پیشنهاد‌های علی سیریزی (٧,٤٢٢)

بازدید
٩,٠٣٤
پیشنهاد
٠

پودر زیره 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری تخم گشنیز خرد شده 1/2 ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...

پیشنهاد
٠

مواد اولیه این ادویه شامل : پودر انبه ترش خشک شده 4 قاشق چایخوری زیره سبز بو داده3 قاشق چایخوری نمک سیاه 3 قاشق چایخوری نمک 3 قاشق چایخوری تخم گشنیز ...

پیشنهاد
٠

چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان ودر ترشی های پاکستانی استفاده میشود

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان در ترشی های پاکستانی استفاده میشود

پیشنهاد
٠

مواد لازم جوز هندی 2 عدد اَنیسون یا بادیان 3 عدد فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری زیره سبز 4 قاشق چایخوری زردچوبه 3 قاشق چایخوری هل 3 قاشق چایخوری فل ...

پیشنهاد
٠

ترکیب ادویه گرام ماسالا بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد ، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه گرام ماسالا یا گراماسالا یکی از معروف ترین ادویه های هندی است و در اغلب غذاها مصرف میشود و می توانید آن را در بعضی فروشگاه ها به صورت آماده پید ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

زیره سیاه و زیره سبز، دو نوع از متداول ترین گونه های زیره در کشور ما هستند. زیره گیاهی با طبع گرم است و خاصیت ضد نفخ قوی دارد. زیره می تواند هضم غذا ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٤

گل برگ های خشک گل محمدی می توان برای تهیه مربا، دمنوش و تزئین دسر و سالاد استفاده کرد. از گل برگ های تازه گل محمدی، گلاب استخراج می شود که در تهیه بس ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٧

دانه های رازیانه خواص دارویی بسیاری دارند. این دانه گیاهی، ترشح هورمون های مورد نیاز خانم ها را تحریک می کند، از این رو معمولا مصرف آن برای خانم ها ت ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

گلپر طعم دهنده خوبی برای بسیاری از غذاها و خوراکی هاست و خواص دارویی فراوانی نیز دارد. گلپر یک ضد قارچ و ضد میکروب قوی است و می تواند در درمان عفونت ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

گلپر طعم دهنده خوبی برای بسیاری از غذاها و خوراکی هاست. اما خواص دارویی فراوانی نیز دارد. گلپر یک ضد قارچ و ضد میکروب قوی است و می تواند در درمان عفو ...

پیشنهاد
٠

به پودر تخم گشنیز یا اسیاب شده تخم گنیز گویند

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

تخم گشنیز عطر بسیار مطبوعی دارد و از آن در تهیه نقل و آبنبات و برخی شیرینی ها استفاده می شود. تخم گشنیز خاصیت ضد آرتریت و ضد التهاب دارد، می تواند ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٢

گشنیز گیاهی معطر است که هم از برگ و هم از دانه های خوشبوی آن به عنوان طعم دهنده و چاشنی غذا استفاده می شود. تخم گشنیز عطر بسیار مطبوعی دارد و از آن ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٧

دارچین ادویه ای است که از پودر کردن پوست درخت آن به دست می آید. دارچین یکی از بهترین ادویه های دارویی برای کنترل و مقابله با دیابت است. برای کنترل قن ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

پودر فلفل قرمز، ادویه ای قرمز و خوشرنگ است که می تواند طعمی تند و آتشین به خوراک شما ببخشد. طعم تند فلفل قرمز ناشی از وجود ترکیبی به نام Capsaicin در ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ترکیبی از پودر فلفل قرمز و درصدی از پودر دانه فلفل سیاه

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

پودر اسیاب شده دانه های سیاه و پوسته هل که علاوه بر عطر استثنایی خود، دارای خاصیت تقویت کننده برای سیستم گردش خون و قلب، دیوریتیک و ادرار آور، نشاط آ ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

روغن خردل می تواند دردهای موضعی را درمان کند. برای این کار محل درد را با روغن خردل ماساژ داده می شود.

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٧

سس خردل از ترکیب دانه های زرد و کوچک خردل با آبلیمو، آبغوره یا سرکه و افزودنی های دیگر به دست می آید. خردل طعم تندی دارد و معمولا به همراه انواع ساند ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

پودر دانه خردل است که در طعم دهندگی غذا موثر است.

پیشنهاد
٠

ادویه جوز هندی نوعی ادویه است که از پودر کردن هسته میوه گیاه جوز بویا به دست می آید. جوز هندی تقویت کننده سیستم گوارش و دفع ادرار است و می تواند مان ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

جوز هندی : هسته میوه جوز هندی تا حدودی به گردو شباهت دارد اما باریک و کوچکتر از آن است.

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

Paprika Spices _ ادویه پاپریکا ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٦

Paprika نام نوعی فلفل دمله ای است ولی در امر اشپزی به ادویه پاپریکا گویند. ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته ...

پیشنهاد
٠

ادویه پاپریکا : ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و می ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٢

ادویه پاپریکا : ادویه پودری پاپریکا از ترکیب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای خشک شده، ساخته می شود. پاپریکا در بسیاری از کشورهای جهان به کار می رود و می ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٣

اصطلاح آمریکانو برمیگردد به سالهای ۱۹۷۰ کلمه کافه آمریکانو یک کلمه ایتالیایی است که عده ای می گویند در زمان جنگ جهانی دوم یک سرباز آمریکایی عادت داشت ...

پیشنهاد
١

اسپرسو ریسترتو یا به اختصار ریسترتو معنای اسپرسوی کوتاه شده یا بریده شده می دهد و از ریشه ی restrict می آید به معنای محدودشده. ریسترتو فلسفه ی مینی م ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

اسپرسو ریسترتو یا به اختصار ریسترتو معنای اسپرسوی کوتاه شده یا بریده شده می دهد و از ریشه ی restrict می آید به معنای محدودشده. ریسترتو فلسفه ی مینی م ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

این محصول در سال ۱۹۶۱ توسط شرکت کارنیشن به بازار ارائه شد. یک بطری باز نشده از کافی میت می تواند تا دو سال بدون نگهداری در یخچال سالم بماند و پس از ب ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٤

نستله نام شرکتی ایت که در سال ۱۸۶۶ توسط هنری نستله تأسیس و در حال حاضر دارای ۴۴۷ کارخانه در ۱۹۴ کشور جهان می باشد و شمار کارکنان آن بالغ بر ۳۳۳ هزار ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

لاته ماکیاتو Latte macchiato و کافه ماکیاتو cafe macchiato نوشیدنی ایتالیایی است، در زبان ایتالیایی لاته به معنی شیر و ماکیاتو، خال خال، علامت گذاری ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٢

کبوشی همان کشیش است که در اصل از نام فرقه ای از راهبان کاتولیک به دست امده که به انها کاپوچین می گفتند و معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاه ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

کاپوسن یا کاپوچین نام فرقه ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می گذارند. ایتالیایی ها کف شیر و قهوهٔ پ ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

کاپوچین" نام فرقه ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می گذارند. ایتالیایی ها کف شیر و قهوهٔ پاشیده شده ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد

کاپوچینو، نام نوشیدنی است که به صورت ترکیبی از دو شات قهوه اسپرسو، شکر و مقداری شیر به اندازه معین تشکیل می شود

پیشنهاد
١

کاپوچینو ترکیبی از شیر و قهوه است. این نوشیدنی اصالتاً، ایتالیایی است. برای تهیه کاپوچینو، مطابق مراحل زیر پیش بروید: شیر را روی گاز درون ظرفی مناسب ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

قهوه دارک رست اسیدیته کمتری از انواع دیگر دارند و به دلیل اینکه زیاد برشته می شود، به رنگ قهوه ای تیره دیده می شود. دارای سطح روغنی هستند و عطر و طعم ...

پیشنهاد
٠

قهوه دارک رست اسیدیته کمتری از انواع دیگر دارند و به دلیل اینکه زیاد برشته می شود، به رنگ قهوه ای تیره دیده می شود. دارای سطح روغنی هستند و عطر و طعم ...

پیشنهاد
٠

قهوه مدیوم رست اسیدیته کمتری از لایت رست دارد و از آنجایی که بیشتر برشته می شود به رنگ قهوه ای دیده می شود، نسبت به لایت رست شیرین تر بوده و سطح آن خ ...

پیشنهاد
٠

قهوه لایت رست : این نوع قهوه بسیار خوش طعم و خوش عطر بوده و اسیدیته بیشتری دارد و از آنجایی که کمتر برشته می شود، دارای رنگ روشن تری و عطر قوی تری نس ...

پیشنهاد
١

برشتگی تیره یا Dark Roast: قهوه دارک رست رنگ تیره شکلات مانند و حتی سیاه دارد، سطح آن آغشته به کمی روغن است، کافئین آن به کمترین مقدار و تلخی به بیشت ...

پیشنهاد
٠

برشتگی متوسط - تیره یا Medium - dark roast: در این درجه رست کم کم نشانه هایی از روغن قهوه پدیدار می شود، بادی قهوه سنگین تر و طعم آن به سمت تلخی بیشت ...

پیشنهاد
٠

برشتگی متوسط - تیره یا Medium - dark roast: در این درجه رست کم کم نشانه هایی از روغن قهوه پدیدار می شود، بادی قهوه سنگین تر و طعم آن به سمت تلخی بیشت ...

پیشنهاد
٠

برشتگی متوسط یا Medium roast یا میان برشت: در برشتگی متوسط نیز هنوز روغن قهوه روی آن به چشم نمی خورد، همچنین میزان کافئین نسبت به قهوه های تیره تر بی ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

برشتگی متوسط یا Medium roast یا میان برشت: در برشتگی متوسط نیز هنوز روغن قهوه روی آن به چشم نمی خورد، همچنین میزان کافئین نسبت به قهوه های تیره تر بی ...