پیشنهاد‌های علی سیریزی (٣,٦٠٢)

بازدید
٢,٣١٩
پیشنهاد
٠

معاون ارشد سایت گوگل

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

اولین بانوی گردشگر یا توریست فضایی در جهان، رئیس تکنولوژی تلکام .

پیشنهاد
٠

کادر اسپرت نام روستایی در کشور سوئد است که در نزدیکی آن یک غار وجود دارد که در فصل بهار شروع به یخ زدن اب در سطح و سقف و ورودی آن می نماید و در تابست ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

این جزیره در نزدیکی سواحل برزیل در اقیانوس اطلس قرار دارد و از طرف دولت ورود افراد به استثنایی گروه تحقیقاتی و مراقبین محیط زیست ممنوع می باشد. در ا ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٣

کماندار که از نام آرش کماندار ایرانی گرفته شده است. در اوستا از ارش با نام ارخشه یاد شده است.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

نام آرش کماندار در اوستا می باشد. کماندار در زبان انگلیسی از آرش گرفته شده است Archer

پیشنهاد
٠

معاون ارشد شرکت IBM بزرگترین شرکت تولیدی سخت افزار در جهان

پیشنهاد
٠

استاد دانشگاه و بنیانگذار نسل سوم کامپیوتر در جهان

پیشنهاد
٠

پرفسور لطفی زاده

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

سهو ، لغزش

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٥

یکسان ، همچند

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢

مغ ، کاهن ، آتش بان ، نگهبان آتش

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

ایرادگیری ، جداسازی ، نوعی شیرینی رولی

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٤

هان آهنگ است، اراده، قصد، میل، نیت، سرود، لحن، ملودی، نغمه، نوا، روش، طرز

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٧

کنگر گیاهی خودرو است که برگ های خاردار و ساقه های ضخیم شبیه به کرفس دارد. از گیاه کنگر در پخت سوپ، خورشت کنگر و حتی در سالاد خام استفاده می شود. در ی ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

کنگر گیاهی خودرو است که برگ های خاردار و ساقه های ضخیم شبیه به کرفس دارد. از گیاه کنگر در پخت سوپ، خورشت کنگر و حتی در سالاد خام استفاده می شود. در ی ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

کوفته سماغ نام یکی از غذاهای درج شده در کتاب نادرمیرزا مربوط به پنج غذای مهم درباره قاجاری است ، نگارش کتاب نادرمیرزا در سال 1292 آغاز و در سال 1301 ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

چقرتمه نام یکی دیگر از پنج غذای مهم ساهان قاجاری است که در کتاب آشپزی نادرمیرزا آمده است، نگارش این کتاب در سال 1292 آغاز و در سال 1301 به پایان رسید ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

قورمه نعناع نیز نام یکی از پنج غذای مهم سلاطین قجری آورده شده در کتاب آشپزی نادرمیرزا می باشد، نگارش این کتاب در سال 1292 آغاز و در سال 1301 به پایان ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

گزنه پلو نام یکی از پنج غذای مهم دربار قاجاری است. گزنه پلو:گچرتکان را به پارسی گزنه گویند . . . . این پلو نیکو شود با گوشت بره شیرمست. گزنه را چون ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

آش لبنی برگرفته از کتاب نادر میرزا در خصوص پنج غذای مهم شاهان قاجار، آش لبنی:کشک ساییده، برنج پاک شسته و گوشت فربه و اندکی نخود یا نیمه آن ( لپه ) ف ...

پیشنهاد
٠

۱_ آش لبنی ۲_ گزنه پلو ۳_قورمه نعناع ۴_چقرتمه ۵_کوفته سماغ

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

در اسپانیا خوراکی به نام اِسکابش وجود دارد که به باور برخی پژوهشگران همان آش سِکِبا ایرانی است که به واسطه، سلطه اعراب بر قسمت هایی از اسپانیا این آش ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

آآش اسپیدباج نوع آش یا همان شوربای ایرانی است. جالب است بدانید در گذشته آش ها به دو دسته مهم تقسیم می شدند، دسته نخست، به آش هایی که با سرکه تهیه م ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

آآش سِکباج یک نوع آش یا همان شوربای ایرانی است که معرب واژه پارسی سکبا می باشد. این آش نشانه بارز تاثیر آشپزی ایرانی در زمان ساسانیان و بعد از آن بر ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

آآش سِکباج�یک نوع آش یا همان شوربای ایرانی است که معرب واژه پارسی سکبا می باشد. این آش نشانه بارز تاثیر آشپزی ایرانی در زمان ساسانیان و بعد از آن بر ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

منسوب به نیکوتر. خوبتر. |شادمانه تر.

پیشنهاد
٠

۱_هریسه ۲. پاپادزولز – Papadzules ۳_ پنیر کانتال – Cantal Cheese ۴. تاریدا – Tharida ۵. آکوآکوتا – Acquacotta ۶. سوپ سیاه ۷. تامال – Tamales ۸. شریخ ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

Papadzules ، پاپادزولز نوعی غذای سنتی از شبه جزیره یوکاتان است که توسط مایاها تهیه می شد . توضیح بیشتر به پاپادزولز رجوع شود.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

Cantal Cheese ، پنیر کانتال که به زمان گال ها بازمی گردد یکی از قدیمی ترین پنیرهای تاریخ فرانسه است. این پنیر نیمه خشک توسط یکی از تاریخ دان های فرا ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

Tharida , تاریدا نام یک نوع سوپ عربی است که به طایفه غسانیان نسبت داده شده و به زمان قبل از اسلام بازمی گردد. غسانیان گوشت را با آب و نوعی پودر سوخا ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

Acquacotta ، آکوآکوتا نام یک غذای باستانی و فراموش شده است. این غذای محلی به منطقه مارما در ایتالیا تعلق دارد. آکوآکوتا یک سوپ ساده است که معنای نام ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

Acquacotta، آکوآکوتا نام نوعی غذای محلی مربوط به منطقه مارما در ایتالیا می باشد. آکوآکوتا یک سوپ ساده است که معنای نام آن “آب جوشیده” است. کشاورزان ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٧

Tamales, تامال نام نوعی غذای باستانی است، این غذای سنتی از ۱۵۰۰ سال پیش قبل از میلاد طبخ می شود و حتی برخی آن را به ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد هم نسبت می ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

Moretum ، مورتوم نام نوعی پنیر است که در روم باستان در غذاهای مختلف استفاده می شده است.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

Macco ، ماکو نام نوعی غذای باستانی در امپراطوری روم باستان می باشد. این غذا یا بهتر این سوپ رومی باستانی از باقلای له شده تهیه می شود. اما باید بدان ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٩

هریسه یک غذای سنتی ارمنی است. که شباهت به آش غلیظ یا پوره دارد، این پوره که از گندم و مرغ و یا گوشت قرمز تهیه می شود ، معمولاً مخصوص فستیوال ها یا ای ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

پاپادزولز نوعی غذای سنتی از شبه جزیره یوکاتان است که توسط مایاها تهیه می شد و در آن از تورتیلا، مخصوصاً ذرت خوابیده در سس دانه کدو، تهیه می شود. در د ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

پنیر کانتال که به زمان گال ها بازمی گردد یکی از قدیمی ترین پنیرهای تاریخ فرانسه است. این پنیر نیمه خشک توسط یکی از تاریخ دان های فرانسه به نام گریگور ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

تاریدا ، یک نوع سوپ عربی است که به طایفه غسانیان نسبت داده شده و به زمان قبل از اسلام بازمی گردد. غسانیان گوشت را با آب و نوعی پودر سوخاری ( که با د ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

سوپ سنگ یک غذای افسانه ایبود و احتمالاً به هیچ وجه واقعی نبوده است. درباره دستور تهیه این سوپ افسانه های مختلفی وجود دارد، طبق یکی از افسانه چند نفر ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٣

سوپ سیاه نام نوعی غذای باستانی و فراموش شده است که فقط متعلق به یک قوم جسور و مبارزه بوده و برای دیگر اقوام دلچیب نبوده است. سوپ سیاه یک سوپ سنتی بو ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

تامال نام نوعی غذای باستانی است، این غذای سنتی از ۱۵۰۰ سال پیش قبل از میلاد طبخ می شود و حتی برخی آن را به ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد هم نسبت می دهند. نام ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

شیر خند یا شریخند دسری است که از شیر تهیه شده و نام آن از کلمه سانسکریت “خشیر” ( شیر ) و کلمه پارسی “قند” گرفته شده است. زادگاه این دسر چندان مشخص نی ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

شریخند دسری است که از شیر تهیه شده و نام آن از کلمه سانسکریت “خشیر” ( شیر ) و کلمه پارسی “قند” گرفته شده است. زادگاه این دسر چندان مشخص نیست اما آن ر ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

این سوپ یا غذای برتر امپراطوری روم باستان بود که برای تهیه این سوپ باقلا با سبزیجات و ادویه پخته می شود، سپس روغن زیتون اضافه شده و سوپ آماده است و آ ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد

ماکو نام شهری در آذربیجان و می تواند نام نوعی غذای باستانی در امپراطوری روم باشد. این غذا یا بهتر این سوپ رومی باستانی از باقلای له شده تهیه می شود. ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

در روم باستان مورتوم همانند پنیر بود که بر روی غذاهای مختلف استفاده می کردند.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢

خبیص که به آن آفروشه ، افروشه ، حلوا و نوعی شیرینی گویند و به عبارت صحیح تر ، هر چیز ی که از شکر و آرد ( ( برنج، گندم و. . . ) ) درست کنند و مزه شیری ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

آفروشه که به آن افروشه ، خبیص ، حلوا و نوعی شیرینی گویند و به عبارت صحیح تر ، هر چیز ی که از شکر و آرد ( ( برنج، گندم و. . . ) ) درست کنند و مزه شیری ...