پیشنهادهای علی سیریزی (٧,٣١٥)
تنها زن ایرانی پارلمان هلند
دانشمند آزمایشگاه بل و مطرح کننده ایده قانون کلی لیزر گاز که در 1960 ایده خود را به مرحله باروری رسانید. پس از آن جوایز و مدالهای متعدد بین المللی را ...
موسس و رئیس شرکت ebay و از بنیانگذاران تجارت الکترونیک در جهان
از مدیران ارشد شرکت اریکسون
از مدیران ارشد شرکت مخابرات AT&T آمریکا
مدیر بخش بین الملل شبکه خبری CNN
مدیر فنی سایت Yahoo
از مدیران ارشد شرکت مخابرات AT&T آمریکا
آزاده تبازاده دانشمند ایستگاه فضایی ناسا
رئیس جراحان مغز جهان در آلمان
عضو هیات مدیره ایستگاه فضایی ناسا
مدیر برنامه های داخلی ایستگاه فضایی ناسا
معاون وزارت بازرگانی آمریکا و دستیار ریاست جمهوری آمریکا در کاخ سپید
معاون ارشد سایت گوگل
اولین بانوی گردشگر یا توریست فضایی در جهان، رئیس تکنولوژی تلکام .
کادر اسپرت نام روستایی در کشور سوئد است که در نزدیکی آن یک غار وجود دارد که در فصل بهار شروع به یخ زدن اب در سطح و سقف و ورودی آن می نماید و در تابست ...
این جزیره در نزدیکی سواحل برزیل در اقیانوس اطلس قرار دارد و از طرف دولت ورود افراد به استثنایی گروه تحقیقاتی و مراقبین محیط زیست ممنوع می باشد. در ا ...
کماندار که از نام آرش کماندار ایرانی گرفته شده است. در اوستا از ارش با نام ارخشه یاد شده است.
نام آرش کماندار در اوستا می باشد. کماندار در زبان انگلیسی از آرش گرفته شده است Archer
معاون ارشد شرکت IBM بزرگترین شرکت تولیدی سخت افزار در جهان
استاد دانشگاه و بنیانگذار نسل سوم کامپیوتر در جهان
پرفسور لطفی زاده
سهو ، لغزش
یکسان ، همچند
مغ ، کاهن ، آتش بان ، نگهبان آتش
ایرادگیری ، جداسازی ، نوعی شیرینی رولی
هان آهنگ است، اراده، قصد، میل، نیت، سرود، لحن، ملودی، نغمه، نوا، روش، طرز
کنگر گیاهی خودرو است که برگ های خاردار و ساقه های ضخیم شبیه به کرفس دارد. از گیاه کنگر در پخت سوپ، خورشت کنگر و حتی در سالاد خام استفاده می شود. در ی ...
کنگر گیاهی خودرو است که برگ های خاردار و ساقه های ضخیم شبیه به کرفس دارد. از گیاه کنگر در پخت سوپ، خورشت کنگر و حتی در سالاد خام استفاده می شود. در ی ...
کوفته سماغ نام یکی از غذاهای درج شده در کتاب نادرمیرزا مربوط به پنج غذای مهم درباره قاجاری است ، نگارش کتاب نادرمیرزا در سال 1292 آغاز و در سال 1301 ...
چقرتمه نام یکی دیگر از پنج غذای مهم ساهان قاجاری است که در کتاب آشپزی نادرمیرزا آمده است، نگارش این کتاب در سال 1292 آغاز و در سال 1301 به پایان رسید ...
قورمه نعناع نیز نام یکی از پنج غذای مهم سلاطین قجری آورده شده در کتاب آشپزی نادرمیرزا می باشد، نگارش این کتاب در سال 1292 آغاز و در سال 1301 به پایان ...
گزنه پلو نام یکی از پنج غذای مهم دربار قاجاری است. گزنه پلو:گچرتکان را به پارسی گزنه گویند . . . . این پلو نیکو شود با گوشت بره شیرمست. گزنه را چون ...
آش لبنی برگرفته از کتاب نادر میرزا در خصوص پنج غذای مهم شاهان قاجار، آش لبنی:کشک ساییده، برنج پاک شسته و گوشت فربه و اندکی نخود یا نیمه آن ( لپه ) ف ...
۱_ آش لبنی ۲_ گزنه پلو ۳_قورمه نعناع ۴_چقرتمه ۵_کوفته سماغ
در اسپانیا خوراکی به نام اِسکابش وجود دارد که به باور برخی پژوهشگران همان آش سِکِبا ایرانی است که به واسطه، سلطه اعراب بر قسمت هایی از اسپانیا این آش ...
آآش اسپیدباج نوع آش یا همان شوربای ایرانی است. جالب است بدانید در گذشته آش ها به دو دسته مهم تقسیم می شدند، دسته نخست، به آش هایی که با سرکه تهیه م ...
آآش سِکباج یک نوع آش یا همان شوربای ایرانی است که معرب واژه پارسی سکبا می باشد. این آش نشانه بارز تاثیر آشپزی ایرانی در زمان ساسانیان و بعد از آن بر ...
آآش سِکباج�یک نوع آش یا همان شوربای ایرانی است که معرب واژه پارسی سکبا می باشد. این آش نشانه بارز تاثیر آشپزی ایرانی در زمان ساسانیان و بعد از آن بر ...
منسوب به نیکوتر. خوبتر. |شادمانه تر.
۱_هریسه ۲. پاپادزولز – Papadzules ۳_ پنیر کانتال – Cantal Cheese ۴. تاریدا – Tharida ۵. آکوآکوتا – Acquacotta ۶. سوپ سیاه ۷. تامال – Tamales ۸. شریخ ...
Papadzules ، پاپادزولز نوعی غذای سنتی از شبه جزیره یوکاتان است که توسط مایاها تهیه می شد . توضیح بیشتر به پاپادزولز رجوع شود.
Cantal Cheese ، پنیر کانتال که به زمان گال ها بازمی گردد یکی از قدیمی ترین پنیرهای تاریخ فرانسه است. این پنیر نیمه خشک توسط یکی از تاریخ دان های فرا ...
Tharida , تاریدا نام یک نوع سوپ عربی است که به طایفه غسانیان نسبت داده شده و به زمان قبل از اسلام بازمی گردد. غسانیان گوشت را با آب و نوعی پودر سوخا ...
Acquacotta ، آکوآکوتا نام یک غذای باستانی و فراموش شده است. این غذای محلی به منطقه مارما در ایتالیا تعلق دارد. آکوآکوتا یک سوپ ساده است که معنای نام ...
Acquacotta، آکوآکوتا نام نوعی غذای محلی مربوط به منطقه مارما در ایتالیا می باشد. آکوآکوتا یک سوپ ساده است که معنای نام آن “آب جوشیده” است. کشاورزان ...
Tamales, تامال نام نوعی غذای باستانی است، این غذای سنتی از ۱۵۰۰ سال پیش قبل از میلاد طبخ می شود و حتی برخی آن را به ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد هم نسبت می ...
Moretum ، مورتوم نام نوعی پنیر است که در روم باستان در غذاهای مختلف استفاده می شده است.
Macco ، ماکو نام نوعی غذای باستانی در امپراطوری روم باستان می باشد. این غذا یا بهتر این سوپ رومی باستانی از باقلای له شده تهیه می شود. اما باید بدان ...
هریسه یک غذای سنتی ارمنی است. که شباهت به آش غلیظ یا پوره دارد، این پوره که از گندم و مرغ و یا گوشت قرمز تهیه می شود ، معمولاً مخصوص فستیوال ها یا ای ...