مرغ سوخاری

دانشنامه عمومی

مرغ سوخاری نوعی خوراک است که با تکه های مرغ به ویژه جوجه های گوشتی تهیه می شود. برای پخت این خوراک مرغ را در آرد سوخاری قرار می دهند، سپس آن را در آب سرد قرار میدهند و در آرد سوخاری میگذارند و در آخر در روغن سرخ می کنند، این خوراک بسیار خوشمزه و لذیذ است. دلیل گذاشتن در آب یخ سبب پولکی شدن مرغ و ترد شدن آن میشود.
عکس مرغ سوخاریعکس مرغ سوخاری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس