آشپزی اوکراینی. غذاهای اوکراینی مجموعه ای از سنت های مختلف آشپزی مردم اوکراین است که طی سالیان متمادی جمع شده اند. غذاها به شدت تحت تأثیر خاک غنی و چورنوزم قرار دارند که مواد تشکیل دهنده آن از آن می آیند و اغلب اجزای زیادی را درگیر می کنند. [ ۱]
غذای ملی اوکراین که غیرقابل انکار از این کشور سرچشمه می گیرد، سوپ برش است. با این حال، پیروگی و دلمه کلم پیچ نیز مورد علاقه ملی مردم اوکراین محسوب می شوند و یک وعده غذایی معمول در رستوران های سنتی اوکراین هستند. [ ۲]
غذاهای اوکراینی به دلیل وسعت کشور و منابع غذایی فراوان، انواع مختلفی از شاخه های غذایی ( کربوهیدرات، چربی، پروتئین، میوه و سبزیجات ) را در خود جای داده است. غذاهای سنتی اوکراینی غالباً یک فرایند پخت پیچیده را طی می کنند. در ابتدا آنها سرخ یا جوشانده می شوند، و سپس خورشت یا پخته می شوند. این متمایزترین ویژگی آشپزی اوکراینی است ". [ ۳]
محصولات نان و گندم برای غذاهای اوکراینی مهم است. تزیینات روی آن می تواند برای جشن ها کاملاً مفصل باشد.
• پیروگی ( همچنین pyrohy در برخی از مناطق غربی اوکراین ) : نوعی غذاست که از خمیر و یک عامل ورآورنده برای لایه بیرون آن استفاده می شود و داخل آن با توجه به منطقه مصرف آن می تواند با سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، پنیر خرد شده، پنیر مزرعه سفید، بیکن، قارچ، کلم سفید، اسفناج، سوسیس، کلم ترش و میوه یا دیگر مواد پر شده و سپس در روغن یا کره سرخ می شود یا در آب جوشانده می شود. [ ۴] [ ۵] با خامه ترش و کره یا شکر سرو می شود.
• پیراشکی: نان های پخته شده با مواد پر شده مختلف، مانند گوشت چرخ شده، جگر، تخم مرغ، برنج، پیاز، کلم سرخ شده یا کلم ترش، کوارک، گیلاس و غیره
• دلمه کلم پیچ: که معمولاً کلم پر شده هم نامیده می شود از یک بشقاب برگ کلم پر شده تشکیل می شود. این یک غذای مشترک میان اقوامی از بالکان، و همچنین سایر نقاط اروپا مانند فنلاند و سوئد و همچنین خاورمیانه است. در اروپا این غذا را بر پایه گوشتهایی نظیر گوشت گاو، گوشت گوسفند یا گوشت خوک، به همراه چاشنی هایی مانند سیر، پیاز و ادویه تهیه می کنند. علاوه بر آن از غلاتی مانند برنج و جو، تخم مرغ، قارچ و سبزیجات هم استفاده می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفغذای ملی اوکراین که غیرقابل انکار از این کشور سرچشمه می گیرد، سوپ برش است. با این حال، پیروگی و دلمه کلم پیچ نیز مورد علاقه ملی مردم اوکراین محسوب می شوند و یک وعده غذایی معمول در رستوران های سنتی اوکراین هستند. [ ۲]
غذاهای اوکراینی به دلیل وسعت کشور و منابع غذایی فراوان، انواع مختلفی از شاخه های غذایی ( کربوهیدرات، چربی، پروتئین، میوه و سبزیجات ) را در خود جای داده است. غذاهای سنتی اوکراینی غالباً یک فرایند پخت پیچیده را طی می کنند. در ابتدا آنها سرخ یا جوشانده می شوند، و سپس خورشت یا پخته می شوند. این متمایزترین ویژگی آشپزی اوکراینی است ". [ ۳]
محصولات نان و گندم برای غذاهای اوکراینی مهم است. تزیینات روی آن می تواند برای جشن ها کاملاً مفصل باشد.
• پیروگی ( همچنین pyrohy در برخی از مناطق غربی اوکراین ) : نوعی غذاست که از خمیر و یک عامل ورآورنده برای لایه بیرون آن استفاده می شود و داخل آن با توجه به منطقه مصرف آن می تواند با سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، پنیر خرد شده، پنیر مزرعه سفید، بیکن، قارچ، کلم سفید، اسفناج، سوسیس، کلم ترش و میوه یا دیگر مواد پر شده و سپس در روغن یا کره سرخ می شود یا در آب جوشانده می شود. [ ۴] [ ۵] با خامه ترش و کره یا شکر سرو می شود.
• پیراشکی: نان های پخته شده با مواد پر شده مختلف، مانند گوشت چرخ شده، جگر، تخم مرغ، برنج، پیاز، کلم سرخ شده یا کلم ترش، کوارک، گیلاس و غیره
• دلمه کلم پیچ: که معمولاً کلم پر شده هم نامیده می شود از یک بشقاب برگ کلم پر شده تشکیل می شود. این یک غذای مشترک میان اقوامی از بالکان، و همچنین سایر نقاط اروپا مانند فنلاند و سوئد و همچنین خاورمیانه است. در اروپا این غذا را بر پایه گوشتهایی نظیر گوشت گاو، گوشت گوسفند یا گوشت خوک، به همراه چاشنی هایی مانند سیر، پیاز و ادویه تهیه می کنند. علاوه بر آن از غلاتی مانند برنج و جو، تخم مرغ، قارچ و سبزیجات هم استفاده می شود.
wiki: آشپزی اوکراینی