سوکی یاکی ( به ژاپنی: すき焼き sukiyaki ) یکی از غذاهای آشپزی ژاپنی است. در تهیهٔ این غذا نخست گوشت به همراه سایر مواد کمی سرخ شده و سپس توسط آب پزی ملایم پخته می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر.
• گوشت نازک برش گاو ۴۰۰ گرم
• تره فرنگی ۲ ساقه
• کُون نیاکو یک بسته
• شیتاکه ۱۲ عدد
• توفو یک بسته
• شون گیکو ( گلی از خانواده گل ستاره ای ها )
• در صورت تمایل سبزیجات مختلف مانند اِنوکی تاکه، گوبو، سیب زمینی
چاشنی ها
• داشی یک دوم پیمانه
• شویو یک دوم پیمانه
• میرین سه قاشق بزرگ
• شکر سه قاشق بزرگ
• ساکه مخصوص غذا ۴ قاشق بزرگ. ( این نوع ساکه چون دارای نمک است نباید بیش از حد بکار رود. )
• تخم مرغ خام بهم زده شده، هر نفر یک دانه
طرز تهیه:
• مواد را به اندازه مناسب بریده شوند.
• چاشنی ها را با هم مخلوط کرده در قابلمه ای کم عمق ریخته می شود سپس مواد را اضافه کرده تا پخته شود.
• مواد را در داخل تخم مرغ خام بهم زده شده، فرو برده، سرو می شود.
• به سوپ می توان اودون اضافه کرد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمواد لازم برای ۴ نفر.
• گوشت نازک برش گاو ۴۰۰ گرم
• تره فرنگی ۲ ساقه
• کُون نیاکو یک بسته
• شیتاکه ۱۲ عدد
• توفو یک بسته
• شون گیکو ( گلی از خانواده گل ستاره ای ها )
• در صورت تمایل سبزیجات مختلف مانند اِنوکی تاکه، گوبو، سیب زمینی
چاشنی ها
• داشی یک دوم پیمانه
• شویو یک دوم پیمانه
• میرین سه قاشق بزرگ
• شکر سه قاشق بزرگ
• ساکه مخصوص غذا ۴ قاشق بزرگ. ( این نوع ساکه چون دارای نمک است نباید بیش از حد بکار رود. )
• تخم مرغ خام بهم زده شده، هر نفر یک دانه
طرز تهیه:
• مواد را به اندازه مناسب بریده شوند.
• چاشنی ها را با هم مخلوط کرده در قابلمه ای کم عمق ریخته می شود سپس مواد را اضافه کرده تا پخته شود.
• مواد را در داخل تخم مرغ خام بهم زده شده، فرو برده، سرو می شود.
• به سوپ می توان اودون اضافه کرد.
wiki: سوکی یاکی