سوکی یاکی

دانشنامه عمومی

سوکی یاکی ( به ژاپنی: すき焼き sukiyaki ) یکی از غذاهای آشپزی ژاپنی است. در تهیهٔ این غذا نخست گوشت به همراه سایر مواد کمی سرخ شده و سپس توسط آب پزی ملایم پخته می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر.
گوشت نازک برش گاو ۴۰۰ گرم
تره فرنگی ۲ ساقه
کُون نیاکو یک بسته
شیتاکه ۱۲ عدد
توفو یک بسته
• شون گیکو ( گلی از خانواده گل ستاره ای ها )
• در صورت تمایل سبزیجات مختلف مانند اِنوکی تاکه، گوبو، سیب زمینی
چاشنی ها
داشی یک دوم پیمانه
شویو یک دوم پیمانه
میرین سه قاشق بزرگ
شکر سه قاشق بزرگ
ساکه مخصوص غذا ۴ قاشق بزرگ. ( این نوع ساکه چون دارای نمک است نباید بیش از حد بکار رود. )
تخم مرغ خام بهم زده شده، هر نفر یک دانه
طرز تهیه:
• مواد را به اندازه مناسب بریده شوند.
چاشنی ها را با هم مخلوط کرده در قابلمه ای کم عمق ریخته می شود سپس مواد را اضافه کرده تا پخته شود.
• مواد را در داخل تخم مرغ خام بهم زده شده، فرو برده، سرو می شود.
• به سوپ می توان اودون اضافه کرد.
عکس سوکی یاکی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس