بادام هندی

/bAdAmhendi/

لغت نامه دهخدا

بادام هندی.[ م ِ هَِ ] ( ترکیب وصفی ، اِ مرکب ) از درختان میوه و زینتی است که از خارج وارد کشور شده و در باغهای بندرعباس و چاه بهار کاشته شده است. ( درختان جنگلی ایران ثابتی چ 1326 هَ. ش. دانشگاه طهران ص 49 ). کارون زنگی. لوز هندی. بیدام.

فرهنگ فارسی

( اسم ) درختی از تیر. هلیله ها که اصل آن از هند و آفریقاست . میو. آن مانند میو. هلیله در تداوی بعنوان تقویت و ضد اسهال مصرف میشود . از ساق. آن صمغی استخراج میکنند که برای جلو گیری از اسهال مصرف میگردد و ریشه اش نیز همین اثر را در تداوی دارد . از گونه ای از این گیاه اسانسی استخراج میشود که تمام خواص اسانس بنژوئن را دارد . این درخت در جنوب ایران جزو درختان زینتی ( خصوصا در باغهای بندر عباس ) کاشته میشود بیدام گارون زنگی لوزهندی .

فرهنگ عمید

درختی با برگ های بیضی شکل و گل های سفید که مصرف دارویی دارد.

دانشنامه عمومی

بادام هندی ( نام علمی: Anacardium occidentale ) درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا ارتفاع ۱۴ متر رشد کند. دانهٔ آجیلی بادام هندی برخلاف سایر دانه های آجیلی، حاوی نشاسته به میزان ۱۰ درصد وزن خود است. این موضوع باعث می شود که با جذب آب بتواند باعث تغلیظ سوپ و آبگوشت و دسرهای سنتی حاوی شیر شود. بادام هندی سرشار از کالری است، به طوری که هر یکصد گرم از آجیل بادام هندی حاوی ۵۵۳ کیلوکالری انرژی است.
دانه های بادام هندی را در حالت نارس و زمانی که پوسته اش کاملاً سخت نشده و سبز است، برداشت می کنند. در این حالت، پوستهٔ بذر نسبتاً نرم است و آن را با چاقو بریده، مغز میوه را خارج می سازند. البته آن ها در این حالت هم برای پوست بدن، سوزش آور هستند؛ از این رو در همهٔ مراحل باید از دستکش استفاده شود. مغزهای نارس را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا آثار مضر آن از بین برود. چنین دانه هایی را در مناطقی از هندوستان همراه با نارگیل رنده شده و سبزیجات و فلفل تند و خاک رُس مصرف می کنند. [ نیازمند منبع]
بذرهای به زمین افتادهٔ بادام هندی در شرایط مرطوب و بارانی، پس از چند روز شروع به جوانه زدن و تولید ساقه چه هایی می کنند که توسط باغداران جمع آوری و به صورت خام و پخته، به ویژه در ایالت «کرالا» ی هند مصرف می شوند.
بادام هندی در مناطق گرمسیر رشد می کند. این آجیل در واقع یک میوه است که توسط درختی همیشه سرسبز تولید می شود. این درخت می تواند سیب بادام هندی نیز تولید کند و حداکثر ۱۴ متر رشد کند. دانه های بادام هندی را زمانی که هنوز سبز و نارس هستند برداشت می کنند. پس از برداشت به دلیل این که پوست میوه هنوز کاملاً سفت نشده آن را توسط یک چاقو می برند و مغز میوه را جداسازی می کنند. سپس مغز را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا اثرات مضر آن از بین برود و قابل مصرف شود. [ ۱]
• کاهش فشار خون بالا، کلسترول و چربی خون
• لاغری و کاهش وزن
• پیشگیری از گرفتگی رگ ها و سلامت قلب
• سم زدایی و درمان کبد چرب و بیماری های مربوط به کبد
• پیشگیری از تولید سنگ صفرا
• سرشار از آنتی اکسیدان و به همین سبب تأثیرگذار در پیشگیری از انواع سرطان
• سلامتی دهان، دندان و لثه ها
• بهبود دستگاه گوارش و کمک به گوارش غذا
• تقویت توانایی باروری در آقایان
• کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲
• محافظت از ماهیچه و استخوان ها
• کمک به بهبود فرایند خواب آرام و کافی
• درمان کم خونی
• سلامتی سیستم عصبی ( مغز و اعصاب )
• حفظ سلامت پوست و مو[ ۱]
عکس بادام هندی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

بادامِ هِندی (cashew)
بادامِ هِندی
بادامِ هِندی
درختی با نام علمی Anacardium occidentale، از خانوادۀ سماقیان، متعلق به امریکای استوایی. به فراوانی در هند و افریقا نیز کشت می شود. میوه ای سمّی و قلوه ای شکل تولید می کند که پس از بودادن خوردنی است.

پیشنهاد کاربران

🥜 نام انواع آجیل و خشکبار به انگلیسی:
✅ nuts = آجیل
✅ almond = بادام درختی
✅️ peanut / ground nut ( British ) = بادام زمینی
✅ cashew / cashew nut = بادام هندی
✅ walnut = گردو
...
[مشاهده متن کامل]

✅ hazelnut ( British ) / filbert ( American ) = فندق
✅ pistachio = پسته
✅ sunflower seeds = تخمه آفتاب گردان
✅ pumpkin seed / pepita = تخمه کدو
✅ chickpea ( British ) / garbanzo ( American ) / garbanzo bean ( American ) = نخود
✅ raisin = کشمش
✅ date = خرما
✅ flaxseed = تخم کتان، بذر کتان
✅ poppy seed = دانه خشخاش، شادانه
✅ sesame seed = دانه کنجد
✅ pine nut / pine kernel ( British ) = چلغوز، دانه صنوبر
✅ roasted watermelon seed = تخمه ژاپنی
✅ chestnut = شاه بلوط

cashew کشیو

بپرس