پیشنهادهای علی سیریزی (٧,٤٢٢)
پودر زیره 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری تخم گشنیز خرد شده 1/2 ...
ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...
ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...
مواد اولیه این ادویه شامل : پودر انبه ترش خشک شده 4 قاشق چایخوری زیره سبز بو داده3 قاشق چایخوری نمک سیاه 3 قاشق چایخوری نمک 3 قاشق چایخوری تخم گشنیز ...
چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان ودر ترشی های پاکستانی استفاده میشود
چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان در ترشی های پاکستانی استفاده میشود
مواد لازم جوز هندی 2 عدد اَنیسون یا بادیان 3 عدد فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری زیره سبز 4 قاشق چایخوری زردچوبه 3 قاشق چایخوری هل 3 قاشق چایخوری فل ...
ترکیب ادویه گرام ماسالا بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد ، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده ...
ادویه گرام ماسالا یا گراماسالا یکی از معروف ترین ادویه های هندی است و در اغلب غذاها مصرف میشود و می توانید آن را در بعضی فروشگاه ها به صورت آماده پید ...
زیره سیاه و زیره سبز، دو نوع از متداول ترین گونه های زیره در کشور ما هستند. زیره گیاهی با طبع گرم است و خاصیت ضد نفخ قوی دارد. زیره می تواند هضم غذا ...
گل برگ های خشک گل محمدی می توان برای تهیه مربا، دمنوش و تزئین دسر و سالاد استفاده کرد. از گل برگ های تازه گل محمدی، گلاب استخراج می شود که در تهیه بس ...
دانه های رازیانه خواص دارویی بسیاری دارند. این دانه گیاهی، ترشح هورمون های مورد نیاز خانم ها را تحریک می کند، از این رو معمولا مصرف آن برای خانم ها ت ...
گلپر طعم دهنده خوبی برای بسیاری از غذاها و خوراکی هاست و خواص دارویی فراوانی نیز دارد. گلپر یک ضد قارچ و ضد میکروب قوی است و می تواند در درمان عفونت ...
گلپر طعم دهنده خوبی برای بسیاری از غذاها و خوراکی هاست. اما خواص دارویی فراوانی نیز دارد. گلپر یک ضد قارچ و ضد میکروب قوی است و می تواند در درمان عفو ...
به پودر تخم گشنیز یا اسیاب شده تخم گنیز گویند
تخم گشنیز عطر بسیار مطبوعی دارد و از آن در تهیه نقل و آبنبات و برخی شیرینی ها استفاده می شود. تخم گشنیز خاصیت ضد آرتریت و ضد التهاب دارد، می تواند ...
گشنیز گیاهی معطر است که هم از برگ و هم از دانه های خوشبوی آن به عنوان طعم دهنده و چاشنی غذا استفاده می شود. تخم گشنیز عطر بسیار مطبوعی دارد و از آن ...
دارچین ادویه ای است که از پودر کردن پوست درخت آن به دست می آید. دارچین یکی از بهترین ادویه های دارویی برای کنترل و مقابله با دیابت است. برای کنترل قن ...
پودر فلفل قرمز، ادویه ای قرمز و خوشرنگ است که می تواند طعمی تند و آتشین به خوراک شما ببخشد. طعم تند فلفل قرمز ناشی از وجود ترکیبی به نام Capsaicin در ...
ترکیبی از پودر فلفل قرمز و درصدی از پودر دانه فلفل سیاه
پودر اسیاب شده دانه های سیاه و پوسته هل که علاوه بر عطر استثنایی خود، دارای خاصیت تقویت کننده برای سیستم گردش خون و قلب، دیوریتیک و ادرار آور، نشاط آ ...
روغن خردل می تواند دردهای موضعی را درمان کند. برای این کار محل درد را با روغن خردل ماساژ داده می شود.
سس خردل از ترکیب دانه های زرد و کوچک خردل با آبلیمو، آبغوره یا سرکه و افزودنی های دیگر به دست می آید. خردل طعم تندی دارد و معمولا به همراه انواع ساند ...
پودر دانه خردل است که در طعم دهندگی غذا موثر است.
ادویه جوز هندی نوعی ادویه است که از پودر کردن هسته میوه گیاه جوز بویا به دست می آید. جوز هندی تقویت کننده سیستم گوارش و دفع ادرار است و می تواند مان ...
جوز هندی : هسته میوه جوز هندی تا حدودی به گردو شباهت دارد اما باریک و کوچکتر از آن است.
Paprika Spices _ ادویه پاپریکا ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به ...
Paprika نام نوعی فلفل دمله ای است ولی در امر اشپزی به ادویه پاپریکا گویند. ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته ...
ادویه پاپریکا : ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و می ...
ادویه پاپریکا : ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و می ...
اصطلاح آمریکانو برمیگردد به سالهای ۱۹۷۰ کلمه کافه آمریکانو یک کلمه ایتالیایی است که عده ای می گویند در زمان جنگ جهانی دوم یک سرباز آمریکایی عادت داشت ...
اسپرسو ریسترتو یا به اختصار ریسترتو معنای اسپرسوی کوتاه شده یا بریده شده می دهد و از ریشه ی restrict می آید به معنای محدودشده. ریسترتو فلسفه ی مینی م ...
اسپرسو ریسترتو یا به اختصار ریسترتو معنای اسپرسوی کوتاه شده یا بریده شده می دهد و از ریشه ی restrict می آید به معنای محدودشده. ریسترتو فلسفه ی مینی م ...
این محصول در سال ۱۹۶۱ توسط شرکت کارنیشن به بازار ارائه شد. یک بطری باز نشده از کافی میت می تواند تا دو سال بدون نگهداری در یخچال سالم بماند و پس از ب ...
نستله نام شرکتی ایت که در سال ۱۸۶۶ توسط هنری نستله تأسیس و در حال حاضر دارای ۴۴۷ کارخانه در ۱۹۴ کشور جهان می باشد و شمار کارکنان آن بالغ بر ۳۳۳ هزار ...
لاته ماکیاتو Latte macchiato و کافه ماکیاتو cafe macchiato نوشیدنی ایتالیایی است، در زبان ایتالیایی لاته به معنی شیر و ماکیاتو، خال خال، علامت گذاری ...
کبوشی همان کشیش است که در اصل از نام فرقه ای از راهبان کاتولیک به دست امده که به انها کاپوچین می گفتند و معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاه ...
کاپوسن یا کاپوچین نام فرقه ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می گذارند. ایتالیایی ها کف شیر و قهوهٔ پ ...
کاپوچین" نام فرقه ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می گذارند. ایتالیایی ها کف شیر و قهوهٔ پاشیده شده ...
کاپوچینو، نام نوشیدنی است که به صورت ترکیبی از دو شات قهوه اسپرسو، شکر و مقداری شیر به اندازه معین تشکیل می شود
کاپوچینو ترکیبی از شیر و قهوه است. این نوشیدنی اصالتاً، ایتالیایی است. برای تهیه کاپوچینو، مطابق مراحل زیر پیش بروید: شیر را روی گاز درون ظرفی مناسب ...
قهوه دارک رست اسیدیته کمتری از انواع دیگر دارند و به دلیل اینکه زیاد برشته می شود، به رنگ قهوه ای تیره دیده می شود. دارای سطح روغنی هستند و عطر و طعم ...
قهوه دارک رست اسیدیته کمتری از انواع دیگر دارند و به دلیل اینکه زیاد برشته می شود، به رنگ قهوه ای تیره دیده می شود. دارای سطح روغنی هستند و عطر و طعم ...
قهوه مدیوم رست اسیدیته کمتری از لایت رست دارد و از آنجایی که بیشتر برشته می شود به رنگ قهوه ای دیده می شود، نسبت به لایت رست شیرین تر بوده و سطح آن خ ...
قهوه لایت رست : این نوع قهوه بسیار خوش طعم و خوش عطر بوده و اسیدیته بیشتری دارد و از آنجایی که کمتر برشته می شود، دارای رنگ روشن تری و عطر قوی تری نس ...
برشتگی تیره یا Dark Roast: قهوه دارک رست رنگ تیره شکلات مانند و حتی سیاه دارد، سطح آن آغشته به کمی روغن است، کافئین آن به کمترین مقدار و تلخی به بیشت ...
برشتگی متوسط - تیره یا Medium - dark roast: در این درجه رست کم کم نشانه هایی از روغن قهوه پدیدار می شود، بادی قهوه سنگین تر و طعم آن به سمت تلخی بیشت ...
برشتگی متوسط - تیره یا Medium - dark roast: در این درجه رست کم کم نشانه هایی از روغن قهوه پدیدار می شود، بادی قهوه سنگین تر و طعم آن به سمت تلخی بیشت ...
برشتگی متوسط یا Medium roast یا میان برشت: در برشتگی متوسط نیز هنوز روغن قهوه روی آن به چشم نمی خورد، همچنین میزان کافئین نسبت به قهوه های تیره تر بی ...
برشتگی متوسط یا Medium roast یا میان برشت: در برشتگی متوسط نیز هنوز روغن قهوه روی آن به چشم نمی خورد، همچنین میزان کافئین نسبت به قهوه های تیره تر بی ...