سس سالاد میفر

دانشنامه عمومی

سس سالاد میفر ( انگلیسی: Mayfair salad dressing ) یک سس سالاد حاوی موتوماهیان است که در هتل میفر در مرکز شهر سنت لوئیس ایجاد شده است. این سس اولین بار در اولین رستوران پنج ستاره در میسوری متعلق به هتل میفر، سرو شد. اعتقاد بر این است که سرآشپز فرد بنگرتر ( Fred Bangerter ) [ ۱] این سس سالاد را در حدود سال ۱۹۳۵ ایجاد کرده است. این سس نیز به گارسون اصلی آن دوران به نام هری آموس ( Harry Amos ) نسبت داده شده است.
طبق دستورالعمل، سس سالاد میفر از روغن ( مانند ذرت یا روغن کلزا ) و پایه تخم مرغ کامل با موتوماهیان، سیر، خردل آماده ( می توان از خردل ترب کوهی نیز استفاده کرد ) ، کرفس، پیاز، شامپاین و دانه های فلفل سیاه تهیه می شود. گاهی از مونوسدیم گلوتامات نیز استفاده می شود.
این سس، غذای شاخص در رستوران تاریخی نانتاکت کاو ( Nantucket Cove ) در سنت لوئیس بود، جایی که مالکش دستور پخت محرمانه را از خود هتل میفر خریداری کرده بود. در حالی که دستور غذای اصلی یک راز باقی مانده است، نسخه های زیادی از «سس میفر» در منوی رستوران های سنت لوئیس امروزی وجود دارد.
عکس سس سالاد میفر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران