پیشنهادهای علی سیریزی (٣,٦٠٢)
ادویه Panch Phoron یکی دیگر از طعم دهنده های هندی بوده که در کشورهای بنگلادش، نپال و جنوب هند بیشتر مورد پسند است. این ادویه از ترکیب پنج دانه شنبلیل ...
ادویه Panch Phoron یکی دیگر از طعم دهنده های هندی بوده که در کشورهای بنگلادش، نپال و جنوب هند بیشتر مورد پسند است. این ادویه از ترکیب پنج دانه شنبلیل ...
ادویه Garam Masala: واژه Garam به معنی گرم است و معمولاً از ترکیب ادویه های گرم مانند: دارچین و هل ساخته میشود. ترکیبات این ادویه در مناطق مختلف جهان ...
ادویه چات ماسالا یا Chaat Masala که یک ادویه ترکیبی در کشور هندوستان بوده و در کشورهای هند، بنگلادش و پاکستان بسیار مورد استفاده می باشد. ترکیبات این ...
ادویه Quatre Epices: یک ادویه ترکیبی از دستورالعمل های غذایی کشور فرانسه می باشد؛ این ادویه فرانسوی عموماً از ترکیب فلفل سیاه و یا سفید، میخک، جوز هن ...
ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...
ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...
ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...
ادویه Herbes de Provence : این ادویه از ترکیب فصلی بسیاری از گیاهان و به ویژه گیاهانی که در جنوب فرانسه بسیار فراوان هستند، ساخته می شود. این ترکیب ش ...
ادویه Herbes de Provence : این ادویه از ترکیب فصلی بسیاری از گیاهان و به ویژه گیاهانی که در جنوب فرانسه بسیار فراوان هستند، ساخته می شود. این ترکیب ش ...
ادویه Fines Herbes یکی از ترکیبات دستورالعمل های آشپزی در کشورهای اروپایی می باشد و از ترکیب چهار گیاه خشک یا تازه مانند جعفری فرنگی، پیازچه، ترخون و ...
ادویه Togarashi نیز یک ادویه ژاپنی بوده و از موادی همچون فلفل چیلی، پوست مرکبات، دانه های کنجد و جلبک های دریایی ساخته شده است.
ادویه Gomasio که یک ادویه ژاپنی است و از دانه کنجد برشته شده و نمک با دانه های بزرگ تولید می شود. همچنین این ادویه با برنج بسیار خوشمزه است.
ادویه Gomasio که یک ادویه ژاپنی است و از دانه کنجد برشته شده و نمک با دانه های بزرگ تولید می شود. همچنین این ادویه با برنج بسیار خوشمزه است.
پنج ادویه چینی: اگر می خواهید طعم واقعی غذاهای آسیایی را بچشید حتما باید یک بار این ادویه را به دستورالعمل های غذایی خود اضافه کنید. این ادویه از 5 م ...
. برخی از ادویه های تشکیل دهنده هریسه فلفل قرمز، دانه های گشنیز، زیره سبز، زیره سیاه، پیاز، سیر و چیلی می باشد.
ادویه هریسه یا Harissa مخلوطی از فلفل های قرمز دودی است که به صورت گسترده در غذاهای تونسی و دیگر کشورهای شمالی قاره آفریقا محبوب می باشد. از این ادوی ...
فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد
ادویه هریسه یا Harissa مخلوطی از فلفل های قرمز دودی است که به صورت گسترده در غذاهای تونسی و دیگر کشورهای شمالی قاره آفریقا محبوب می باشد. از این ادوی ...
ادویه دوکاه یا Dukkah یک مخلوط مصری از دانه� ها و ادویه جات مختلفی مانند: فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد
ادویه دوکاه یا Dukkah یک مخلوط مصری از دانه ها و ادویه جات مختلفی مانند: فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد
. ترکیبات ادویه بربره یا berbere شامل هل، شنبلیله، زیره، زنجبیل، چیلی و پاپریکا می باشد.
ادویه بربره یا Berbere یک چاشنی آفریقایی علی الخصوص اتیوپی بوده و ترکیبی از ادویه های تند، تلخ و شیرین است که در کشورهای دیگری همچون سومالی، جیبوتی و ...
ادویه بربره یا Berbere یک چاشنی آفریقایی علی الخصوص اتیوپی بوده و ترکیبی از ادویه های تند، تلخ و شیرین است که در کشورهای دیگری همچون سومالی، جیبوتی و ...
گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک شماره پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و اندکی روغن روی حرارت ملایم گاز به ...
مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی : گوشت قرمز 6۰۰ گرم میوه به متوسط 4 شماره نخود 5۰۰ گرم جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی متوسط ۵ شماره سی ...
نوعی خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته میشود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی به نام راس الحانوت بهره گیری می شود.
طاجین ظرفی هست که خورش را در آن درست می کنند. در مراکش در ان طاجین گوشت و به درست می کنند.
پودر زیره 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری تخم گشنیز خرد شده 1/2 ...
ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...
ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...
مواد اولیه این ادویه شامل : پودر انبه ترش خشک شده 4 قاشق چایخوری زیره سبز بو داده3 قاشق چایخوری نمک سیاه 3 قاشق چایخوری نمک 3 قاشق چایخوری تخم گشنیز ...
چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان ودر ترشی های پاکستانی استفاده میشود
چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان در ترشی های پاکستانی استفاده میشود
مواد لازم جوز هندی 2 عدد اَنیسون یا بادیان 3 عدد فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری زیره سبز 4 قاشق چایخوری زردچوبه 3 قاشق چایخوری هل 3 قاشق چایخوری فل ...
ترکیب ادویه گرام ماسالا بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد ، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده ...
ادویه گرام ماسالا یا گراماسالا یکی از معروف ترین ادویه های هندی است و در اغلب غذاها مصرف میشود و می توانید آن را در بعضی فروشگاه ها به صورت آماده پید ...
زیره سیاه و زیره سبز، دو نوع از متداول ترین گونه های زیره در کشور ما هستند. زیره گیاهی با طبع گرم است و خاصیت ضد نفخ قوی دارد. زیره می تواند هضم غذا ...
گل برگ های خشک گل محمدی می توان برای تهیه مربا، دمنوش و تزئین دسر و سالاد استفاده کرد. از گل برگ های تازه گل محمدی، گلاب استخراج می شود که در تهیه بس ...
دانه های رازیانه خواص دارویی بسیاری دارند. این دانه گیاهی، ترشح هورمون های مورد نیاز خانم ها را تحریک می کند، از این رو معمولا مصرف آن برای خانم ها ت ...
گلپر طعم دهنده خوبی برای بسیاری از غذاها و خوراکی هاست و خواص دارویی فراوانی نیز دارد. گلپر یک ضد قارچ و ضد میکروب قوی است و می تواند در درمان عفونت ...
گلپر طعم دهنده خوبی برای بسیاری از غذاها و خوراکی هاست. اما خواص دارویی فراوانی نیز دارد. گلپر یک ضد قارچ و ضد میکروب قوی است و می تواند در درمان عفو ...
به پودر تخم گشنیز یا اسیاب شده تخم گنیز گویند
تخم گشنیز عطر بسیار مطبوعی دارد و از آن در تهیه نقل و آبنبات و برخی شیرینی ها استفاده می شود. تخم گشنیز خاصیت ضد آرتریت و ضد التهاب دارد، می تواند ...
گشنیز گیاهی معطر است که هم از برگ و هم از دانه های خوشبوی آن به عنوان طعم دهنده و چاشنی غذا استفاده می شود. تخم گشنیز عطر بسیار مطبوعی دارد و از آن ...
دارچین ادویه ای است که از پودر کردن پوست درخت آن به دست می آید. دارچین یکی از بهترین ادویه های دارویی برای کنترل و مقابله با دیابت است. برای کنترل قن ...
پودر فلفل قرمز، ادویه ای قرمز و خوشرنگ است که می تواند طعمی تند و آتشین به خوراک شما ببخشد. طعم تند فلفل قرمز ناشی از وجود ترکیبی به نام Capsaicin در ...
ترکیبی از پودر فلفل قرمز و درصدی از پودر دانه فلفل سیاه
پودر اسیاب شده دانه های سیاه و پوسته هل که علاوه بر عطر استثنایی خود، دارای خاصیت تقویت کننده برای سیستم گردش خون و قلب، دیوریتیک و ادرار آور، نشاط آ ...
روغن خردل می تواند دردهای موضعی را درمان کند. برای این کار محل درد را با روغن خردل ماساژ داده می شود.