کلم ترش یا زائرکرات ( آلمانی: Sauerkraut تلفظ راهنما·اطلاعات ) نوعی ترشی است که از کلم برگ خردشدهٔ در نوعی از لاکتوباسیلالس، مانند لاکتوباسیلوس مانده، تهیه می شود. این خوراک مزه ای ترش و عمر انباری طولانی دارد که هر دو به دلیل وجود اسید لاکتیک در آن است.
طرز تهیهٔ آن مانند خیارشور است و برای نگهداری اش نیازی به یخچال یا پاستوریزه کردن نیست.
در آشپزی آلمانی، کلم ترش پخته معمولاً با میوه ارس، دانه های زیره، سیب و شراب سفید، طعم دار می شود. به طور سنتی، آن را گرم سرو می کنند، همراه با گوشت خوک یا سوسیس.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفطرز تهیهٔ آن مانند خیارشور است و برای نگهداری اش نیازی به یخچال یا پاستوریزه کردن نیست.
در آشپزی آلمانی، کلم ترش پخته معمولاً با میوه ارس، دانه های زیره، سیب و شراب سفید، طعم دار می شود. به طور سنتی، آن را گرم سرو می کنند، همراه با گوشت خوک یا سوسیس.
wiki: کلم ترش