گوآکاموله. گوآکاموله ( US: /ɡwɑːkəˈmoʊliː/ ; اسپانیایی: یا ɡwakaˈmole ( راهنما·اطلاعات ) ) یک سس با پایهٔ آووکادو می باشد که توسط آزتک های مکزیکی درست شد. [ ۱] به علاوهٔ استفاده از آن در غذاهای مکزیکی، گوآکاموله به عنوان یکی از مواد اولیهٔ دیپ، سالاد یا چاشنی وارد آشپزی آمریکایی شده است. [ ۲] [ ۳] به طور سنتی، گوآکاموله با له کردن آووکادوی رسیده به وسیلهٔ مولکاچته و نمک دریایی درست می شود. در بعضی از دستورهای تهیه، از گوجه فرنگی، پیاز، چیلی، سیر، لیموترش، ماست یا دیگر چاشنی ها استفاده می گردد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: گوآکاموله