پیشنهاد‌های علی سیریزی (٧,٣١٥)

بازدید
٨,٥٣٩
پیشنهاد
٠

ادویه روباه خشک یافرش خشک و به انگلیسی Dry Rub یک ادویه از شهر کانزاس است. این ادویه ترکیبی از شکر قهوه ای، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر می باش ...

پیشنهاد
٠

ادویه روباه خشک یا فرش خشک Dry Rub یک ادویه از شهر کانزاس است. این ادویه ترکیبی از شکر قهوه ای، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر می باشد. کافیست ای ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه روباه خشک یا فرش خشک ( ( Dry Rub ) ) یک ادویه از شهر کانزاس است. این ادویه ترکیبی از شکر قهوه ای، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر می باشد. ک ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه زعتر یا Za’atar ادویه ای معطر و تند بوده که یک ترکیب خاص داشته و خاص منطقه خاورمیانه علی الخصوص کشورهایی مانند لبنان و سوریه می باشد. اجزای آن ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٤

ادویه زعتر یا Za’atar ادویه ای معطر و تند بوده که یک ترکیب خاص داشته و خاص منطقه خاورمیانه علی الخصوص کشورهایی مانند لبنان و سوریه می باشد. اجزای آن ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٢

Baharat یا بهارات یک ادویه همه کاره در غذاهای خاورمیانه که عموماً از فلفل سیاه، زیره، دارچین، میخک، هل، گشنیز، جوز، زردچوبه، زعفران و زنجبیل تشکیل شد ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

Baharat یا بهارات یک ادویه همه کاره در غذاهای خاورمیانه که عموماً از فلفل سیاه، زیره، دارچین، میخک، هل، گشنیز، جوز، زردچوبه، زعفران و زنجبیل تشکیل شد ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

Baharat یا بهارات یک ادویه همه کاره در غذاهای خاورمیانه که عموماً از فلفل سیاه، زیره، دارچین، میخک، هل، گشنیز، جوز، زردچوبه، زعفران و زنجبیل تشکیل شد ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه جرک یا Jerk یک ادویه ترکیبی جامائیکایی است که از فلفل سیاه و قرمز، فلفل شیرین، دارچین، آویشن، جوز هندی و سیر تشکیل میشود.

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه جرک یا Jerk یک ادویه ترکیبی جامائیکایی است که از فلفل سیاه و قرمز، فلفل شیرین، دارچین، آویشن، جوز هندی و سیر تشکیل می شود.

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه پودر چیلی: این ادویه ترکیبی از ادویه های استفاده شده در غذاهای کشورهای آمریکای لاتین مانند: چیلی آنچو، فلفل قرمز، زیره و پونه مکزیکی است.

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٣

ادویه ادوبو یا Adobo یک ادویه همه کاره است که گوشت را قبل از گریل کردن با آن ترکیب می کنند. ادوبو مخلوطی از پودر سیر، پودر پیاز، پونه، نمک، فلفل و گا ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه ادوبو یا Adobo یک ادویه همه کاره است که گوشت را قبل از گریل کردن با آن ترکیب می کنند. ادوبو مخلوطی از پودر سیر، پودر پیاز، پونه، نمک، فلفل و گا ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه Panch Phoron یکی دیگر از طعم دهنده های هندی بوده که در کشورهای بنگلادش، نپال و جنوب هند بیشتر مورد پسند است. این ادویه از ترکیب پنج دانه شنبلیل ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه Panch Phoron یکی دیگر از طعم دهنده های هندی بوده که در کشورهای بنگلادش، نپال و جنوب هند بیشتر مورد پسند است. این ادویه از ترکیب پنج دانه شنبلیل ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٥

ادویه Garam Masala: واژه Garam به معنی گرم است و معمولاً از ترکیب ادویه های گرم مانند: دارچین و هل ساخته میشود. ترکیبات این ادویه در مناطق مختلف جهان ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٣

ادویه چات ماسالا یا Chaat Masala که یک ادویه ترکیبی در کشور هندوستان بوده و در کشورهای هند، بنگلادش و پاکستان بسیار مورد استفاده می باشد. ترکیبات این ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه Quatre Epices: یک ادویه ترکیبی از دستورالعمل های غذایی کشور فرانسه می باشد؛ این ادویه فرانسوی عموماً از ترکیب فلفل سیاه و یا سفید، میخک، جوز هن ...

پیشنهاد
٠

ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٣

ادویه Herbes de Provence : این ادویه از ترکیب فصلی بسیاری از گیاهان و به ویژه گیاهانی که در جنوب فرانسه بسیار فراوان هستند، ساخته می شود. این ترکیب ش ...

