پواچا

دانشنامه عمومی

پوآچا. پوآچا یا پوغاچا نوعی پیراشکی است که در انواع مختلفی در بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، کرواسی، اسلونی، مقدونیه، صربستان، مونته نگرو، مجارستان، یونان ( Μπουγάτσα ) ، ترکیه پخته و خورده می شود و در اتریش نیز pogatschen خوانده می شود. گاهی داغ به عنوان پیش غذا و به جای نان سرو می شود. پوآچای داغ با پنیر فتا یک غذای مخصوص خوش مزه در ترکیه و بلغارستان است.
خمیر پوآچای توپی ترکیه را با آرد، تخم مرغ، روغن و ماست تهیه می کنند. مواد از پیش آماده شده را داخل خمیر قرار می دهند و آن را به شکل توپ های کوچک درمی آورند و در فر می پزند.
برای مواد داخل پوآچای توپی بسته به ذائقه می توان مثلاً از گوشت چرخ کرده با فلفل دلمه یا سوسیس و پنیر پیتزا یا ترکیبات غیرگوشتی مثل پوره سیب زمینی پخته شده همراه جعفری یا هر ترکیب مناسب دیگر استفاده کرد.
عکس پوآچاعکس پوآچا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس