پیشنهادهای علی سیریزی (٧,٣١٥)
ادویه روباه خشک یافرش خشک و به انگلیسی Dry Rub یک ادویه از شهر کانزاس است. این ادویه ترکیبی از شکر قهوه ای، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر می باش ...
ادویه روباه خشک یا فرش خشک Dry Rub یک ادویه از شهر کانزاس است. این ادویه ترکیبی از شکر قهوه ای، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر می باشد. کافیست ای ...
ادویه روباه خشک یا فرش خشک ( ( Dry Rub ) ) یک ادویه از شهر کانزاس است. این ادویه ترکیبی از شکر قهوه ای، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر می باشد. ک ...
ادویه زعتر یا Za’atar ادویه ای معطر و تند بوده که یک ترکیب خاص داشته و خاص منطقه خاورمیانه علی الخصوص کشورهایی مانند لبنان و سوریه می باشد. اجزای آن ...
ادویه زعتر یا Za’atar ادویه ای معطر و تند بوده که یک ترکیب خاص داشته و خاص منطقه خاورمیانه علی الخصوص کشورهایی مانند لبنان و سوریه می باشد. اجزای آن ...
Baharat یا بهارات یک ادویه همه کاره در غذاهای خاورمیانه که عموماً از فلفل سیاه، زیره، دارچین، میخک، هل، گشنیز، جوز، زردچوبه، زعفران و زنجبیل تشکیل شد ...
Baharat یا بهارات یک ادویه همه کاره در غذاهای خاورمیانه که عموماً از فلفل سیاه، زیره، دارچین، میخک، هل، گشنیز، جوز، زردچوبه، زعفران و زنجبیل تشکیل شد ...
Baharat یا بهارات یک ادویه همه کاره در غذاهای خاورمیانه که عموماً از فلفل سیاه، زیره، دارچین، میخک، هل، گشنیز، جوز، زردچوبه، زعفران و زنجبیل تشکیل شد ...
ادویه جرک یا Jerk یک ادویه ترکیبی جامائیکایی است که از فلفل سیاه و قرمز، فلفل شیرین، دارچین، آویشن، جوز هندی و سیر تشکیل میشود.
ادویه جرک یا Jerk یک ادویه ترکیبی جامائیکایی است که از فلفل سیاه و قرمز، فلفل شیرین، دارچین، آویشن، جوز هندی و سیر تشکیل می شود.
ادویه پودر چیلی: این ادویه ترکیبی از ادویه های استفاده شده در غذاهای کشورهای آمریکای لاتین مانند: چیلی آنچو، فلفل قرمز، زیره و پونه مکزیکی است.
ادویه ادوبو یا Adobo یک ادویه همه کاره است که گوشت را قبل از گریل کردن با آن ترکیب می کنند. ادوبو مخلوطی از پودر سیر، پودر پیاز، پونه، نمک، فلفل و گا ...
ادویه ادوبو یا Adobo یک ادویه همه کاره است که گوشت را قبل از گریل کردن با آن ترکیب می کنند. ادوبو مخلوطی از پودر سیر، پودر پیاز، پونه، نمک، فلفل و گا ...
ادویه Panch Phoron یکی دیگر از طعم دهنده های هندی بوده که در کشورهای بنگلادش، نپال و جنوب هند بیشتر مورد پسند است. این ادویه از ترکیب پنج دانه شنبلیل ...
ادویه Panch Phoron یکی دیگر از طعم دهنده های هندی بوده که در کشورهای بنگلادش، نپال و جنوب هند بیشتر مورد پسند است. این ادویه از ترکیب پنج دانه شنبلیل ...
ادویه Garam Masala: واژه Garam به معنی گرم است و معمولاً از ترکیب ادویه های گرم مانند: دارچین و هل ساخته میشود. ترکیبات این ادویه در مناطق مختلف جهان ...
ادویه چات ماسالا یا Chaat Masala که یک ادویه ترکیبی در کشور هندوستان بوده و در کشورهای هند، بنگلادش و پاکستان بسیار مورد استفاده می باشد. ترکیبات این ...
ادویه Quatre Epices: یک ادویه ترکیبی از دستورالعمل های غذایی کشور فرانسه می باشد؛ این ادویه فرانسوی عموماً از ترکیب فلفل سیاه و یا سفید، میخک، جوز هن ...
ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...
ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...
ادویه Khmeli Suneli: این ادویه در اصل گرجستانی بوده و از ادویه های گرم و تند همچون شنبلیله، گشنیز، مرزه، دارچین، میخک و دانه های فلفل سیاه تولید می ش ...
ادویه Herbes de Provence : این ادویه از ترکیب فصلی بسیاری از گیاهان و به ویژه گیاهانی که در جنوب فرانسه بسیار فراوان هستند، ساخته می شود. این ترکیب ش ...
ادویه Herbes de Provence : این ادویه از ترکیب فصلی بسیاری از گیاهان و به ویژه گیاهانی که در جنوب فرانسه بسیار فراوان هستند، ساخته می شود. این ترکیب ش ...
ادویه Fines Herbes یکی از ترکیبات دستورالعمل های آشپزی در کشورهای اروپایی می باشد و از ترکیب چهار گیاه خشک یا تازه مانند جعفری فرنگی، پیازچه، ترخون و ...
ادویه Togarashi نیز یک ادویه ژاپنی بوده و از موادی همچون فلفل چیلی، پوست مرکبات، دانه های کنجد و جلبک های دریایی ساخته شده است.
ادویه Gomasio که یک ادویه ژاپنی است و از دانه کنجد برشته شده و نمک با دانه های بزرگ تولید می شود. همچنین این ادویه با برنج بسیار خوشمزه است.
ادویه Gomasio که یک ادویه ژاپنی است و از دانه کنجد برشته شده و نمک با دانه های بزرگ تولید می شود. همچنین این ادویه با برنج بسیار خوشمزه است.
پنج ادویه چینی: اگر می خواهید طعم واقعی غذاهای آسیایی را بچشید حتما باید یک بار این ادویه را به دستورالعمل های غذایی خود اضافه کنید. این ادویه از 5 م ...
. برخی از ادویه های تشکیل دهنده هریسه فلفل قرمز، دانه های گشنیز، زیره سبز، زیره سیاه، پیاز، سیر و چیلی می باشد.
ادویه هریسه یا Harissa مخلوطی از فلفل های قرمز دودی است که به صورت گسترده در غذاهای تونسی و دیگر کشورهای شمالی قاره آفریقا محبوب می باشد. از این ادوی ...
فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد
ادویه هریسه یا Harissa مخلوطی از فلفل های قرمز دودی است که به صورت گسترده در غذاهای تونسی و دیگر کشورهای شمالی قاره آفریقا محبوب می باشد. از این ادوی ...
ادویه دوکاه یا Dukkah یک مخلوط مصری از دانه� ها و ادویه جات مختلفی مانند: فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد
ادویه دوکاه یا Dukkah یک مخلوط مصری از دانه ها و ادویه جات مختلفی مانند: فندق، دانه کنجد، گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، نمک دریا و زیره می باشد
. ترکیبات ادویه بربره یا berbere شامل هل، شنبلیله، زیره، زنجبیل، چیلی و پاپریکا می باشد.
ادویه بربره یا Berbere یک چاشنی آفریقایی علی الخصوص اتیوپی بوده و ترکیبی از ادویه های تند، تلخ و شیرین است که در کشورهای دیگری همچون سومالی، جیبوتی و ...
ادویه بربره یا Berbere یک چاشنی آفریقایی علی الخصوص اتیوپی بوده و ترکیبی از ادویه های تند، تلخ و شیرین است که در کشورهای دیگری همچون سومالی، جیبوتی و ...
گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک شماره پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و اندکی روغن روی حرارت ملایم گاز به ...
مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی : گوشت قرمز 6۰۰ گرم میوه به متوسط 4 شماره نخود 5۰۰ گرم جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی متوسط ۵ شماره سی ...
نوعی خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته میشود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی به نام راس الحانوت بهره گیری می شود.
طاجین ظرفی هست که خورش را در آن درست می کنند. در مراکش در ان طاجین گوشت و به درست می کنند.
پودر زیره 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری تخم گشنیز خرد شده 1/2 ...
ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...
ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ...
مواد اولیه این ادویه شامل : پودر انبه ترش خشک شده 4 قاشق چایخوری زیره سبز بو داده3 قاشق چایخوری نمک سیاه 3 قاشق چایخوری نمک 3 قاشق چایخوری تخم گشنیز ...
چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان ودر ترشی های پاکستانی استفاده میشود
چات ماسالا نیز ادویه ای هندی است اما در پاکستان در ترشی های پاکستانی استفاده میشود
مواد لازم جوز هندی 2 عدد اَنیسون یا بادیان 3 عدد فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری زیره سبز 4 قاشق چایخوری زردچوبه 3 قاشق چایخوری هل 3 قاشق چایخوری فل ...
ترکیب ادویه گرام ماسالا بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد ، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده ...
ادویه گرام ماسالا یا گراماسالا یکی از معروف ترین ادویه های هندی است و در اغلب غذاها مصرف میشود و می توانید آن را در بعضی فروشگاه ها به صورت آماده پید ...