مزه شیرین

دانشنامه عمومی

شیرین بودن یکی از مزه های پنج گانه است که اغلب در دنیا تجربه ای لذت بخش قلمداد می شود. این مزه را بیش از هر چیز با غذاهایی که شامل مقدار زیادی کربوهیدرات ساده مثل شکر هستند، همبسته می دانند.
اکثر نوزادان از هنگام تولد مزه شیرینی را ترجیح می دهند؛ شاید به این علت که مزه شیر کمی شیرین است و او باید آن را دوست داشته باشد. [ ۱]
صدمه به عصب موجب حس پیوسته مزه شیرین در دهان می شود. افرادی که دچار تشنج یا سکته مغزی می شوند، ممکن است اختلال حسی شان برروی حس های دیگر از جمله چشایی و بویایی اثر بگذارد. پیامد این صدمه پیچیده است و ممکن است در هر مورد متفاوت باشد. در بسیاری از موارد ممکن است افراد در دهان مزه شیرینی احساس کنند. [ ۲]
عکس مزه شیرینعکس مزه شیرینعکس مزه شیرین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس