خامه ترش


معنی انگلیسی:
crme frache

دانشنامه عمومی

خامه ترش یک فراورده لبنی است که از تخمیر خامه معمولی، توسط نوعی خاص از باکتری که سبب ایجاد اسید لاکتیک در خامه ( معمولی ) می شود، تولید می گردد. [ ۱] کشت باکتری در فرایند مذکور که سبب ترش و غلیظ شدن خامه می گردد می تواند به صورت طبیعی یا با دخالت عامل انسانی صورت گیرد. نام این نوع خامه از تولید اسید لاکتیک در نتیجه تخمیر باکتری، منشأ می گیرد که فرایند ترش شدن نامیده می شود. طعم و مزه این نوع خامه، ترش ملایم است.
عکس خامه ترشعکس خامه ترش
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس