دیپ

لغت نامه دهخدا

دیپ. [ ی ِ ] ( اِخ ) شهری است در ولایت سن ماریتیم در شمال فرانسه در نرماندی کنار دریای مانش واقع است و در حدود 26427 تن سکنه دارد. در جنگ جهانی دوم قوای متفقین در اینجا پیاده شدند. ( از دایرة المعارف فارسی ).

فرهنگ فارسی

کرسی آندریسمان ( سن ماریتیم ) واقع در ساحل مانش ۲۶۱۱۱ سکنه . بندریست تجاری و مرکز صید کشتی سازی روغن گیری و مصنوعات دارویی .

دانشنامه عمومی

بستهٔ ردیفی دوطرفه ( به انگلیسی: Dual in - line package ) یا مخفف دیپ ( به انگلیسی: DIP ) نوعی بسته بندی تراشه است که معمولاً مستطیل مانند است و پایه های تراشه در دو طرف بسته در طول های مستطیل جای می گیرند. این بسته ها ممکن است از جنس پلاستیک، سرامیک یا فلز باشند. [ ۱] دیپ هایی که از خمیر پلاستیکی مانند اپوکسی ساخته می شوند با نام PDIP و مدل هایی که از جنس سرامیک هستند با نام CERDIP شناخته می شوند. تعداد پایه های این نوع بسته ها بین ۸ تا ۶۴ پایه متغیر است. پایه ها با گام های ۲٫۵۴ میلی متری ( ۱۰۰ میل ) در کنار هم قرار می گیرند. [ ۲]
این نوع بسته بندی ها رفته رفته جای خود را به بسته بندی های SOP و QSOP و SSOP می دهند که نصب شان ساده تر است. [ ۳]
عکس دیپعکس دیپ

دیپ (سس). دیپ ( انگلیسی: dip ) یا سس غوطه وری ( انگلیسی: Dipping sauce ) [ نیازمند منبع] چاشنی رایج برای بسیاری از انواع غذاها است. دیپ برای افزودن مزه یا بافت به یک غذا مانند نان پیتا، دامپلینگ، تردک، تره بار خام خرد شده، میوه ها، غذاهای دریایی، تکه های مکعبی گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، چیپس تورتیلا، فلافل، و گاهی حتی ساندویچ های کامل استفاده می شود. برخلاف سایر سس ها، به جای استفاده از سس روی غذا، معمولاً غذا را در سس قرار می دهند یا در آن فرو می برند.
دیپ ها معمولاً برای لقمک ها، پیش غذاها و سایر انواع غذا استفاده می شود. دیپ های ضخیم، بر پایه خامه ترش، کرم فریش، شیر، ماست، سس مایونز، پنیر نرم یا لوبیا می باشند و جزء اصلی غذاهای آمریکایی و ضخیم تر از پخشینه ها هستند که می توان آن ها را برای ایجاد دیپ رقیق کرد.
دیپ ها به اشکال مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و هزاران سال است که مردم از سس ها برای غوطه وری استفاده می کنند. [ ۱]
برخی از انواع دیپ عبارتند از:
• بابا غنوج، دیپ ساخته شده از بادمجان، محبوب در شرق مدیترانه و بخش هایی از جنوب آسیا
کچاپ موز، چاشنی فیلیپینی ساخته شده از موز؛ مشابه کچاپ گوجه فرنگی استفاده می شود
• سس تنوری، اغلب برای گوشت های کبابی و سرخ شده در ایالات متحده آمریکا استفاده می شود
• سس پنیرآبی، معمولاً به عنوان دیپ برای تره بار خام یا بوفالو وینگز استفاده می شود
• رایو، به عنوان دیپ برای گوشت و دیم سام استفاده می شود
• چتنی، با تنقلاتی مانند سمبوسه و پاکوره سرخ شده، دوسا و ادلی استفاده می شود
• کچاپ کاری، شکل تندتر سس کچاپ است
• سس ماهی، در غذاهای جنوب شرقی آسیا به عنوان خوراکی برای تنقلات و سایر غذاها استفاده می شود
• فوندو، یک سس پنیر آب شده
• سس گریوی، به عنوان دیپ برای نان، مانند غذاهای مغربی استفاده می شود
• عسل، یک دیپ متداول برای مرغ و بیسکویت
• خردل، دانه های آسیاب شده گیاه خردل؛ انواع آن در غذاهای آسیایی استفاده می شود
• سس ترب کوهی، اغلب با ترب کوهی مخلوط با خامه ترش و یا سس مایونز
• سس تند، یا سس چیلی، یک دیپ تند تهیه شده از فلفل
• حمص ( خوراک ) ، یک دیپ مخصوص منطقه شام شامل نخود آسیاب شده و ارده کنجد با ادویه جات و آب لیمو
• کچاپ یا سس گوجه فرنگی، اغلب با سیب زمینی سرخ کرده، پیاز حلقه ای و طیف گسترده ای از غذاها استفاده می شود
• سس مارینارا، یک سس گوجه فرنگی که با نان، پیتزا و غیره سرو می شود
• سس مایونز، اساس بسیاری از دیپ ها، به تنهایی یک دیپ مورد استفاده برای مرغ سرد، سبزیجات، سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای دریایی
• سس نعنا، سسی که با برگ های آسیاب شده نعناع و سرکه یا ماست درست می شود
• ناچوز، برای فرو بردن چیپس تورتیلا
• سس آلو، برای فرو بردن رشته فرنگی سرخ شده، پیراشکی و سایر غذاها استفاده می شود
• سس سالسا، اغلب با چیپس تورتیلا استفاده می شود
• خامه ترش، به تنهایی یا همراه با سس مایونز یا مواد دیگر، یک روش معمول برای چیپس سیب زمینی است
• سس سویا، که اغلب در نعلبکی های کوچک برای غوطه ور کردن انواع غذاهای آسیای شرقی سرو می شود. برای سوشی و ساشی می، واسابی آماده شده با آن مخلوط می شود
سس سیراچا
• سس تارتار، اغلب همراه غذاهای دریایی استفاده می شود
• سرکه، برای گوشت های کبابی و خرچنگ های بخارپز استفاده می شود. سرکه بالزامیک نیز معمولاً به عنوان سس دیپ برای نان استفاده می شود
عکس دیپ (سس)عکس دیپ (سس)عکس دیپ (سس)عکس دیپ (سس)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

دیِپ (Dieppe)
دیِپ
بندری در کنار دریای مانشو تفریحگاهی در مصبرود آرک، در ولایت سن ـ ماریتیم، در شمال فرانسه، به فاصلۀ ۵۳ کیلومتری شمال روآن. ۳۴,۶۰۰ نفر جمعیت دارد (۱۹۹۹). مرکز داد و ستد ماهی و میوه است و صنایع کشتی سازی، ماهی گیری، دارو سازی و صنایع سبک دارد. کشتی های مسافری از این بندر به مقصد نیوهیون، در انگلستان، حرکت می کنند. درخلال جنگ صدساله، انگلستان دیپ را از ۱۴۲۰ تا ۱۴۳۵م در اشغال داشت، اما در قرن ۱۶ این شهر یکی از مهم ترین بندرهای فرانسه بود. در جنگ های مذهبی فرانسه، دژ مستحکم هوگنوها بود و با لغو فرمان نانت در ۱۶۸۵ از رونق افتاد. در جنگ جهانی دوم به شدت آسیب دید.

پیشنهاد کاربران

بپرس