رادیاتوری

دانشنامه عمومی

رادیاتوری ها شکل های پاستا کوچک و چمباتمه ای هستند که گفته می شود شبیه رادیاتور هستند. اگرچه شایعه شده است که آنها در دهه ۱۹۶۰ توسط یک طراح صنعتی ساخته شده اند، اما اختراع آنها در واقع بین جنگ جهانی اول و دوم بوده است. [ ۱] آنها اغلب در غذاهای مشابه مانند روتل یا فوسیلی استفاده می شوند، زیرا شکل آنها با سس های غلیظ تر به خوبی کار می کند. [ ۲] آنها همچنین در کسرول، سالاد و سوپ استفاده می شوند. [ ۳] این شکل گاهی ماکارونی پاگودا نامیده می شود. [ نیازمند منبع]
رادیاتورها تا حدودی شبیه فوسیلی هستند، اما معمولاً کوتاه تر و ضخیم تر هستند و لبه های ژولیده دارند و دور پاستا می چرخند. [ ۴] آنها بر اساس یک دستگاه گرمایش صنعتی قدیمی مدل سازی شده اند، [ ۱] داشتن یک «لوله» مستقیم با باله های هم مرکز و موازی. طراحی آنها حفره هایی برای به دام انداختن سس ایجاد می کند.
عکس رادیاتوری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس