لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
شراب سفید که در آن مواد عطر آگین می آمیزند .
فرهنگ معین
فرهنگ عمید
دانشنامه عمومی
ورموت یا ورموث ( به انگلیسی: Vermouth ) یا شراب شیرین افسنتین، یک شراب معطر و قوی است که با طعم دهنده های مختلف گیاهی مزه دار می شود. وِرموت تلفظ فرانسوی لغت آلمانی wermut برای گیاه باستانی wormwood ( به فارسی: افسنتین ) است. در کشورهای انگلیسی زبان معمولاً این شراب با نام ورموث یا موث شناخته می شود.
ورموت در ابتدا به شکل سنتی برای مقاصد پزشکی مورد استفاده قرار می گرفت، انواع امروزی این مشروب به عنوان یک نوشیدنی الکلی در نیمه دوم قرن هجدهم در تورین، ایتالیا تولید شد.
این نوشیدنی را می توان به عنوان یک ترکیب در تهیه بسیاری از کوکتلها یا یک طعم دهنده غذایی مانند شراب سفید در پخت وپز استفاده کرد. ورمورت در دو نوع اصلی خشک و شیرین تولید می شود، اما تولیدکنندگان بزرگ امروزی این محصول ( e. g. , Noilly Prat and Cinzano ) برای رقابت بیشتر در بازار انواع دیگری به آن افزوده اند.
ورمورت نوعی شراب با پایه شراب انگور است که پس از پایان تخمیر و آماده شدن، به آن الکل افزوده اند تا درجه الکلی آن بالاتر رود و به اصطلاح «گیراتر» شود. درجه الکلی چنین شراب هایی معمولاً بین ۲۰ تا ۲۵ درصد است. گاهی مخمر تقویت شده تا بتواند الکل بیشتری تولید کند و در محیطی با درصد الکل بالاتر فعالیت کند. قسمت عمده ورمورت جهان توسط کشورهای ایتالیا و فرانسه تولید می شود، هرچند که ایالات متحده و انگلستان نیز به تازگی وارد این بازار شده اند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفورموت در ابتدا به شکل سنتی برای مقاصد پزشکی مورد استفاده قرار می گرفت، انواع امروزی این مشروب به عنوان یک نوشیدنی الکلی در نیمه دوم قرن هجدهم در تورین، ایتالیا تولید شد.
این نوشیدنی را می توان به عنوان یک ترکیب در تهیه بسیاری از کوکتلها یا یک طعم دهنده غذایی مانند شراب سفید در پخت وپز استفاده کرد. ورمورت در دو نوع اصلی خشک و شیرین تولید می شود، اما تولیدکنندگان بزرگ امروزی این محصول ( e. g. , Noilly Prat and Cinzano ) برای رقابت بیشتر در بازار انواع دیگری به آن افزوده اند.
ورمورت نوعی شراب با پایه شراب انگور است که پس از پایان تخمیر و آماده شدن، به آن الکل افزوده اند تا درجه الکلی آن بالاتر رود و به اصطلاح «گیراتر» شود. درجه الکلی چنین شراب هایی معمولاً بین ۲۰ تا ۲۵ درصد است. گاهی مخمر تقویت شده تا بتواند الکل بیشتری تولید کند و در محیطی با درصد الکل بالاتر فعالیت کند. قسمت عمده ورمورت جهان توسط کشورهای ایتالیا و فرانسه تولید می شود، هرچند که ایالات متحده و انگلستان نیز به تازگی وارد این بازار شده اند.
wiki: ورموت
دانشنامه آزاد فارسی
وِرْموت (vermouth)
نوعی شراب سفید شیرین یا تلخ. آن را با گیاهان تلخ، چاشنی دار، و با الکل تقویت می کنند. در فرانسه، ایتالیا و امریکا تولید می شود.
نوعی شراب سفید شیرین یا تلخ. آن را با گیاهان تلخ، چاشنی دار، و با الکل تقویت می کنند. در فرانسه، ایتالیا و امریکا تولید می شود.
wikijoo: ورموت
مترادف ها
شراب شیرین افسنطین، ورموت، شراب ورموت
پیشنهاد کاربران
سلام طبق آموزه های اسلام ؛ درموادحرام درمان نیست.
بنام خدا
با سلام ، گرانقیمت ترین سکر اور وبعبا تی شراب در نزد غربیها میباشد.
با تشکر
با سلام ، گرانقیمت ترین سکر اور وبعبا تی شراب در نزد غربیها میباشد.
با تشکر