برگ مو

دانشنامه عمومی

برگ مو به برگ های گیاه انگور گفته می شود که در آشپزی برخی ملل از آن استفاده می شود. [ ۱] [ ۲] برگ مو را می توان تازه استفاده کرد یا آن را در شیشه یا کنسرو نگه داشت. دلمه یکی از غذاهای محبوب در کرانهٔ دریای مدیترانه، منطقهٔ بالکان، و خاورمیانه است که در آن برگ مو به دور گوشت یا برنج پیچیده می شود. [ ۳] در برخی مناطق نیز از قطعه های برگ مو به همراه کاهو و دیگر سبزیجات در سوپ یا آش استفاده می شود. [ ۴]
کنسروهای برگ مو ( پخته شده و نمک خورده ) شامل ۷۶٪ آب، ۱۲٪ کربوهیدرات، ۴٪ پروتئین ها در رژیم غذایی، و ۲٪ چربی هستند. [ ۵]
در هر ۱۰۰ گرم ( ۳٫۵ اونس ) برگ مو مقدار ۶۹ کالری انرژی ( ۲۰٪ یا بیشتر مقدار مواد مغذی مورد نیاز روزانه ) وجود دارد و منبع غنی ای از سدیم ( ۱۱۹٪ مقدار مورد نیاز روزانه ) ، ویتامین آ ( ۱۰۵٪ مقدار مورد نیاز روزانه ) ، مس ( ۹۵٪ مقدار مورد نیاز روزانه ) ، اسید پانتوتنیک ( ۴۳٪ مقدار مورد نیاز روزانه ) ، و چندین مورد از ویتامین های گروه ب و مواد مغذی معدنی است. [ ۵]
عکس برگ موعکس برگ موعکس برگ مو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس