اشپزی اسپانیایی

دانشنامه عمومی

آشپزی اسپانیایی. آشپزی اسپانیایی ( انگلیسی: Spanish cuisine ) شامل شیوه و سنت های پخت و پز اسپانیا است. روغن زیتون ( که اسپانیا بزرگ ترین تولیدکننده آن است ) به شدت در آشپزی اسپانیایی استفاده می شود. [ ۱] [ ۲] این روغن مبنای بسیاری از سس های سبزیجات ( که در اسپانیا به نام سوفریتوس معروف هستند ) را تشکیل می دهد. [ ۳] سبزی های جعفری، مرزنگوش، رزماری و آویشن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. [ ۴] استفاده از سیر به عنوان ماده غذایی «مشترک در تمام پخت و پزهای اسپانیایی» مورد توجه قرار گرفته است. [ ۵] بیشترین گوشت های مورد استفاده در آشپزی اسپانیایی مرغ، خوک، گوسغند و گوساله هستند. [ ۶] هم چنین ماهی و مواد غذایی دریایی به طور مرتب مصرف می شوند. [ ۶]
عکس آشپزی اسپانیاییعکس آشپزی اسپانیایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس