سامبال
شهر سامبال ( به انگلیسی: Sambhal ) با جمعیت ۲۰۸٫۰۲۴ نفر در ایالت اوتار پرادش در کشور هند واقع شده است.
شهر سامبال ( به انگلیسی: Sambhal ) با جمعیت ۲۰۸٫۰۲۴ نفر در ایالت اوتار پرادش در کشور هند واقع شده است.
wiki: سامبال
سامبال (سس). سامبال ( انگلیسی: Sambal ) یک سس تند یا عصاره اندونزیایی است، که به طور معمول از مخلوط کردن انواع فلفل تند با مواد فرعی همچون سس میگو، سیر، زنجبیل، شالت، پیازچه، شکر پالم و آبلیمو تهیه می شود. کلمه سامبال از زبان اندونزیایی با منشأ کلمه زبان جاوه ای ( sambel ) گرفته شده است. [ ۱] مبدأ این خوراکی از آشپزی سنتی اندونزیایی است، ضمن اینکه بخش جداناپذیر از آشپزی سنگاپوری، مالزیایی، برونئی و سریلانکایی می باشد. [ ۲] هم چنین به واسطهٔ جوامع اندونزی خارج از کشور، در هلند و سورینام شیوع پیدا کرده است. [ ۳]
سبک های گوناگون تهیه سامبال، به طور معمول به عنوان چاشنی های تند در کنار غذاهایی همانند لالاب ( سبزیجات خام ) ( lalab ) ، ایکان باکار ( ماهی کبابی ) ، ایکان گورنگ ( ماهی سوخاری ) ، آیام گورنگ ( مرغ سوخاری ) ، آیام پنیت ( مرغ ریز ریز شده ) ( ayam penyet ) ، ایگا پنیت ( دنده کباب گوشت گاو ) ( iga penyet ) و سوپ های مختلف سوتو ارائه می شود. در اندونزی، ۲۱۲ نوع سامبال وجود دارد، [ ۴] که خاستگاه بیشتر آنها در جاوه می باشد. [ ۵]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسبک های گوناگون تهیه سامبال، به طور معمول به عنوان چاشنی های تند در کنار غذاهایی همانند لالاب ( سبزیجات خام ) ( lalab ) ، ایکان باکار ( ماهی کبابی ) ، ایکان گورنگ ( ماهی سوخاری ) ، آیام گورنگ ( مرغ سوخاری ) ، آیام پنیت ( مرغ ریز ریز شده ) ( ayam penyet ) ، ایگا پنیت ( دنده کباب گوشت گاو ) ( iga penyet ) و سوپ های مختلف سوتو ارائه می شود. در اندونزی، ۲۱۲ نوع سامبال وجود دارد، [ ۴] که خاستگاه بیشتر آنها در جاوه می باشد. [ ۵]
wiki: سامبال (سس)