ناچوز

دانشنامه عمومی

ناچوز ( به اسپانیایی: Nachos ) یا ناچُس یکی از غذاهای مکزیکی موسوم به تکس مکس ( Tex - Mex ) از شمال مکزیک است[ ۱] [ ۲] [ ۳] که از تراشه های تورتیلای گرم یا نان توتوپوس پوشیده از پنیر ذوب شده ( یا یک سس برپایه پنیر ) تشکیل شده است. ناچوز اغلب به عنوان میان وعده یا اشتها آور سرو می شود. انواع پر زحمت درست شدهٔ این غذا شامل مواد تشکیل دهندهٔ دیگری است که ممکن است به اندازه کافی برای یک غذای اصلی تبدیل شود. ایگناسیو آنیا این غذا را در سال ۱۹۴۱ برای مشتریان رستورانVictory Club در Piedras Negras, Coahuila معرفی کرد. ناچوز اصلی شامل تراشه های تورتیلای ذرت سرخ شده و پوشیده از پنیر ذوب شده همراه با فلفل های هالپینو خرد شده بود.
• لوبیای سیاه، لوبیا پیتو یا لوبیای سرخ شده
فلفل کان کوزو یا کان کورنه ( خوراک لوبیای پرادویه Chili con carne )
گشنیز
تره یا پیازچه
• گوشت، معمولاً گوشت گاو خرد شده، استیک خرد شده، مرغ، چوریزو یا کارن آساد. گاهی اوقات بیکن، فلفل، گوشت گاو ذرت یا اسپم
گواکاموله
• هالپینو یا سایر فلفلها یا سس تند
کاهو
لیمو
زیتون
پیاز
سیر
• ترشی یا ش[ نیاز به استناد ] [ نیاز به استناد ] ور [ نیازمند منبع]
• پیکو دو گالو یا سس سالسا
خامه ترش
• سس رانش
• گوجه فرنگی
عکس ناچوزعکس ناچوزعکس ناچوزعکس ناچوز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس