پیاز ترشی یک ماده غذایی متشکل از پیاز است که در محلولی از سرکه و نمک، اغلب با سایر مواد نگهدارنده و طعم دهنده ترشی شده است. [ ۱] انواعی از پیازهای ترشی سفید کوچک وجود دارد که به پیاز مرواریدی معروف هستند. [ ۲] به دلیل نقص، به جای هدر رفتن، ترشی می شوند. آنها اغلب به عنوان یک جزء ضروری از نوع کوکتل مارتینی به نام گیبسون استفاده می شوند. [ ۳]
پیاز ترشی معمولاً در سرکه مالت ترشی و پیازها حدود ۲۵ میلیمتر ( ۱ اینچ ) در قطر. پیازهای پوست نقره ای در سرکه سفید ترشی می شوند و بسیار کوچکتر هستند. پیاز با اندازه کامل، به عنوان مثال، پیاز اسپانیایی، اگر ابتدا برش داده شود، می تواند ترشی شود. [ ۴] [ ۵]
در انگلستان، پیازها را به طور سنتی در کنار ماهی و چیپس و با ناهار شخم زن می خورند.
در جنوب ایالات متحده، پیاز ترشی ویدالیا را می توان به عنوان غذای جانبی سرو کرد.
در هنگ کنگ، پیاز ترشی در بسیاری از رستوران های کانتونی، به خصوص در زمان شام، به عنوان یک غذای کوچک قبل از سرو غذای اصلی سرو می شود.
در سوئیس، آنها را برای همراهی راکلت، همراه با ترشی خیاز شور سرو می کنند.
در ایتالیا، آن را به عنوان "maggiolina" می شناسند. [ ۶]
در غذاهای مکزیکی، یک غذا، cebollas encurtidas، پیاز قرمز را در مخلوطی از آب مرکبات و سرکه ترشی خلال کرده و به عنوان چاشنی یا تزیین غذا سرو می شود. گاهی چغندر پخته شده به آن اضافه می شود و ظرفی با رنگ صورتی قوی تر تولید می کند. [ ۷] پیاز قرمز ترشی در آب پرتقال تلخ به ویژه نماد غذاهای یوکاتان است، جایی که از آنها به عنوان چاشنی یا چاشنی مخصوصاً برای غذاهای دریایی استفاده می شود. [ ۸]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفپیاز ترشی معمولاً در سرکه مالت ترشی و پیازها حدود ۲۵ میلیمتر ( ۱ اینچ ) در قطر. پیازهای پوست نقره ای در سرکه سفید ترشی می شوند و بسیار کوچکتر هستند. پیاز با اندازه کامل، به عنوان مثال، پیاز اسپانیایی، اگر ابتدا برش داده شود، می تواند ترشی شود. [ ۴] [ ۵]
در انگلستان، پیازها را به طور سنتی در کنار ماهی و چیپس و با ناهار شخم زن می خورند.
در جنوب ایالات متحده، پیاز ترشی ویدالیا را می توان به عنوان غذای جانبی سرو کرد.
در هنگ کنگ، پیاز ترشی در بسیاری از رستوران های کانتونی، به خصوص در زمان شام، به عنوان یک غذای کوچک قبل از سرو غذای اصلی سرو می شود.
در سوئیس، آنها را برای همراهی راکلت، همراه با ترشی خیاز شور سرو می کنند.
در ایتالیا، آن را به عنوان "maggiolina" می شناسند. [ ۶]
در غذاهای مکزیکی، یک غذا، cebollas encurtidas، پیاز قرمز را در مخلوطی از آب مرکبات و سرکه ترشی خلال کرده و به عنوان چاشنی یا تزیین غذا سرو می شود. گاهی چغندر پخته شده به آن اضافه می شود و ظرفی با رنگ صورتی قوی تر تولید می کند. [ ۷] پیاز قرمز ترشی در آب پرتقال تلخ به ویژه نماد غذاهای یوکاتان است، جایی که از آنها به عنوان چاشنی یا چاشنی مخصوصاً برای غذاهای دریایی استفاده می شود. [ ۸]
wiki: ترشی پیاز