سس نعنا

دانشنامه عمومی

سس نعنا یک سس سبز رنگ است که منشأ آن انگلستان است، [ ۱] [ ۲] از برگ های نعناع ریز خرد شده ( نعنا spicata ) خیس شده در سرکه و مقدار کمی شکر تهیه می شود. [ ۳] [ ۴] [ ۵] [ ۶] [ ۷] گاهی آبلیمو هم اضافه می شود. سس دارای قوام آبکی است و با برگ های شکسته پوسته می شود. در غذاهای بریتانیایی و ایرلندی اغلب به عنوان چاشنی برای گوشت بره کباب، یا هر گوشت کباب دیگری، یا در برخی مناطق، نخود فرنگی سرو می شود.
معمولاً به صورت آماده خریداری می شود و به راحتی در فروشگاه های مواد غذایی بریتانیا پیدا می شود. ژله نعناع، غلیظ تر و شیرین تر، جایگزینی برای گوشت بره است که معمولاً به صورت آماده خریداری می شود.
سس های سبز مشابهی بر پایه گیاهان در سراسر اروپای قرون وسطی رایج بود، با استفاده از نعناع در غذاهای فرانسوی و ایتالیایی آن دوره نسبت به انگلیسی ها رایج تر بود. [ ۸] با این حال، آنها کمتر رایج شدند و با ورود اروپا به عصر مدرن عمدتاً از بین رفتند. [ ۹] [ ۱۰]
چاشنی نعناع نوعی سس بر پایه نعناع است که با اسنک های هندی و اقلام صبحانه مانند Idly, Dhokla و غیره سرو می شود. از برگ های نعناع تازه آسیاب شده با مواد مختلفی مانند گشنیز، فلفل سبز، آب لیمو ( در مناطق شمالی هند ) یا تمر هندی ( در جنوب هند ) ، نمک، گرم بنگال سرخ شده و در صورت تمایل کشک درست می شود.
در تونس سس مشابهی از نعناع خشک تهیه می شود و می توان آن را با مچویی، ملوکیه یا به عنوان پایه وینگرت سرو کرد. نعناع خشک و تازه نیز بخشی از چندین غذای غذاهای تونسی است.
سس نعناع ممکن است شامل میوه هایی مانند تمشک باشد. [ ۱۱]
دستور پختی که بیشتر بین عموم مردمان اروپا رونق دارد هم به شکل ساده و هم سریع بدین شکل است.
• ۱ دسته بزرگ نعناع تازه
• ۱ فنجان آب جوش
• ۲ قاشق چایخوری شکر
• ۲ قاشق غذاخوری سرکه
• ۱ پیمانه نمک
دستورالعمل:
برگهای نعناع را ریز خرد می کنند. برگ را در یک کاسه قرار می دهند و با آب جوش روی آن را می پوشانند. می گذارند چند دقیقه بماند و بعد در صافی آب اضافه آن خارج شود. برگها را با آب سرد در حالی که هنوز در الک قرار دارد می شویند و در یک ظرف کوچک با شکر، سرکه و نمک قرار می دهند. هم می زنند و می گذارند ۲۰–۳۰ دقیقه بماند و این عمل باعث ادغام شدن طعم ها می شود. سپس سس را استفاده می کنند.
عکس سس نعناعکس سس نعناعکس سس نعناعکس سس نعناعکس سس نعنا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران