پیشنهادهای علی سیریزی (٣,٦٠٢)
معاون ارشد سایت گوگل
اولین بانوی گردشگر یا توریست فضایی در جهان، رئیس تکنولوژی تلکام .
کادر اسپرت نام روستایی در کشور سوئد است که در نزدیکی آن یک غار وجود دارد که در فصل بهار شروع به یخ زدن اب در سطح و سقف و ورودی آن می نماید و در تابست ...
این جزیره در نزدیکی سواحل برزیل در اقیانوس اطلس قرار دارد و از طرف دولت ورود افراد به استثنایی گروه تحقیقاتی و مراقبین محیط زیست ممنوع می باشد. در ا ...
کماندار که از نام آرش کماندار ایرانی گرفته شده است. در اوستا از ارش با نام ارخشه یاد شده است.
نام آرش کماندار در اوستا می باشد. کماندار در زبان انگلیسی از آرش گرفته شده است Archer
معاون ارشد شرکت IBM بزرگترین شرکت تولیدی سخت افزار در جهان
استاد دانشگاه و بنیانگذار نسل سوم کامپیوتر در جهان
پرفسور لطفی زاده
سهو ، لغزش
یکسان ، همچند
مغ ، کاهن ، آتش بان ، نگهبان آتش
ایرادگیری ، جداسازی ، نوعی شیرینی رولی
هان آهنگ است، اراده، قصد، میل، نیت، سرود، لحن، ملودی، نغمه، نوا، روش، طرز
کنگر گیاهی خودرو است که برگ های خاردار و ساقه های ضخیم شبیه به کرفس دارد. از گیاه کنگر در پخت سوپ، خورشت کنگر و حتی در سالاد خام استفاده می شود. در ی ...
کنگر گیاهی خودرو است که برگ های خاردار و ساقه های ضخیم شبیه به کرفس دارد. از گیاه کنگر در پخت سوپ، خورشت کنگر و حتی در سالاد خام استفاده می شود. در ی ...
کوفته سماغ نام یکی از غذاهای درج شده در کتاب نادرمیرزا مربوط به پنج غذای مهم درباره قاجاری است ، نگارش کتاب نادرمیرزا در سال 1292 آغاز و در سال 1301 ...
چقرتمه نام یکی دیگر از پنج غذای مهم ساهان قاجاری است که در کتاب آشپزی نادرمیرزا آمده است، نگارش این کتاب در سال 1292 آغاز و در سال 1301 به پایان رسید ...
قورمه نعناع نیز نام یکی از پنج غذای مهم سلاطین قجری آورده شده در کتاب آشپزی نادرمیرزا می باشد، نگارش این کتاب در سال 1292 آغاز و در سال 1301 به پایان ...
گزنه پلو نام یکی از پنج غذای مهم دربار قاجاری است. گزنه پلو:گچرتکان را به پارسی گزنه گویند . . . . این پلو نیکو شود با گوشت بره شیرمست. گزنه را چون ...
آش لبنی برگرفته از کتاب نادر میرزا در خصوص پنج غذای مهم شاهان قاجار، آش لبنی:کشک ساییده، برنج پاک شسته و گوشت فربه و اندکی نخود یا نیمه آن ( لپه ) ف ...
۱_ آش لبنی ۲_ گزنه پلو ۳_قورمه نعناع ۴_چقرتمه ۵_کوفته سماغ
در اسپانیا خوراکی به نام اِسکابش وجود دارد که به باور برخی پژوهشگران همان آش سِکِبا ایرانی است که به واسطه، سلطه اعراب بر قسمت هایی از اسپانیا این آش ...
آآش اسپیدباج نوع آش یا همان شوربای ایرانی است. جالب است بدانید در گذشته آش ها به دو دسته مهم تقسیم می شدند، دسته نخست، به آش هایی که با سرکه تهیه م ...
آآش سِکباج یک نوع آش یا همان شوربای ایرانی است که معرب واژه پارسی سکبا می باشد. این آش نشانه بارز تاثیر آشپزی ایرانی در زمان ساسانیان و بعد از آن بر ...
آآش سِکباج�یک نوع آش یا همان شوربای ایرانی است که معرب واژه پارسی سکبا می باشد. این آش نشانه بارز تاثیر آشپزی ایرانی در زمان ساسانیان و بعد از آن بر ...
منسوب به نیکوتر. خوبتر. |شادمانه تر.
۱_هریسه ۲. پاپادزولز – Papadzules ۳_ پنیر کانتال – Cantal Cheese ۴. تاریدا – Tharida ۵. آکوآکوتا – Acquacotta ۶. سوپ سیاه ۷. تامال – Tamales ۸. شریخ ...
Papadzules ، پاپادزولز نوعی غذای سنتی از شبه جزیره یوکاتان است که توسط مایاها تهیه می شد . توضیح بیشتر به پاپادزولز رجوع شود.
Cantal Cheese ، پنیر کانتال که به زمان گال ها بازمی گردد یکی از قدیمی ترین پنیرهای تاریخ فرانسه است. این پنیر نیمه خشک توسط یکی از تاریخ دان های فرا ...
Tharida , تاریدا نام یک نوع سوپ عربی است که به طایفه غسانیان نسبت داده شده و به زمان قبل از اسلام بازمی گردد. غسانیان گوشت را با آب و نوعی پودر سوخا ...
Acquacotta ، آکوآکوتا نام یک غذای باستانی و فراموش شده است. این غذای محلی به منطقه مارما در ایتالیا تعلق دارد. آکوآکوتا یک سوپ ساده است که معنای نام ...
Acquacotta، آکوآکوتا نام نوعی غذای محلی مربوط به منطقه مارما در ایتالیا می باشد. آکوآکوتا یک سوپ ساده است که معنای نام آن “آب جوشیده” است. کشاورزان ...
Tamales, تامال نام نوعی غذای باستانی است، این غذای سنتی از ۱۵۰۰ سال پیش قبل از میلاد طبخ می شود و حتی برخی آن را به ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد هم نسبت می ...
Moretum ، مورتوم نام نوعی پنیر است که در روم باستان در غذاهای مختلف استفاده می شده است.
Macco ، ماکو نام نوعی غذای باستانی در امپراطوری روم باستان می باشد. این غذا یا بهتر این سوپ رومی باستانی از باقلای له شده تهیه می شود. اما باید بدان ...
هریسه یک غذای سنتی ارمنی است. که شباهت به آش غلیظ یا پوره دارد، این پوره که از گندم و مرغ و یا گوشت قرمز تهیه می شود ، معمولاً مخصوص فستیوال ها یا ای ...
پاپادزولز نوعی غذای سنتی از شبه جزیره یوکاتان است که توسط مایاها تهیه می شد و در آن از تورتیلا، مخصوصاً ذرت خوابیده در سس دانه کدو، تهیه می شود. در د ...
پنیر کانتال که به زمان گال ها بازمی گردد یکی از قدیمی ترین پنیرهای تاریخ فرانسه است. این پنیر نیمه خشک توسط یکی از تاریخ دان های فرانسه به نام گریگور ...
تاریدا ، یک نوع سوپ عربی است که به طایفه غسانیان نسبت داده شده و به زمان قبل از اسلام بازمی گردد. غسانیان گوشت را با آب و نوعی پودر سوخاری ( که با د ...
سوپ سنگ یک غذای افسانه ایبود و احتمالاً به هیچ وجه واقعی نبوده است. درباره دستور تهیه این سوپ افسانه های مختلفی وجود دارد، طبق یکی از افسانه چند نفر ...
سوپ سیاه نام نوعی غذای باستانی و فراموش شده است که فقط متعلق به یک قوم جسور و مبارزه بوده و برای دیگر اقوام دلچیب نبوده است. سوپ سیاه یک سوپ سنتی بو ...
تامال نام نوعی غذای باستانی است، این غذای سنتی از ۱۵۰۰ سال پیش قبل از میلاد طبخ می شود و حتی برخی آن را به ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد هم نسبت می دهند. نام ...
شیر خند یا شریخند دسری است که از شیر تهیه شده و نام آن از کلمه سانسکریت “خشیر” ( شیر ) و کلمه پارسی “قند” گرفته شده است. زادگاه این دسر چندان مشخص نی ...
شریخند دسری است که از شیر تهیه شده و نام آن از کلمه سانسکریت “خشیر” ( شیر ) و کلمه پارسی “قند” گرفته شده است. زادگاه این دسر چندان مشخص نیست اما آن ر ...
این سوپ یا غذای برتر امپراطوری روم باستان بود که برای تهیه این سوپ باقلا با سبزیجات و ادویه پخته می شود، سپس روغن زیتون اضافه شده و سوپ آماده است و آ ...
ماکو نام شهری در آذربیجان و می تواند نام نوعی غذای باستانی در امپراطوری روم باشد. این غذا یا بهتر این سوپ رومی باستانی از باقلای له شده تهیه می شود. ...
در روم باستان مورتوم همانند پنیر بود که بر روی غذاهای مختلف استفاده می کردند.
خبیص که به آن آفروشه ، افروشه ، حلوا و نوعی شیرینی گویند و به عبارت صحیح تر ، هر چیز ی که از شکر و آرد ( ( برنج، گندم و. . . ) ) درست کنند و مزه شیری ...
آفروشه که به آن افروشه ، خبیص ، حلوا و نوعی شیرینی گویند و به عبارت صحیح تر ، هر چیز ی که از شکر و آرد ( ( برنج، گندم و. . . ) ) درست کنند و مزه شیری ...