عصر زندگی

دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] عصر زندگی (کتاب). «عصر زندگی و چگونگی آینده انسان و اسلام»، اثر فارسی آیت الله محمد حکیمی، اهداف، برنامه ها، ویژگی های حکومت حضرت مهدی(عجّل الله فرجه الشریف) و چگونگی ظهور آن حضرت را بیان کرده است.
کتاب با انگیزه ارائه حقایق دین برای حفظ عقاید نسل ها، در سال ۱۳۶۹ ش نوشته شده است.
علت نامگذاری کتاب
نویسنده کوشیده مباحث را به صورت تحلیلی، با کمک گرفتن از آیات و روایات ، تبیین و تفسیر کند.ایشان با بهره گیری از حدود سیصد آیه و روایت، مخاطب را به تامل بیشتر در آیات و روایات فرامی خواند. عصر زندگی می کوشد با تحلیل های مناسب، به بعضی از بیماری ها و آفت های اخلاقی و مشکلات و لغزش های جریان های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی پیش از ظهور پرداخته و علت پیدایش و راه برطرف شدن آن ها را توضیح دهد. نویسنده به دنبال گشودن دریچۀ امید برای بشریت گرفتار یاس و سرخوردگی ها است که با ظهور مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تحقق خواهد یافت و برای این کار، مطالب ارزشمندی ارائه می دهد.نویسنده نام کتاب خود را از این رو عصر زندگی نهاده، چون معتقد است، هنوز زمان زندگی حقیقی فرا نرسیده است؛ چه این که زمین هیچ گاه عدالت اجتماعی و اقتصادی به خود ندیده و همۀ انسان ها تربیت درستی نیافته اند و همۀ توانایی های آن ها بروز پیدا نکرده است و نابسامانی ها هرگز از زندگی انسان رخت بر نبسته است. اما روزگاری که سرخوردگی ها و نابسامانی ها برچیده شود، آن دوران زمان مهدی آل محمد (علیهم السّلام) خواهد بود.
ساختار کتاب
کتاب با مقدمه مؤلف آغاز و مطالب در بیست بخش، ارائه شده است.مؤلف با بهره گیری از آیات قرآن، منابع روایی شیعه و تفاسیر عدالت اجتماعی، ابتدا تصحیح انحراف های فکری و وحدت عقیدتی و مرامی را در حکومت امام مهدی (عجّل الله فرجه الشریف) بررسی کرده و سپس رفاه اقتصادی و سامان یابی زندگی، مساوات، امنیت اجتماعی، رشد تربیت انسانی و حاکمیت فراگیر جهانی را از اهداف حکومت آن حضرت برشمرده است. در ادامه، مسئله انتظار و سیره عملی امام (علیه السّلام) بیان شده است.
گزارش محتوا
...

پیشنهاد کاربران

بپرس