سالاد سزار نوعی سالاد متشکل از کاهوی رومی، تکه های خرد شده نان تست با پنیر پارمزان، آب لیموترش، روغن زیتون، تخم مرغ، سس ووسترشر، سیر و فلفل سیاه است. [ ۱] تنوع زیادی در تهیهٔ سالاد سزار وجود دارد که از جملهٔ آن ها می توان به استفاده از مرغ گریل شده، ماهی کولی و بیکن اشاره کرد. سالاد سزار سنسو نیز یکی دیگر از انواع مدل های سالاد سزار است که با مرغ سوخاری تهیه می شود. [ ۲]
پیشینه تهیه و در کل ابداع این سالاد به صاحب رستورانی به نام سزار کاردینی ( Caesar Cardini ) می رسد. سزار کاردینی مهاجری از ایتالیا بود که در مکزیک و ایالات متحده به فعالیت در زمینه صنعت غذا و رستوران داری پرداخت. کاردینی علیرغم زندگی در سن دیگو، برای گریز از محدودیت های موجود در شهر تیجوانا مشغول به کار شد. دختر سزار کاردینی، رزا کاردینی ( ۲۰۰۳–۱۹۲۸ ) در رابطه با این سالاد اینگونه بیان می کند: پدرم هنگامی که در چهارم ژوئیه ۱۹۲۴ با عجله تخته آشپزخانه را درون ظرفی خالی نمود، این سالاد به دست آمد. کاردینی این سالاد را با تمام آنچه در دست داشت، در واقع با کمی استعداد و پرتاب محتویات باقی مانده توسط آشپز به داخل ظرفی دیگر تهیه کرد. [ ۱]
برای سالاد سزار در رستوران ها اغلب از مرغ استفاده می کنند ولی در حالت کلی از هیچ گونه گوشت سفید یا قرمزی نباید استفاده کرد. اصل این سالاد ایتالیایی است و فقط با کاهوی پیچ و نان تست شده و پنیر پارمیژان درست می شود. حتی برای سرو آن هیچ سسی استفاده نمی شود.
رسپی سالاد سزار
محسن قشقایی مدرس و کارشناس آشپزی
مواد لازم کاهو پیچ۲عدد نان تست ۵عدد پنیر پارمزان۱بسته زیتون سیاه اسلایس به مقدار لازم گوجه گیلاسی به مقدار لازم روغن سالاد به مقدار لازم
سس سالاد سزار مواد لازم تخم مرغ۴عدد پنیر پارمزان۱بسته سس خردل۱قاشق غذاخوری آبلیمو۲قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک۱قاشق غذاخوری سیر۳حبه جعفری۱قاشق غذاخوری آرومات ۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه دو پینچ روغن زیتون به مقدار لازم
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفپیشینه تهیه و در کل ابداع این سالاد به صاحب رستورانی به نام سزار کاردینی ( Caesar Cardini ) می رسد. سزار کاردینی مهاجری از ایتالیا بود که در مکزیک و ایالات متحده به فعالیت در زمینه صنعت غذا و رستوران داری پرداخت. کاردینی علیرغم زندگی در سن دیگو، برای گریز از محدودیت های موجود در شهر تیجوانا مشغول به کار شد. دختر سزار کاردینی، رزا کاردینی ( ۲۰۰۳–۱۹۲۸ ) در رابطه با این سالاد اینگونه بیان می کند: پدرم هنگامی که در چهارم ژوئیه ۱۹۲۴ با عجله تخته آشپزخانه را درون ظرفی خالی نمود، این سالاد به دست آمد. کاردینی این سالاد را با تمام آنچه در دست داشت، در واقع با کمی استعداد و پرتاب محتویات باقی مانده توسط آشپز به داخل ظرفی دیگر تهیه کرد. [ ۱]
برای سالاد سزار در رستوران ها اغلب از مرغ استفاده می کنند ولی در حالت کلی از هیچ گونه گوشت سفید یا قرمزی نباید استفاده کرد. اصل این سالاد ایتالیایی است و فقط با کاهوی پیچ و نان تست شده و پنیر پارمیژان درست می شود. حتی برای سرو آن هیچ سسی استفاده نمی شود.
رسپی سالاد سزار
محسن قشقایی مدرس و کارشناس آشپزی
مواد لازم کاهو پیچ۲عدد نان تست ۵عدد پنیر پارمزان۱بسته زیتون سیاه اسلایس به مقدار لازم گوجه گیلاسی به مقدار لازم روغن سالاد به مقدار لازم
سس سالاد سزار مواد لازم تخم مرغ۴عدد پنیر پارمزان۱بسته سس خردل۱قاشق غذاخوری آبلیمو۲قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک۱قاشق غذاخوری سیر۳حبه جعفری۱قاشق غذاخوری آرومات ۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه دو پینچ روغن زیتون به مقدار لازم
wiki: سالاد سزار