رش ...
دانه های قهوه روبوستا کوچک بوده و بافت صافی دارند، کیفیت پایین تری از عربیکا دارند. قهوه روبوستا اسیدیته پایین تر و مزه ای تلخ تر از عربیکا دارد و ب ...