سس سالاد


معنی انگلیسی:
dressing, salad dressing

دانشنامه عمومی

سس سالاد یک سس برای سالاد است. سس ها که تقریباً روی همه سالادهای برگ دار استفاده می شوند، ممکن است در تهیه سالاد لوبیا، سالاد رشته فرنگی یا پاستا و آنتی پاستی و انواع سالاد سیب زمینی استفاده شوند.
سس های سالاد را می توان روی سالاد بریزید، به مواد اضافه کنید و روی آن ها بریزید، در کنار آن قرار دهید، یا به عنوان دیپ سرو کنید، مانند سالاد سبزیجات یا بال مرغ.
در فرهنگ غربی، دو نوع اصلی سس سالاد وجود دارد:
وینگرت بر پایه مخلوط ( امولسیون ) روغن زیتون یا سالاد و سرکه و طعم های مختلف با گیاهان، ادویه جات ترشی جات، نمک، فلفل، شکر و سایر مواد مانند دانه خشخاش یا پنیر پارمزان آسیاب شده است. [ ۱]
• سس های خامه ای، معمولاً بر پایه سس مایونز یا محصولات شیر تخمیر شده، مانند ماست، خامه ترش ( کرم فریش، اسمتانا ) ، یا دوغ.
در ایالات متحده، سس رنچ مبتنی بر آب دوغ محبوب ترین است، و سس وینگرت و سس به سبک سزار پس از آن قرار دارند. [ ۲]
برخی از سس های سالاد عبارتند از:
سرکه بالزامیک
• سس پنیر آبی
• سس جوشیده
• سالاد سزار
سس فرانسوی
سس زنجبیل
سس الهه سبز
سس ایتالیایی
• سس لوییس
• سس سالاد می فر
• خردل عسلی
• سس بادام زمینی
• سس رنچ
سس روسی
خامه سالاد
• سس تاهینی
سس هزار جزیره
• سس وافو
عکس سس سالاد
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس