ترشی تخم مرغ از خواباندن تخم مرغ آب پز در محلول آب نمک بسیار قوی بدست می آید. تخم ها توسط محلول نمک حفظ می شوند و بدون خنک شدن مدتی پایدار می شوند. ترشی تخم مرغ یک غذای سنتی در مناطق زیادی در آلمان هستند و بخشی از پیشنهاد استاندارد هونگاتورم برای میخانه های متعددی هستند.
برای تهیه ترشی تخم مرغ از آب نمک، ابتدا تخم مرغ های زیاد جوشانده شده را می کوبند، به طوری که پوسته آنها بدون پاره شدن شکسته می شود و در یک لیوان بزرگ و قابل آب بندی قرار می گیرد. سپس محلول قوی و آب جوشانده آب و نمک، بسته به دستورالعمل نیز به چاشنی افزوده می شود برای مثال: دانه های خاردار، فلفل دلمه ای، آلو، انواع توت ها، برگ های خلیج، میخک، پیاز و پوست پیاز، روی تخم ها بصورت داغ ریخته می شود تا کاملاً پوشانده شود. محلول باید آنقدر نمکدار باشد که تخم مرغ ها شناور شوند ( تقریباً ۶۰ گرم نمک در هر لیتر آب ) . پیش از صرف ترشی تخم مرغ باید یک روز تا یک هفته پیش از مصرف از آب نمک خارج شود. پوسته های پیاز و دیگر مواد تشکیل دهنده رنگ قهوه ای را روی تخم مرغ ها در امتداد نقاط شکسته پوسته تخم مرغ شکل می دهند.
ترشی تخم مرغ معمولاً به عنوان میان وعده به صورت زیر خورده می شوند: تخم مرغ را پوست کنده و به طول نصف برش می دهند، زرده را بیرون می آورند، مقداری روغن، سرکه و فلفل به فضای خالی شدهٔ زرده اضافه می شود و زرده دوباره بر روی آن قرار می گیرد، کمی خردل اضافه می شود و نصف تخم مرغ را می خورند.
دیدگاه های مختلفی در مورد نگهداری ترشی تخم مرغ وجود دارد. پس از گذشت حدود چهار هفته از نگهداری در آب نمک، زرده تخم مرغ شروع به سبز شدن می کند تا رنگ آن مایل به آبی شود و بویی کمی گوگرد مانند ایجاد می شود. اصولاً ترشی تخم مرغ پس از گذشت چند ماه هنوز قابل خوردن هستند.
چندین نظریه در مورد شکل گیری ترشی تخم مرغ وجود دارد:
همان طور که مشخص است مرغ ها در زمستان تخم مرغ های کمتری می گذارند، بخشی از تخم هایی که در بهار، تابستان یا پاییز گذاشته می شوند، در آب نمک قرار داده می شده اند تا بتوانند تا ماه های زمستان حفظ و مصرف شوند.
در طول روزه داری پیش از عید پاک ( وقتی مرغ ها به درستی در حال تخم گذاری بودند ) ، تخم مرغ به وفور یافت می شده است. آنها را در آب نمک نگه داشته و نگهداری می کردند تا در پایان عید آنها را بخورند. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبرای تهیه ترشی تخم مرغ از آب نمک، ابتدا تخم مرغ های زیاد جوشانده شده را می کوبند، به طوری که پوسته آنها بدون پاره شدن شکسته می شود و در یک لیوان بزرگ و قابل آب بندی قرار می گیرد. سپس محلول قوی و آب جوشانده آب و نمک، بسته به دستورالعمل نیز به چاشنی افزوده می شود برای مثال: دانه های خاردار، فلفل دلمه ای، آلو، انواع توت ها، برگ های خلیج، میخک، پیاز و پوست پیاز، روی تخم ها بصورت داغ ریخته می شود تا کاملاً پوشانده شود. محلول باید آنقدر نمکدار باشد که تخم مرغ ها شناور شوند ( تقریباً ۶۰ گرم نمک در هر لیتر آب ) . پیش از صرف ترشی تخم مرغ باید یک روز تا یک هفته پیش از مصرف از آب نمک خارج شود. پوسته های پیاز و دیگر مواد تشکیل دهنده رنگ قهوه ای را روی تخم مرغ ها در امتداد نقاط شکسته پوسته تخم مرغ شکل می دهند.
ترشی تخم مرغ معمولاً به عنوان میان وعده به صورت زیر خورده می شوند: تخم مرغ را پوست کنده و به طول نصف برش می دهند، زرده را بیرون می آورند، مقداری روغن، سرکه و فلفل به فضای خالی شدهٔ زرده اضافه می شود و زرده دوباره بر روی آن قرار می گیرد، کمی خردل اضافه می شود و نصف تخم مرغ را می خورند.
دیدگاه های مختلفی در مورد نگهداری ترشی تخم مرغ وجود دارد. پس از گذشت حدود چهار هفته از نگهداری در آب نمک، زرده تخم مرغ شروع به سبز شدن می کند تا رنگ آن مایل به آبی شود و بویی کمی گوگرد مانند ایجاد می شود. اصولاً ترشی تخم مرغ پس از گذشت چند ماه هنوز قابل خوردن هستند.
چندین نظریه در مورد شکل گیری ترشی تخم مرغ وجود دارد:
همان طور که مشخص است مرغ ها در زمستان تخم مرغ های کمتری می گذارند، بخشی از تخم هایی که در بهار، تابستان یا پاییز گذاشته می شوند، در آب نمک قرار داده می شده اند تا بتوانند تا ماه های زمستان حفظ و مصرف شوند.
در طول روزه داری پیش از عید پاک ( وقتی مرغ ها به درستی در حال تخم گذاری بودند ) ، تخم مرغ به وفور یافت می شده است. آنها را در آب نمک نگه داشته و نگهداری می کردند تا در پایان عید آنها را بخورند. [ ۱]
wiki: ترشی تخم مرغ