پیشنهاد
١

ادویه Herbes de Provence : این ادویه از ترکیب فصلی بسیاری از گیاهان و به ویژه گیاهانی که در جنوب فرانسه بسیار فراوان هستند، ساخته می شود. این ترکیب ش ...

پیشنهاد
٠

ادویه Fines Herbes یکی از ترکیبات دستورالعمل های آشپزی در کشورهای اروپایی می باشد و از ترکیب چهار گیاه خشک یا تازه مانند جعفری فرنگی، پیازچه، ترخون و ...

پیشنهاد
٠

ادویه Togarashi نیز یک ادویه ژاپنی بوده و از موادی همچون فلفل چیلی، پوست مرکبات، دانه های کنجد و جلبک های دریایی ساخته شده است.

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه Gomasio که یک ادویه ژاپنی است و از دانه کنجد برشته شده و نمک با دانه های بزرگ تولید می شود. همچنین این ادویه با برنج بسیار خوشمزه است.

پیشنهاد
٠

ادویه Gomasio که یک ادویه ژاپنی است و از دانه کنجد برشته شده و نمک با دانه های بزرگ تولید می شود. همچنین این ادویه با برنج بسیار خوشمزه است.

پیشنهاد
٠

پنج ادویه چینی: اگر می خواهید طعم واقعی غذاهای آسیایی را بچشید حتما باید یک بار این ادویه را به دستورالعمل های غذایی خود اضافه کنید. این ادویه از 5 م ...

پیشنهاد
٠

. برخی از ادویه های تشکیل دهنده هریسه فلفل قرمز، دانه های گشنیز، زیره سبز، زیره سیاه، پیاز، سیر و چیلی می باشد.

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٢

ادویه هریسه یا Harissa مخلوطی از فلفل های قرمز دودی است که به صورت گسترده در غذاهای تونسی و دیگر کشورهای شمالی قاره آفریقا محبوب می باشد. از این ادوی ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه هریسه یا Harissa مخلوطی از فلفل های قرمز دودی است که به صورت گسترده در غذاهای تونسی و دیگر کشورهای شمالی قاره آفریقا محبوب می باشد. از این ادوی ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه دوکاه یا Dukkah یک مخلوط مصری از دانه� ها و ادویه جات مختلفی مانند: فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٣

ادویه دوکاه یا Dukkah یک مخلوط مصری از دانه ها و ادویه جات مختلفی مانند: فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد

پیشنهاد
٠

. ترکیبات ادویه بربره یا berbere شامل هل، شنبلیله، زیره، زنجبیل، چیلی و پاپریکا می باشد.

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه بربره یا Berbere یک چاشنی آفریقایی علی الخصوص اتیوپی بوده و ترکیبی از ادویه های تند، تلخ و شیرین است که در کشورهای دیگری همچون سومالی، جیبوتی و ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه بربره یا Berbere یک چاشنی آفریقایی علی الخصوص اتیوپی بوده و ترکیبی از ادویه های تند، تلخ و شیرین است که در کشورهای دیگری همچون سومالی، جیبوتی و ...

پیشنهاد
٠

گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک شماره پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و اندکی روغن روی حرارت ملایم گاز به ...

پیشنهاد
٠

مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی : گوشت قرمز 6۰۰ گرم میوه به متوسط 4 شماره نخود 5۰۰ گرم جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی متوسط ۵ شماره سی ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

نوعی خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته میشود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی به نام راس الحانوت بهره گیری می شود.

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

طاجین ظرفی هست که خورش را در آن درست می کنند. در مراکش در ان طاجین گوشت و به درست می کنند.

پیشنهاد
٠

پودر زیره 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری تخم گشنیز خرد شده 1/2 ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
١

ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...

پیشنهاد
٠

مواد اولیه این ادویه شامل : پودر انبه ترش خشک شده 4 قاشق چایخوری زیره سبز بو داده3 قاشق چایخوری نمک سیاه 3 قاشق چایخوری نمک 3 قاشق چایخوری تخم گشنیز ...

پیشنهاد
٠

چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان ودر ترشی های پاکستانی استفاده میشود

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان در ترشی های پاکستانی استفاده میشود

پیشنهاد
٠

مواد لازم جوز هندی 2 عدد اَنیسون یا بادیان 3 عدد فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری زیره سبز 4 قاشق چایخوری زردچوبه 3 قاشق چایخوری هل 3 قاشق چایخوری فل ...

پیشنهاد
٠

ترکیب ادویه گرام ماسالا بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد ، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده ...

تاریخ
٥ سال پیش
پیشنهاد
٠

ادویه گرام ماسالا یا گراماسالا یکی از معروف ترین ادویه های هندی است و در اغلب غذاها مصرف میشود و می توانید آن را در بعضی فروشگاه ها به صورت آماده پید ...