سوپ نان یک سوپ ساده است که عمدتاً از نان بیات تشکیل شده است. تنوع در بسیاری از کشورها وجود دارد، و اغلب در طول چله روزه مصرف می شود. هم ممکن است از نان قهوه ای و هم نان سفید استفاده شود. [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴]
اساس سوپ نان به طور سنتی یا گوشتابه یا آب سبزیجات است. [ ۵] [ ۶] [ ۷] کمتر با آب ماهی درست می شود. [ ۸] برای تهیه این غذا، نان را یا تکه تکه می کنند و مستقیماً داخل گوشتابه می ریزند یا با پیاز و ادویه در گوشتابه می پزند و سپس پوره می کنند.
در برخی از نسخه ها بیکن، تخم مرغ و خامه اضافه می شود، برخی دیگر سوسیس جگر یا سوسیس خون. یک نسخهٔ معمول این سوپ، از ظرف از گوشتابهٔ باقی مانده از خیساندن سوسیس در حین قصابی خانگی گوشت خوک تهیه می شود. سپس سوپ به طور سنتی با مرزنگوش چاشنی می شود. در یک نوع ایتالیایی از این سوپ، میلیفانتی، از تخم مرغ و پنیر پارمیجانو نیز استفاده می شود. برخی از انواع نیز حاوی شراب هستند. [ ۹] نسخه های دیگر، روستایی تر، حاوی مالت یا آبجو هستند. [ ۱۰] [ ۱۱]
برویس نوعی سوپ نان است که با غذاهای شمال انگلستان مرتبط است. در اصل اصطلاحی برای نان آغشته به تکه های گوشت بود، آبجو برای آبگوشت های غلیظ شده با نان ( یا گاهی بلغور جو دوسر ) استفاده می شد. غذای مشابهی در آشپزی نیوانگلند با نرم کردن نان چاودار یا نان قهوه ای بوستون با شیر و شربت افرا درست می شد.
• آکوردا در آشپزی پرتغالی
• آکواکوتا که با عنوان پانکوتا نیز شناخته می شود.
• Brotsuppe در آشپزی آلمانی
• Ollebrod در آشپزی دانمارکی
• پاپا آل پومودورو
• ریبولیتا در آشپزی ایتالیایی
• Sopa de ajo در آشپزی اسپانیایی
• سوپ درد در آشپزی هائیتی
• Tyurya در آشپزی روسی
• Wodzianka در آشپزی لهستانی ( آشپزی سیلزیایی و لهستان مرکزی )
• Velija Loksy در آشپزی اسلواکی
• پائومو در آشپزی چینی

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاساس سوپ نان به طور سنتی یا گوشتابه یا آب سبزیجات است. [ ۵] [ ۶] [ ۷] کمتر با آب ماهی درست می شود. [ ۸] برای تهیه این غذا، نان را یا تکه تکه می کنند و مستقیماً داخل گوشتابه می ریزند یا با پیاز و ادویه در گوشتابه می پزند و سپس پوره می کنند.
در برخی از نسخه ها بیکن، تخم مرغ و خامه اضافه می شود، برخی دیگر سوسیس جگر یا سوسیس خون. یک نسخهٔ معمول این سوپ، از ظرف از گوشتابهٔ باقی مانده از خیساندن سوسیس در حین قصابی خانگی گوشت خوک تهیه می شود. سپس سوپ به طور سنتی با مرزنگوش چاشنی می شود. در یک نوع ایتالیایی از این سوپ، میلیفانتی، از تخم مرغ و پنیر پارمیجانو نیز استفاده می شود. برخی از انواع نیز حاوی شراب هستند. [ ۹] نسخه های دیگر، روستایی تر، حاوی مالت یا آبجو هستند. [ ۱۰] [ ۱۱]
برویس نوعی سوپ نان است که با غذاهای شمال انگلستان مرتبط است. در اصل اصطلاحی برای نان آغشته به تکه های گوشت بود، آبجو برای آبگوشت های غلیظ شده با نان ( یا گاهی بلغور جو دوسر ) استفاده می شد. غذای مشابهی در آشپزی نیوانگلند با نرم کردن نان چاودار یا نان قهوه ای بوستون با شیر و شربت افرا درست می شد.
• آکوردا در آشپزی پرتغالی
• آکواکوتا که با عنوان پانکوتا نیز شناخته می شود.
• Brotsuppe در آشپزی آلمانی
• Ollebrod در آشپزی دانمارکی
• پاپا آل پومودورو
• ریبولیتا در آشپزی ایتالیایی
• Sopa de ajo در آشپزی اسپانیایی
• سوپ درد در آشپزی هائیتی
• Tyurya در آشپزی روسی
• Wodzianka در آشپزی لهستانی ( آشپزی سیلزیایی و لهستان مرکزی )
• Velija Loksy در آشپزی اسلواکی
• پائومو در آشپزی چینی


wiki: سوپ نان