پیشنهادهای علی راد (٣١)
پخت بیش از حد، زیادی پختن غذا
نوعی پیش غذا ( اشتها آور ) فرانسوی که شبیه فینگر فود میباشد.
کباب دنده
استیک تندرلوین
پیاز داغ ( پیاز تفت داده شده با روغن یا کره )
قوطی کنسرو نخود 15 اونسی ( 425 گرمی )
قوطی کنسرو نخود
گوشت با استخوان دنده ی گوسفند
عصاره گوشت مرغ ( نوعی طعم دهنده بسته بندی شده مانند طعم دهنده های گالینا بلانکا و الیت )
Dolma, Dolmeh
حبه سیر
ظرف آبچکان ( سینی مخصوص که ظروف را پس از شستشو برای خشک شدن در آن قرار میدهند )
شکلات تخته ای
حلقه حلقه بریدن ( مثل حلقه کردن پیاز ) ، قاچ قاچ کردن
برش های باریک گوشت
تَفت دادن گوشت چرخکرده ( گوشت گاو چرخکرده )
آشپزی با توان بالا
سه راهی برق - اداوتی برای تامین همزمان جریان برق به چند دستگاه مصرف کننده جریان برق از طریق یک پریز
قسمت ناهار خوری پرسنل ( کارمندان ) در ادارات و . . .
دستگاه بخارشور
بالشتک های گرم کننده
پروب دماسنج - نوعی سنسور برای سنجش دمای اجسام که در سطوح وسیعی از صنعت بکار میرود.
سرخ کردن عمیق یا غوطه ور کردن ماده غذایی در عمق مقدار زیادی روغن. مانند روشی که برای سرخ کردن سوسیس ها، ناگت ها و سوخاری و سیب زمینی و . . . در فست ف ...
بطری شیر نوزاد - شیشه شیر نوزاد
سلفون ( روکش شفاف پلاستیکی مخصوص غذا )
چیکن تیکا - نوعی غذای هندی تهیه شده از فیله یا ران مرغ
نوعی پاستا که از ذرات بخار شده آرد سمولینا تهیه میشود و نوعی غذای آفریقای شمالی است.
نوعی گوشت بره بریان
بابوتی - نوعی غذای سنتی آفریقای شمالی.
دلمه گوجه فرنگی
کبسه - نوعی غذای اصالتاً عربی که نوع سنتی آن با گوشت و برنج ساخته میشود و بعنوان غذای ملی عربستان سعودی نیز شناخته میشود.