پیشنهاد‌های علی سیریزی (٣,٦٠٢)

بازدید
٢,٣١٣
تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه Panch Phoron یکی دیگر از طعم دهنده های هندی بوده که در کشورهای بنگلادش، نپال و جنوب هند بیشتر مورد پسند است. این ادویه از ترکیب پنج دانه شنبلیل ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه Panch Phoron یکی دیگر از طعم دهنده های هندی بوده که در کشورهای بنگلادش، نپال و جنوب هند بیشتر مورد پسند است. این ادویه از ترکیب پنج دانه شنبلیل ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٤

ادویه Garam Masala: واژه Garam به معنی گرم است و معمولاً از ترکیب ادویه های گرم مانند: دارچین و هل ساخته میشود. ترکیبات این ادویه در مناطق مختلف جهان ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢

ادویه چات ماسالا یا Chaat Masala که یک ادویه ترکیبی در کشور هندوستان بوده و در کشورهای هند، بنگلادش و پاکستان بسیار مورد استفاده می باشد. ترکیبات این ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه Quatre Epices: یک ادویه ترکیبی از دستورالعمل های غذایی کشور فرانسه می باشد؛ این ادویه فرانسوی عموماً از ترکیب فلفل سیاه و یا سفید، میخک، جوز هن ...

پیشنهاد
٠

ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٣

ادویه Herbes de Provence : این ادویه از ترکیب فصلی بسیاری از گیاهان و به ویژه گیاهانی که در جنوب فرانسه بسیار فراوان هستند، ساخته می شود. این ترکیب ش ...

پیشنهاد
١

ادویه Herbes de Provence : این ادویه از ترکیب فصلی بسیاری از گیاهان و به ویژه گیاهانی که در جنوب فرانسه بسیار فراوان هستند، ساخته می شود. این ترکیب ش ...

پیشنهاد
٠

ادویه Fines Herbes یکی از ترکیبات دستورالعمل های آشپزی در کشورهای اروپایی می باشد و از ترکیب چهار گیاه خشک یا تازه مانند جعفری فرنگی، پیازچه، ترخون و ...

پیشنهاد
٠

ادویه Togarashi نیز یک ادویه ژاپنی بوده و از موادی همچون فلفل چیلی، پوست مرکبات، دانه های کنجد و جلبک های دریایی ساخته شده است.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه Gomasio که یک ادویه ژاپنی است و از دانه کنجد برشته شده و نمک با دانه های بزرگ تولید می شود. همچنین این ادویه با برنج بسیار خوشمزه است.

پیشنهاد
٠

ادویه Gomasio که یک ادویه ژاپنی است و از دانه کنجد برشته شده و نمک با دانه های بزرگ تولید می شود. همچنین این ادویه با برنج بسیار خوشمزه است.

پیشنهاد
٠

پنج ادویه چینی: اگر می خواهید طعم واقعی غذاهای آسیایی را بچشید حتما باید یک بار این ادویه را به دستورالعمل های غذایی خود اضافه کنید. این ادویه از 5 م ...

پیشنهاد
٠

. برخی از ادویه های تشکیل دهنده هریسه فلفل قرمز، دانه های گشنیز، زیره سبز، زیره سیاه، پیاز، سیر و چیلی می باشد.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢

ادویه هریسه یا Harissa مخلوطی از فلفل های قرمز دودی است که به صورت گسترده در غذاهای تونسی و دیگر کشورهای شمالی قاره آفریقا محبوب می باشد. از این ادوی ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه هریسه یا Harissa مخلوطی از فلفل های قرمز دودی است که به صورت گسترده در غذاهای تونسی و دیگر کشورهای شمالی قاره آفریقا محبوب می باشد. از این ادوی ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه دوکاه یا Dukkah یک مخلوط مصری از دانه� ها و ادویه جات مختلفی مانند: فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٣

ادویه دوکاه یا Dukkah یک مخلوط مصری از دانه ها و ادویه جات مختلفی مانند: فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد

پیشنهاد
٠

. ترکیبات ادویه بربره یا berbere شامل هل، شنبلیله، زیره، زنجبیل، چیلی و پاپریکا می باشد.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه بربره یا Berbere یک چاشنی آفریقایی علی الخصوص اتیوپی بوده و ترکیبی از ادویه های تند، تلخ و شیرین است که در کشورهای دیگری همچون سومالی، جیبوتی و ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه بربره یا Berbere یک چاشنی آفریقایی علی الخصوص اتیوپی بوده و ترکیبی از ادویه های تند، تلخ و شیرین است که در کشورهای دیگری همچون سومالی، جیبوتی و ...

پیشنهاد
٠

گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک شماره پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و اندکی روغن روی حرارت ملایم گاز به ...

پیشنهاد
٠

مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی : گوشت قرمز 6۰۰ گرم میوه به متوسط 4 شماره نخود 5۰۰ گرم جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی متوسط ۵ شماره سی ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

نوعی خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته میشود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی به نام راس الحانوت بهره گیری می شود.

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

طاجین ظرفی هست که خورش را در آن درست می کنند. در مراکش در ان طاجین گوشت و به درست می کنند.

پیشنهاد
٠

پودر زیره 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری تخم گشنیز خرد شده 1/2 ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...

پیشنهاد
٠

مواد اولیه این ادویه شامل : پودر انبه ترش خشک شده 4 قاشق چایخوری زیره سبز بو داده3 قاشق چایخوری نمک سیاه 3 قاشق چایخوری نمک 3 قاشق چایخوری تخم گشنیز ...

پیشنهاد
٠

چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان ودر ترشی های پاکستانی استفاده میشود

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان در ترشی های پاکستانی استفاده میشود

پیشنهاد
٠

مواد لازم جوز هندی 2 عدد اَنیسون یا بادیان 3 عدد فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری زیره سبز 4 قاشق چایخوری زردچوبه 3 قاشق چایخوری هل 3 قاشق چایخوری فل ...

پیشنهاد
٠

ترکیب ادویه گرام ماسالا بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد ، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه گرام ماسالا یا گراماسالا یکی از معروف ترین ادویه های هندی است و در اغلب غذاها مصرف میشود و می توانید آن را در بعضی فروشگاه ها به صورت آماده پید ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

زیره سیاه و زیره سبز، دو نوع از متداول ترین گونه های زیره در کشور ما هستند. زیره گیاهی با طبع گرم است و خاصیت ضد نفخ قوی دارد. زیره می تواند هضم غذا ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٤

گل برگ های خشک گل محمدی می توان برای تهیه مربا، دمنوش و تزئین دسر و سالاد استفاده کرد. از گل برگ های تازه گل محمدی، گلاب استخراج می شود که در تهیه بس ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٧

دانه های رازیانه خواص دارویی بسیاری دارند. این دانه گیاهی، ترشح هورمون های مورد نیاز خانم ها را تحریک می کند، از این رو معمولا مصرف آن برای خانم ها ت ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

گلپر طعم دهنده خوبی برای بسیاری از غذاها و خوراکی هاست و خواص دارویی فراوانی نیز دارد. گلپر یک ضد قارچ و ضد میکروب قوی است و می تواند در درمان عفونت ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

گلپر طعم دهنده خوبی برای بسیاری از غذاها و خوراکی هاست. اما خواص دارویی فراوانی نیز دارد. گلپر یک ضد قارچ و ضد میکروب قوی است و می تواند در درمان عفو ...

پیشنهاد
٠

به پودر تخم گشنیز یا اسیاب شده تخم گنیز گویند

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

تخم گشنیز عطر بسیار مطبوعی دارد و از آن در تهیه نقل و آبنبات و برخی شیرینی ها استفاده می شود. تخم گشنیز خاصیت ضد آرتریت و ضد التهاب دارد، می تواند ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٢

گشنیز گیاهی معطر است که هم از برگ و هم از دانه های خوشبوی آن به عنوان طعم دهنده و چاشنی غذا استفاده می شود. تخم گشنیز عطر بسیار مطبوعی دارد و از آن ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٧

دارچین ادویه ای است که از پودر کردن پوست درخت آن به دست می آید. دارچین یکی از بهترین ادویه های دارویی برای کنترل و مقابله با دیابت است. برای کنترل قن ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
١

پودر فلفل قرمز، ادویه ای قرمز و خوشرنگ است که می تواند طعمی تند و آتشین به خوراک شما ببخشد. طعم تند فلفل قرمز ناشی از وجود ترکیبی به نام Capsaicin در ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

ترکیبی از پودر فلفل قرمز و درصدی از پودر دانه فلفل سیاه

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

پودر اسیاب شده دانه های سیاه و پوسته هل که علاوه بر عطر استثنایی خود، دارای خاصیت تقویت کننده برای سیستم گردش خون و قلب، دیوریتیک و ادرار آور، نشاط آ ...

تاریخ
٤ سال پیش
پیشنهاد
٠

روغن خردل می تواند دردهای موضعی را درمان کند. برای این کار محل درد را با روغن خردل ماساژ داده می شود.